Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

Forvet hattına takviye yapacağım.Önümde Vagner Love, Daniel Carvalho, Nilmar isimleri var.Hulk ve Ari'yi ikna edemedim.Love kabul edersem 25 milyon YTL'ye, Carvalho 9.25 milyon YTL'ye Nilmar ise 17.75 milyonYTL karşılığında kadromdaki yerini alacak.Hangisini alayım, tavsiyesi olan var mı?

Forvet hattına takviye yapacağım.Önümde Vagner Love, Daniel Carvalho, Nilmar isimleri var.Hulk ve Ari'yi ikna edemedim.Love kabul edersem 25 milyon YTL'ye, Carvalho 9.25 milyon YTL'ye Nilmar ise 17.75 milyonYTL karşılığında kadromdaki yerini alacak.Hangisini alayım, tavsiyesi olan var mı?

Love'u al bence.

Haziran 2008'de Galatasaray'da bir dönüm noktası yaşanıyordu.Galatasaray'ın başına

gelmesinin üstinden 1 hafta geçmemişti ki Skibbe görevinden alınmış yerine henüz bir iş

tecrübesi bulunmayan Burak YAĞCI geçmişti.Yaptığımız bütün hazırlık karşılaşmalarını

kazanmamıza rağmen sezona büyük bir talihsizlikle başlamış ve Şampiyonlar Ligi 3.

Önelemesinde Liverpool'a eşleşmiştik.Deplasmanda aldığmızı 0-2 lık mağlubiyetin ardından

Ali Sami YEN'de 2-1 galip gelmemize rağmen elenmiş ve UEFA kupasında 2. kez zafer

yaşamak için çalışmalara başlamıştık.Sezona Kayserispor'u 2-1 yenerek Süper kupayla

başlamıştık.Genel olarak

Aykut

Sabri--Meira--Servet--Hakan

Mehmet Topal

Arda---Lincoln-------Kewell

Ümit---Baroş

sistemiyli oynuyor.Her maçta gerektikçe rotasyona gidiyorduk.Özellikle 3 forvetimizinde

formsuz ve sakat olduğu dönemde Yase YILDIZ ileride ne kadar büyük bir YILDIZ

olabileceğini kanıtlamıştı.Devre arasında Linderoht'u Lyon'a 18 Milyon YTL'ye satıp bir

rekor kırmıştık.Aynı dönemde Valencia'nın Lincoln'e 23 Milyon YTL'lik teklifini tüm baslıkara

rağmen reddetmiştim.Uefa kupasında valencia,everton,vales ve rennes'le eşleşmiş ve 1

beraberlik(everton) 3 galibiyetle grup birincisi olmuştu.ve 9 yıldrı yapılamayanı 1-0 geriye

düşmemize rağmen ardanın 2 golüyle başarmış yıllar sonra Kadıköyü ortasına

GALATASARAY bayrağını bi kere daha dikmiştik.İlk yarı bittiğinde 41 puanla lig birincisiydik.Türkiye kupasında Fenerbahçeyle eşlemiş.Uefa grubundan 1. olarak çıktıktan

sonra Aston villa ile eşleşmiştik.(sonucunu merak ediyorsanız oyuna devam etmemi beklemeniz gerkiyo.kariyerim sizin gösterdiğiniz ilgiye göre devam edecektir.(:)

1. ligin 2. yarısıyla birlikte fırtına gibi esiyorduk.Astonvillayı 2-2(d) ve 1-0 lık skorlarla eledikten sonra yarıfinalde Real madridle eşleşmiştik.herkes "artık buraya kadar" derken yönetim futbolcu taraftar bu şampiyonluğa inanmıştık ve madridi 2-3(d) ve 3-0(e) lık skorlarla yenerek finale çıkmıştık.Finalde rakip tottenham dı.3-3lük beraberlikten sonra uzatmalardan da gol sesi çıkmayınca tarih tekerrür etti ve kupaya ulaşmak penaltılarla kısmet oldu.ligde ise son haftaya kadar bjk ile kıran kırana bir mücadele vardı ve 2. bjkye 3 3. feneve 9 puan fark atarak şampiyonn olduk.artık hedef bize yakışan yani Şampiyonlar Ligi.Önümüzdeki transfer dönemini iyi değerlendirip takımın seviyesini arttırmaya çalışacağız.(sizde bana yardımcı olursanız sevinirim:)

ya bide resim eklemek istiyorum ama bi türlü ekleyemedim bana yardımcı lursanız sevinirim

Burak güzel bir sezon geçirmişsin helal.

