GSC Haber Florya Projesi İhalesinde Nivak'la Sözleşme İmzalandı!

Orada da taşeron ettik. Bir sürü sorun çıktı Erden Timur'un önerdiği taşeron konkardato ilan etti mesela Kemerburgaz'da. 2 yılda bir seçim olan saha sonuçlarına göre her an her şeyin değişebileceği bir ortamda ben bu kadar büyük bir projenin GS'nin kendinin yapamayacağını düşünüyorum.
Geç olsaydı güç olsaydı ama 1 milyar dolarımız olsaydı. Yok fiyatına çöpe atıldı gs'nin geleceği

TR'de dediğin tarz düzgün bir yapı işte bana mümkün gelmeyen. Sahada sonuçlar gelmedi yönetim gitti yeni gelen nasıl yönetecek vb.? Hazıra konma olayı o yüzden doğru geliyor. Denetlemeyi iyi yapman gerek ve benim beklentim diyeyim buradan gelecek 400 milyon doları 50 milyonu hariç kalanı 350 milyon doları dokunmadan bloke hesaba sadece ana paranın getirisi ve o da tesis, yeni arazi vb. olacak şekilde kullanılması. Alınan yetkiye uyularak transferlere falan saçılmaması o paranın her zaman olması.
O yuzden yonetime cevap veren ama ondan harici bir organda kontrolunu kuracaksin. 10 yonetim bile gelse sureci oradan ogrenecekler teknik olarak.

Yonetim ugrasmayacak yani. Artik kac kisilik pazarlamasiyla beraber birimi kuracaksin ya da mevcut emlak as yi buyutup topu atacaksin oraya.

Her adimdan haberin olacak. Rivada herifler senin evleri kaba gapti birakti oyle anlastigin icin. Simdi hala ugrasiyorsun. Tek sansin ekonomik olarak sacma donemde oldugumuz icin elle tutulur gelir gelecek ordan.

Hazira konmak kaliteli is getirmez sana asla, ve kesin kaziklanirsin.

Ne kadar negatif insanlarsiniz ya. Sonucta bir spor kulubu elden bir arsayi cikartiyor ve gelen parayla da spora yonelik yatirim yapiyor. Herkes yok kaziklandik, yok soyle oldu, yok boyle oldu.

Burdan hatri sayilir garanti bir para alacak miyiz? Evet.
Projeyi kendimiz yapsak daha cok para mi alacaktik? Belki.

Eglenin gecin

Yok yahu olur mu öyle şey.. İlla ki bir muhasiplik yapılacak.. Soyup soğana çevrildiğimiz söylenecek, el altından paralar alınıp verildiği dile getirilecek.. İhale tutarı 560 milyon değil, 5,6 milyar olsa da yapılacak bu.. Bu işin raconu bu..

Ne kadar negatif insanlarsiniz ya. Sonucta bir spor kulubu elden bir arsayi cikartiyor ve gelen parayla da spora yonelik yatirim yapiyor. Herkes yok kaziklandik, yok soyle oldu, yok boyle oldu.

Burdan hatri sayilir garanti bir para alacak miyiz? Evet.
Projeyi kendimiz yapsak daha cok para mi alacaktik? Belki.

Eglenin gecin
Belki degil kesin. Ugrasip efor sarfetmekle direkt alakali

Kulübün geleceği peşkeş çekilmiş bazıları osimhen 'in parası çıktı diye seviniyor enteresan! 2 sene sonra menemen edebiyatına başlarız tinerciler gibi.

O işi girişip iyi yürütülmeseydi hiç istemediğimiz şeylerle karşı karşıya da gelebilirdik.
O fırsat zaten erden timur'dan kurtulduklarında yalan oldu, sonra rahat rahat yedirdiler bu firmalara ucuza. Erden timurun dediği şekilde taşeronlara yaptırsak zaten gerisi kolaydı erden timur için . Nef gibi ülkenin en büyük gayrimenkul şirketlerinden birinin sahibi. Taşeronları da gs'li bulup işi çok güzel yapardık ama amaçları başka. Muratlarına erdiler, bitti gitti artık. Rahat etsinler

İhaleye nivak karışmış

Riva'dan sonra nihayet Florya'yı da peşkeş çekmeyi başardılar. Erden Timur'un başını Bizans oyunları ile boşuna yemediler. Sözde divan kurulumuz da ağzını açıp tek kelime etmiyor. 1 milyar dolara yakın rakamlardan bahsediliyordu. Polat komisyonu ile komik bir rakama kucağa almışlar kulübü, aferin.

Artık dursundan kurtulduk. Bize bir Riva birde floryaya mal oldu sadece. Sene sonu gider, borclarda ödenmez. Yeni yönetim dava eder umarim

1752853150535.webp

adamların bi projesi daha var orda galiba.

Yok yahu olur mu öyle şey.. İlla ki bir muhasiplik yapılacak.. Soyup soğana çevrildiğimiz söylenecek, el altından paralar alınıp verildiği dile getirilecek.. İhale tutarı 560 milyon değil, 5,6 milyar olsa da yapılacak bu.. Bu işin raconu bu..
Yok canım bize ne, polyannalık yapalım yeterki moralimiz bozulmasın,keyfimiz kaçmasın. Gs'nin önemli bir arsası ucuza gitmiş kime ne, yeterki olumsuz konuşmayalım gündelik keyfimizi kaçırmayalım.

Yok canım bize ne, polyannalık yapalım yeterki moralimiz bozulmasın,keyfimiz kaçmasın. Gs'nin önemli bir arsası ucuza gitmiş kime ne, yeterki olumsuz konuşmayalım gündelik keyfimizi kaçırmayalım.
Neye göre, kime göre ucuz?

Geri
Üst Alt