Umut Yaşar
Tecrübeli Üye
- 22 Kasım 2008
- 6.847
- 1
- 1.333
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Ligde 10 puan farkla lideriz,UEFA Kupası'nda çeyrek final,Fortis Türkiye Kupası'nda yarı final aşamasındayız.
Gelecek yıl için transfer çalışmalarında sezon ortasında başladım ;
Oscar Sielva ( bedava )
Mascio ( sudan ucuz )
Mehmet Yıldız ( bedava )
Bunlar sözleşme imzaladıklarım,görüşme yaptıklarım,transfer etmeyi düşündüklerim ve de göndermeyi planladığım oyuncular var.
Beni takip edin ...
not : 46 maçta sadece 2 mağlubiyetimiz var,toplamda 98 gol attık *
Ligde 10 puan farkla lideriz,UEFA Kupası'nda çeyrek final,Fortis Türkiye Kupası'nda yarı final aşamasındayız.
Gelecek yıl için transfer çalışmalarında sezon ortasında başladım ;
Oscar Sielva ( bedava )
Mascio ( sudan ucuz )
Mehmet Yıldız ( bedava )
Bunlar sözleşme imzaladıklarım,görüşme yaptıklarım,transfer etmeyi düşündüklerim ve de göndermeyi planladığım oyuncular var.
Beni takip edin ...
not : 46 maçta sadece 2 mağlubiyetimiz var,toplamda 98 gol attık *
Bu oyun beni çıldırttı.Mesela Fatihle forvet başlıyorum.Bi bakıyorum fatih orta sahada orta sahada oynayan adam forvette oynuyor.Bunu nasıl düzeltebilirim?Düzeltiyorum tekrar aynı yerlerine dönüyorlar.
Swap position dalgasi olmasin?
Bu oyun beni çıldırttı.Mesela Fatihle forvet başlıyorum.Bi bakıyorum fatih orta sahada orta sahada oynayan adam forvette oynuyor.Bunu nasıl düzeltebilirim?Düzeltiyorum tekrar aynı yerlerine dönüyorlar.
Nasıl düzeltiliyor?
Swap position'da baska bir futbolcunun adi yaziyorsa onu none yap. Ama zaten none'daysa o zaman problem baska yerde.