Halil Vurucu
Ulubatlı Souness
- 25 Ağustos 2018
- 39.960
- 17.640
- 1.918
Zaten öyle ama herkesin aklında Riva varBu böyle ise iyi… birisi de bu minvalde birşeyler söylüyordu bugün…
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten öyle ama herkesin aklında Riva varBu böyle ise iyi… birisi de bu minvalde birşeyler söylüyordu bugün…
Geç olsaydı güç olsaydı ama 1 milyar dolarımız olsaydı. Yok fiyatına çöpe atıldı gs'nin geleceğiOrada da taşeron ettik. Bir sürü sorun çıktı Erden Timur'un önerdiği taşeron konkardato ilan etti mesela Kemerburgaz'da. 2 yılda bir seçim olan saha sonuçlarına göre her an her şeyin değişebileceği bir ortamda ben bu kadar büyük bir projenin GS'nin kendinin yapamayacağını düşünüyorum.
O yuzden yonetime cevap veren ama ondan harici bir organda kontrolunu kuracaksin. 10 yonetim bile gelse sureci oradan ogrenecekler teknik olarak.TR'de dediğin tarz düzgün bir yapı işte bana mümkün gelmeyen. Sahada sonuçlar gelmedi yönetim gitti yeni gelen nasıl yönetecek vb.? Hazıra konma olayı o yüzden doğru geliyor. Denetlemeyi iyi yapman gerek ve benim beklentim diyeyim buradan gelecek 400 milyon doları 50 milyonu hariç kalanı 350 milyon doları dokunmadan bloke hesaba sadece ana paranın getirisi ve o da tesis, yeni arazi vb. olacak şekilde kullanılması. Alınan yetkiye uyularak transferlere falan saçılmaması o paranın her zaman olması.
Ne kadar negatif insanlarsiniz ya. Sonucta bir spor kulubu elden bir arsayi cikartiyor ve gelen parayla da spora yonelik yatirim yapiyor. Herkes yok kaziklandik, yok soyle oldu, yok boyle oldu.
Burdan hatri sayilir garanti bir para alacak miyiz? Evet.
Projeyi kendimiz yapsak daha cok para mi alacaktik? Belki.
Eglenin gecin
O işi girişip iyi yürütülmeseydi hiç istemediğimiz şeylerle karşı karşıya da gelebilirdik.Geç olsaydı güç olsaydı ama 1 milyar dolarımız olsaydı. Yok fiyatına çöpe atıldı gs'nin geleceği
Belki degil kesin. Ugrasip efor sarfetmekle direkt alakaliNe kadar negatif insanlarsiniz ya. Sonucta bir spor kulubu elden bir arsayi cikartiyor ve gelen parayla da spora yonelik yatirim yapiyor. Herkes yok kaziklandik, yok soyle oldu, yok boyle oldu.
Burdan hatri sayilir garanti bir para alacak miyiz? Evet.
Projeyi kendimiz yapsak daha cok para mi alacaktik? Belki.
Eglenin gecin
O fırsat zaten erden timur'dan kurtulduklarında yalan oldu, sonra rahat rahat yedirdiler bu firmalara ucuza. Erden timurun dediği şekilde taşeronlara yaptırsak zaten gerisi kolaydı erden timur için . Nef gibi ülkenin en büyük gayrimenkul şirketlerinden birinin sahibi. Taşeronları da gs'li bulup işi çok güzel yapardık ama amaçları başka. Muratlarına erdiler, bitti gitti artık. Rahat etsinlerO işi girişip iyi yürütülmeseydi hiç istemediğimiz şeylerle karşı karşıya da gelebilirdik.
Basin toplantisini beklemek lazim tivitler yerine.Dolandiridik mi nedir sonuç?
Gpt yi doğru kullanalımChatgpt ye göre garanti olan sadece 50 milyon dolar gerisi ise satislara bagli kademe kademe ödenecek. Satislar gerceklesmezse paramizida alamayacagiz![]()
Satış takibi önemli hususBasin toplantisini beklemek lazim tivitler yerine.
Bahsedilen rakamlar sana en en en kotu senaryoda 280 M dolari garanti ediyor.
50 M pesin , 230 M birakiyor.
Satislari takip edip kurusunu bile kaptirmaman lazim.
Yok canım bize ne, polyannalık yapalım yeterki moralimiz bozulmasın,keyfimiz kaçmasın. Gs'nin önemli bir arsası ucuza gitmiş kime ne, yeterki olumsuz konuşmayalım gündelik keyfimizi kaçırmayalım.Yok yahu olur mu öyle şey.. İlla ki bir muhasiplik yapılacak.. Soyup soğana çevrildiğimiz söylenecek, el altından paralar alınıp verildiği dile getirilecek.. İhale tutarı 560 milyon değil, 5,6 milyar olsa da yapılacak bu.. Bu işin raconu bu..
Evet annemin evine yakın. 1+1 daireyi 25-30m a satıyorlardı. Ultra lüks bir site
Sirf takibi degil, seninde pazarlaman lazim hizli satiskar icin.Satış takibi önemli husus
Neye göre, kime göre ucuz?Yok canım bize ne, polyannalık yapalım yeterki moralimiz bozulmasın,keyfimiz kaçmasın. Gs'nin önemli bir arsası ucuza gitmiş kime ne, yeterki olumsuz konuşmayalım gündelik keyfimizi kaçırmayalım.