Florya'da 20000 Kayıp Malzeme (Forma, Antrenman ürünleri vb.)

Skandal tabii ama kimsenin günahı alınmaması lazım bilmeden etmeden.

burada kamera kaydı vs diye bir şey yok mu ? araştırılır 1 hafta boyunca bakılır .

başlı başına rezillik ama.

Muhtemelen bu ürünlerin çoğu orada imzalanıp dağıtılan , basın mensubudur tanıdıktır vs hediye edilen şeylerde olabilir illa stoklu ürün diye bakmamak lazım ama terbiyesizliğin daniskası.
bunu yapan herifler kamera kaydı bırakırmı yav

3 5 ürün kaçırılsa tamam anlasılmazda 20 binden bahsediliyor ya birileri buna göz yumdu bir kaç kişinin işi olamaz bu şebeke halinde çalışılmış yada yalan haber kulüpten detaylı bir araştırma ve açıklama bekliyorum bu konuyla alakalı ve doğruysa suçlular en ağır şekilde cezalandırılmalı

bu bana paralı troll olayları cok sacma gelıyordu ama bu durumda bile bazılarının aşırı savunulması twitterdan bu ihtimali bile güclendiriyor

gercekten bu kadar işsiz olabilirler mi

Bu olaylarla fatih hoca iması yapanlar çok aşağılık insanlar. Bunun için twitter hesaplarında haber sipariş edenler daha aşağılık insanlar.

Simdi gelelim olaya. Dünyanın her yerinde bir depoda mağazada veya tesiste envanterini sorumlu biri olur, bizde böyle biri yok mu? Eğer böyle bir durum söz konusuysa direkt olarak açarsın davayı o kişiye yok biz soruşturma açacaktik teknik heyet izin vermedi o yüzden görevden aldık falan geçiniz adam gibi mahkemeye gidin. Düpedüz hırsızlıkla suçluyorsunuz ya işinizi yapın ya da istifa edin

Isitan’in bir parmagi var bence.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

20000 forma nedir, kim caldi lan o formalari :D :D

Zamanlama çok ilginç. Bu durum şans bu ya şimdi mi ortaya çıktı?

Sanırım kulüpteki herkesin istedikleri kişinin medyanın ve taraftarın önüne atılması için kullandığı piyonları var.

Kulüpteki herkes gündem değiştirmede usta. Keşke bunda usta oldukları gibi işlerinde de usta olsalar.

Fatih Terim’in gitmesi gerektiğini geçen yıldan beri söylüyorum ama böyle karalama çalışmalarını iki tarafın da yapmamaları lazım.

Hoca artısı ve eksisi ile bu kulübün efsanesi olmuş biri.

Teşekkür edilmeli, heykeli dikilmeli ama ne abartılmalı, ne de ekibi aracılığı ile aba altından sopa gösterilmeli.

Florya 'nın Müdürü Fahri Bey ne yapmış bunlar olurken?

Ciddi iddialar bunlar

Araştırılsın bakalım ne çıkacak altından

Bu işlerin sorumluları kim ise gerekli açıklamayı ve gerekli bedeli ödemeliler. Ancak herşeyin hemen kaynaması da ayrı bir boyut.

20000xortalama 50 eurodan

1 milyon euro yapar arkadaslar

Minimum 1 milyon euro
BIR MILYON EURO
3529 asgari ucretlinin maasi

Maasindan kesip gsstoredan urun alan insanlarin hakki size haram olsun!

Hocadan izinsiz sinek bile ucmazdi floryada diye biliyordum ben :/
Yine onun gunahini almayacagim

Ama o florya mudurune takacagim floryadan sorumlu mudur fahri!

Ayriyeten

Ismail cipe sozlesme
Arda sozlesme
Fatih sozlesme
Romenlerin transferi

Mide bulandirici bir suru olay var aslinda

Senelerdir akilda olupda dile gelmeyen seyler

Al sana Galatasaraylilik ulan Fahri iti!!!!!!

Serefsiz Fahri birde bizim Galatasarayliligimizi sorguluyor!!!

Geri
Üst Alt