Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

Ligde 10 puan farkla lideriz,UEFA Kupası'nda çeyrek final,Fortis Türkiye Kupası'nda yarı final aşamasındayız.

Gelecek yıl için transfer çalışmalarında sezon ortasında başladım ;

Oscar Sielva ( bedava )

Mascio ( sudan ucuz ) :D

Mehmet Yıldız ( bedava )

Bunlar sözleşme imzaladıklarım,görüşme yaptıklarım,transfer etmeyi düşündüklerim ve de göndermeyi planladığım oyuncular var.

Beni takip edin ... :)

not : 46 maçta sadece 2 mağlubiyetimiz var,toplamda 98 gol attık *

Ligde 10 puan farkla lideriz,UEFA Kupası'nda çeyrek final,Fortis Türkiye Kupası'nda yarı final aşamasındayız.

Oscar Sielva ( bedava )

Mehmet Yıldız ( bedava )

Bunlar sözleşme imzaladıklarım,görüşme yaptıklarım,transfer etmeyi düşündüklerim ve de göndermeyi planladığım oyuncular var.

Bravo Murat.

Oscar Sielva ( bedava )

Mehmet Yıldız ( bedava )

Walla süpersin Murat abi.

31.Hafta'da şampiyonluğumu ilan ettim.25 galibiyet 6 beraberliğimiz var. :)

UEFA'da yarı final,FTK'da finaldeyiz.

Bu oyun beni çıldırttı.Mesela Fatihle forvet başlıyorum.Bi bakıyorum fatih orta sahada orta sahada oynayan adam forvette oynuyor.Bunu nasıl düzeltebilirim?Düzeltiyorum tekrar aynı yerlerine dönüyorlar.

Bu oyun beni çıldırttı.Mesela Fatihle forvet başlıyorum.Bi bakıyorum fatih orta sahada orta sahada oynayan adam forvette oynuyor.Bunu nasıl düzeltebilirim?Düzeltiyorum tekrar aynı yerlerine dönüyorlar.

pozisyonları degiştir diye bir isaret var o secili kalmıstır:)

turksportal da okumustum:p

Swap position'da baska bir futbolcunun adi yaziyorsa onu none yap. Ama zaten none'daysa o zaman problem baska yerde.

Beyler, bendeniz FM 08'de kaldığımdan dolayı 09'u oynayamıyorum.

Bana bi zahmet FM08 facelerini özelden dosya ile atar mısınız? Çok makbule geçer vallahi.

Şimdiden desteklerinizi bekliyorum ;)

Çryrek finalde HSV ile eşleştim.İlk maç 2-2 berabere bitti.

adszpv7.jpg

Geri
Üst Alt