Bende durum garip bir şekilde ilerliyor. Bir türlü gol atamıyorum özellikle deplasmanda berabere kalmaktan bıktım. 4-1-2-1-2 ve 4-2-3-1 sistemi üzerinde yoğunlaşıyorum ikisinide uzun soluklu denedim hafif oyuncu konutlarında değişiklikle oturtmaya çalışıyorum ancak bir türlü istediğim verimi alamıyorum. İllaki oyuncu konutlarında bir hatam var anlayamadım sorunu. Her maç direkler boş kaleye gol kaçmalarda son hız devam ediyor. Ligde güç bela 8. likden 2.liğe geldim ama oda her maç maşallah 1-0 :D neyse en azından avrupada şampiyonlar ligi elemesini saymazsak ki Barça çıkmıştı daha ilk turdan ama sonra uefada durum iyi gidiyor daha maç kaybetmedim gruplarda lider durumdayım. Bakalım inşallah tam olarak sistemi oturtucam. :D

Ben Daniel Carvalho'yu 550 miyon $ aldım.:)

rasit usta bu nikola kalnici nerden buldun ya her maç özelliklerini saysana yada resmini koyda bakalım merak ettim

rasit usta bu nikola kalnici nerden buldun ya her maç özelliklerini saysana yada resmini koyda bakalım merak ettim

adszxq1.jpg

Buyur...

2.sezona başlıcaktım ama laptoba format atmak zorunda kaldım yeniden başlıyorum.

2.sezona başlıcaktım ama laptoba format atmak zorunda kaldım yeniden başlıyorum.

format atarken eğer kurtarma şansınız varsa belgelerimdeki sport interactivenin içinde "game" dosyası var oynadığımız oyunlar oraya kaydolu kopalayıp bi Ipodun veya hafıza kartına atıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz

Burak güzel bir sezon geçirmişsin helal.

Bende durum garip bir şekilde ilerliyor. Bir türlü gol atamıyorum özellikle deplasmanda berabere kalmaktan bıktım. 4-1-2-1-2 ve 4-2-3-1 sistemi üzerinde yoğunlaşıyorum ikisinide uzun soluklu denedim hafif oyuncu konutlarında değişiklikle oturtmaya çalışıyorum ancak bir türlü istediğim verimi alamıyorum. İllaki oyuncu konutlarında bir hatam var anlayamadım sorunu. Her maç direkler boş kaleye gol kaçmalarda son hız devam ediyor. Ligde güç bela 8. likden 2.liğe geldim ama oda her maç maşallah 1-0 :D neyse en azından avrupada şampiyonlar ligi elemesini saymazsak ki Barça çıkmıştı daha ilk turdan ama sonra uefada durum iyi gidiyor daha maç kaybetmedim gruplarda lider durumdayım. Bakalım inşallah tam olarak sistemi oturtucam. :D

valla işin zor emre Allah yardımcın olsun:D

Beyler bu arada forvetlerin gol orucuna girmesi ve gol atamayınca 5 oynaması, oyunda bir bug imiş. Bu konu üzerinde çalışıyormuş SIGames. Boşuna sinirlerinizi yıpratmayın.

Oyunun transfer sistemi mükemmel,elimdeki oyuncuları satarak daha iyilerini aynı paraya alabilyorum.Ayrıca pazarlıklar daha gerçekçi olmuş,fiyat sorduğunuzda uçuk kaçık rakamlar istemiyorlar artık.

Ama forvetlerin gol orucuna girmesi çok kötü,Vantaggiato'yla 23 maç 1 gol gibi bir istatistiğim var...

Devre arasında Van der Vaart'ı aldım 13.5milyon €'ya. Transfer bütçem yoktu kulübe aldırttım 24 ay taksitle:D

Sonra Van DEr Vaart'ın üstün performansı ile Ş.L.yi kazandım:eek:

Doğak olarak kulübe bir sürü para geldi. Ayrıca Lincoln+Baros+Kewell+Meira'yı sattım. Totalde 21milyon€ kazandırdılar. Oradan gelen para ve Ş.L.den kulüp kasasına giren para ile yılın transferini yaptım.[14milyon€ peşin 35milyon€ 24 ay taksitle] Huzurlarınızda Agüero:

Oyunun transfer sistemi mükemmel,elimdeki oyuncuları satarak daha iyilerini aynı paraya alabilyorum.Ayrıca pazarlıklar daha gerçekçi olmuş,fiyat sorduğunuzda uçuk kaçık rakamlar istemiyorlar artık.

Ama forvetlerin gol orucuna girmesi çok kötü,Vantaggiato'yla 23 maç 1 gol gibi bir istatistiğim var...

ben 9milyonluk bi futbolcuya teklif yaptım,21milyon istediler

Geri
Üst Alt