Yener Bardan
Ulubatlı Souness
- 25 Mart 2010
- 34.193
- 9.258
- 2.018
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nedir ağabey6s nedir ya?
terim'e yazar mı?2 sene sonra Gscde "ft floryadan 50000 forma çaldı" olarak aksettirilecek olaydır. Belirli aralıklarla tekrarlanınca da konuşurken beyin kıvrımlarından çok fazla hareketlilik yaşamayan arkadaşlar tarafından doğru olarak kabul edilecektir. Aynen sürekli tazminat alıyormuş gibi bir algı olması ya da en ufak bir kanıt olmamasına rağmen komisyoncu diye iftira atılması gibi.
Bu stokların bir sorumlusu vardır herhalde, stok sayımı da yaptılar diye düşünüyorum bu haberler çıktığına göre. Kamera kaydı vs eldeki veriler kullanılarak olay çözülebilir.
Netterim'e yazar mı?
.terim'e yazar mı?
6s yazan Musap yargılanmalı avukatı ben olurum
Kimseye iftira atma amacıyla paylaşmadım, yanlış anlaşılmasın lütfen
Yalnız şöyle bir durum var; tüm ürünlerin stokları stadyumda tutuluyor. Ha floryada furbolcu kitleri yedekleri vb. bir miktar vardır tabi ama 20bin çok büyük bir rakam florya için.
Haydaaa yaw gitsinler store'dan satin alip dagitsinlarÖzellikle forma kayıplarının büyük bir bölümünü çok önemsememek lazım. Futbolcular eşe dosta hediye ediyor çünkü. Ben bile zamaninda ortak tanıdık vasıtasıyla Aydın Yılmaz'dan forma almıştım mesela. Ama diğer malzeme v.s düpedüz hırsızlık.
SM-A325F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Malesef zor cünkü oralarda dayim falan yokWow. Harcanma buralarda tubitakta falan calissana sen.