Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

Cevap: Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

63 maçtır ligde kaybetmiyorum... :D

Kariyerimde şu zamana kadar 116 maça çıkmışım;

Galibiyet: 101

Beraberlik: 11

Yenilgi: 4

Attığım Gol: 294

Yediğim Gol: 84

Lİgde bu seri devam ederde ŞLyi bilemem... :D Bide Galatasarayla... :D

Yahu bu ŞL'yi almanın yolu nedir.

Mesela 4-3-3 oynayan bir Barça'ya karşı ne yapmalıyım ?

Yahu bu ŞL'yi almanın yolu nedir.

Mesela 4-3-3 oynayan bir Barça'ya karşı ne yapmalıyım ?

Herkes gibi bende merak ediyorum.Gruplardan çıktığım an eleniyorum.Gruplardan her zaman 1.çıkmak avantajdır.2. çıktığım için İnter ile eşleştim.1.maçım 1-1 berabere bitti.2. maçımı deplasmanda oynayacağım.

Burak bana özelden FM09'u tek link olarak elinde varsa atabilir misin?

Bi de elinde varsa Türkçe yama atarsan süper olur :D

Kısaca anlatırsan nasıl kurulacağını sevinirim :)

Burak bana özelden FM09'u tek link olarak elinde varsa atabilir misin?

Bi de elinde varsa Türkçe yama atarsan süper olur :D

Kısaca anlatırsan nasıl kurulacağını sevinirim :)

Sana tavsiyem oyunu satın al.Nedeni oyunda sorun vs çıkınca boşa oyunu indirmiş olursun.Sadece Türkçe yamayı indirmeni tavsiye ederim.:)

Mesela Klasik 4-4-2 oynayan bir takımın; ML,MR, ve 2 Forvetini tut takım öle ortada kalıyo nerden mi biliyorum.

Juve 0-0 GS

GS 2-0 Juve

GS 2-0 Manu

Manu1- 3 GS

Elemelerde böyle 2sine çaktım, hile mile değil kendim buldum bizzat ancak. 4-3-3 oynayan, Barça-Chelsea-Inter bana fark ata ata geçirmişlerdir, bunun çözümü nedir ? :)

Mesela Klasik 4-4-2 oynayan bir takımın; ML,MR, ve 2 Forvetini tut takım öle ortada kalıyo nerden mi biliyorum.

Juve 0-0 GS

GS 2-0 Juve

GS 2-0 Manu

Manu1- 3 GS

Elemelerde böyle 2sine çaktım, hile mile değil kendim buldum bizzat ancak. 4-3-3 oynayan, Barça-Chelsea-Inter bana fark ata ata geçirmişlerdir, bunun çözümü nedir ? :)

Ben hiç rakip talimatlarını yapmıyorum.Mesela ben İnter ile deplasman maçına çıkacağım rakip talimatlarına ne demeliyim?:)

Hiç bir fikrim yok İnter'in taktiğini söylermisin ?

Rakip Takım Talimatlarını yaparsanız daha avantajlı olur...Birde Barcaya karşı defansif futbol oynayın uzaktan şutlar deneyin.

Aslında bir süredir düşünüyorum, nasıl bir şey olabilir diye.. Aklıma Chelsea'nın yaptıkları geldi, 4-3-3 Defensive. Rakip takım Talimatlarından 2 Stoper ve DMC hariç herkezi tut, zayıf ayağına oynamasını sağlat.. Uzaktan şu at, Top ileriye uzun oyna. Murat engin tecrübenden biraz daha ipucu verir misin ? Mesela Oyuncu komutlarıyla oynar mısın ? bunlardan da bahset lütfen. :)

Aslında bir süredir düşünüyorum, nasıl bir şey olabilir diye.. Aklıma Chelsea'nın yaptıkları geldi, 4-3-3 Defensive. Rakip takım Talimatlarından 2 Stoper ve DMC hariç herkezi tut, zayıf ayağına oynamasını sağlat.. Uzaktan şu at, Top ileriye uzun oyna. Murat engin tecrübenden biraz daha ipucu verir misin ? Mesela Oyuncu komutlarıyla oynar mısın ? bunlardan da bahset lütfen. :)

Futbolcu komutlarıyla işim olmaz.

[email protected],ekle konuşalım. :D

Murat Abiye sormuşsun fakat ben söyleyeyeyim...

Mesela iyi şut atan bi adam uzaktan şutları sık sık yap...

Top iyi süren oyunuclarını topu sürmelerini söyle...

Ortanın nereye açılacağına sen karar ver bence her zaman kilit adama yap...

Eğer başka sorun varsa yardımcı olurum...

Birde birşey daha ekleyeyim maçın içine girdiğinizde yardımcınızın geri bildirimi gelir...Ordakileri uygulayın...

Geri
Üst Alt