Fatih Terim diye direkt demediler, hatta Fatih hocanın bununla alakası olmadığını düşünüyoruz dediler ama Florya ya gerçekten dokunulmadigi dönem oldu. Bir insan, Floryanin tek patronu benim diyorsa denetlemeliydi bence. Masumane bakarak konuşuyorum, muhtemelen de böyle oldu, forumda bugün bı arkadas 2012 senesinde Burak'ın maç formasını almış, bütün takıma imzalatmis, Hakan Ünsal yardımcı olmuş. Öyle giden çok olmuştur. Birde ultraaslanada verilmiştir. Bu sene Antep'te bir ogrencim sürekli bilet sağladı bize, ücretsiz. İsterseniz forma vsde ayarlayabilirim demişti, teşekkür ettim şansımı zorlamamak için. Trabzon, Galatasaray maçlarını izledim. Bu şekilde bizim takımdan da yönetici şu bu birsuru kişi istemistir, yollanmistir. Maddi getirisinden ziyade kimse kırılmasın, üzülmesin diye ve birazda gönülleri hoş etmek için gitmiştir. Personelde yakınına şuna buna dagitmistir. Ama denetlenmeli, bu tarz şeyler yapılmamalı. Ki birikince muazzam maliyet çıkıyor ortaya kim ne derse desin. Kimse de kendi malı gibi yollamamali bence.