Florya'da 20000 Kayıp Malzeme (Forma, Antrenman ürünleri vb.)

2 sene sonra Gscde "ft floryadan 50000 forma çaldı" olarak aksettirilecek olaydır. Belirli aralıklarla tekrarlanınca da konuşurken beyin kıvrımlarından çok fazla hareketlilik yaşamayan arkadaşlar tarafından doğru olarak kabul edilecektir. Aynen sürekli tazminat alıyormuş gibi bir algı olması ya da en ufak bir kanıt olmamasına rağmen komisyoncu diye iftira atılması gibi.

Bu stokların bir sorumlusu vardır herhalde, stok sayımı da yaptılar diye düşünüyorum bu haberler çıktığına göre. Kamera kaydı vs eldeki veriler kullanılarak olay çözülebilir.

2 sene sonra Gscde "ft floryadan 50000 forma çaldı" olarak aksettirilecek olaydır. Belirli aralıklarla tekrarlanınca da konuşurken beyin kıvrımlarından çok fazla hareketlilik yaşamayan arkadaşlar tarafından doğru olarak kabul edilecektir. Aynen sürekli tazminat alıyormuş gibi bir algı olması ya da en ufak bir kanıt olmamasına rağmen komisyoncu diye iftira atılması gibi.

Bu stokların bir sorumlusu vardır herhalde, stok sayımı da yaptılar diye düşünüyorum bu haberler çıktığına göre. Kamera kaydı vs eldeki veriler kullanılarak olay çözülebilir.
terim'e yazar mı?

terim'e yazar mı?
.
images%20(1).webp

daha önce belirtmiştim her ziyarete gelenin üstünü bedavaya diziyoruz. buna kobe de dahil!!

hagi%27s+son.jpg

tozluğundan kramponuna kadar herşeyi dizmişsiz herifin yetmemiş 10-15 tane topu da kapmış

Açıklama yapan tesis müdürüne karşıt bir haber olabilir. Taraftar saf olduğu için ne versen yiyor.

Abi birilerinin maaşları zamanında ödenmemiş, onlarda enflasyon farkını kendileri gidermiş. (y);)

Yalnız şöyle bir durum var; tüm ürünlerin stokları stadyumda tutuluyor. Ha floryada furbolcu kitleri yedekleri vb. bir miktar vardır tabi ama 20bin çok büyük bir rakam florya için.

Yalnız şöyle bir durum var; tüm ürünlerin stokları stadyumda tutuluyor. Ha floryada furbolcu kitleri yedekleri vb. bir miktar vardır tabi ama 20bin çok büyük bir rakam florya için.

hepsinin forma olduğunu zannetmiyorum yav - adamlar belki 1 çift konç için 2 ürün diyorlardır.
kaptanlık bandı vs tarzı birsürü ufak tefek şeyde olabilir. haber niteliği şişsin diye biraz rakamda abartılıyordur. stoklu ürün değilse ne kadar ne var bilinmez.

ama forma - nike'ın ürünleri (mont fln özellikle) altın değerinde bu devirde sonuçta - anormal paraya satılıyor fikrimce. Nike idman sort/corap/idman formaları vs cabası.

20000 değilde 3000 bile deseler rezalet olduğu faktörünü değiştirmez ama.

Özellikle forma kayıplarının büyük bir bölümünü çok önemsememek lazım. Futbolcular eşe dosta hediye ediyor çünkü. Ben bile zamaninda ortak tanıdık vasıtasıyla Aydın Yılmaz'dan forma almıştım mesela. Ama diğer malzeme v.s düpedüz hırsızlık.

SM-A325F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

15.000.000 TL ediyor toplam değeri sahi kimler götürdü parsayı florya müdürü vs açıklama yapmak zorunda yok öyle biz ne büyük Gs liyiz diyerek yalandan üzülmüş numaraları umarım hukuki süreç başlar ve hırsız er geç ortaya çıkar

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt