Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

milan barosu 10 milyon euroya sattım çok fena kazıkladım sunderlandı :D bedavaya pogrebnyakı aldım sırada vukcevic var inşallah alabilirim :D

osman korkmaz sen coşmuşun ya van der vaart agüero falan :D

Devre arasında Van der Vaart'ı aldım 13.5milyon €'ya. Transfer bütçem yoktu kulübe aldırttım 24 ay taksitle:D

Sonra Van DEr Vaart'ın üstün performansı ile Ş.L.yi kazandım:eek:

Doğak olarak kulübe bir sürü para geldi. Ayrıca Lincoln+Baros+Kewell+Meira'yı sattım. Totalde 21milyon€ kazandırdılar. Oradan gelen para ve Ş.L.den kulüp kasasına giren para ile yılın transferini yaptım.[14milyon€ peşin 35milyon€ 24 ay taksitle] Huzurlarınızda Agüero:

Yanlız birşey dikkatimi çekti bu oyuncuların ücretleri niye bu kadar ucuz 58.000 ?

Lincoln bile 78 alıyodu yanlış hatırlamıyorsam.

data editör kullanmışsın galiba yoksa ilk sezondan galatasarayla şl i almak r.madridi 2-0 yenmek hilesiz imkansıza yakındır

Valla ne data editör kullandım nede başka birşey. Öyle birşey yapsam sizden çok kendimi kandırmış olurum ve bundan da hiç zevk almam. İnanmayabilirsiniz.

Ama şu var; yaptığım tek hile[hile sayılırsa tabi] çeyrek finalde Manu'ya karşı oynarken kendi sahamdaki maçı 4 sefer oynadım. Yarı finalde Marsilya geldi karşıma 2 maçta 1-1 bitti penaltılarla çıktım. Final maçınıda tek seferde kazandım. Tüm sezon 3 gol atan Baros'un o maç patlama yapması da şans oldu tabi;)

Valla ne data editör kullandım nede başka birşey. Öyle birşey yapsam sizden çok kendimi kandırmış olurum ve bundan da hiç zevk almam. İnanmayabilirsiniz.

Ama şu var; yaptığım tek hile[hile sayılırsa tabi] çeyrek finalde Manu'ya karşı oynarken kendi sahamdaki maçı 4 sefer oynadım. Yarı finalde Marsilya geldi karşıma 2 maçta 1-1 bitti penaltılarla çıktım. Final maçınıda tek seferde kazandım. Tüm sezon 3 gol atan Baros'un o maç patlama yapması da şans oldu tabi;)

bnde onu kast etmiştim hile dediğim oydu birkaç defa oynamak yada yeni kullanıcı yapıp karşı takıma geçmek onun dışında yapmadıysan gerçekten iyi bir taktik bulmuşsun :)

Valla iki gündür Galatasaray Shalkea sampiyonlar ligi ön eleme oynuyorum adamları bir yenemedim yav:p bütün taktikleri denedim olmuyor olmuyor:D:D

bnde onu kast etmiştim hile dediğim oydu birkaç defa oynamak yada yeni kullanıcı yapıp karşı takıma geçmek onun dışında yapmadıysan gerçekten iyi bir taktik bulmuşsun :)

Valla kardeş uğraşmam ama gördüğün gibi sadece TSL seçili. İstesemde Ş.L.de karşı takımı seçemem. Zaten adamlar final maçında 40'da 10 kişi kaldılar.

URL=https://imageshack.us]
grupto9.jpg
[/URL]

boyle yendim schalke 04 u :)

de sanctis müthiş bir sezonun ardından kiralık anlaşması bittiği için takımdan ayrıldı. tekrar almak istiyorum, bonservisini alıyorum ancak kendisi oynamak istemiyor. anlaşılan bir kaleci sorunum var şu an. aykut'a güvenmeli miyim yoksa önerebileceğiniz iyi bir kaleci var mı?

de sanctis müthiş bir sezonun ardından kiralık anlaşması bittiği için takımdan ayrıldı. tekrar almak istiyorum, bonservisini alıyorum ancak kendisi oynamak istemiyor. anlaşılan bir kaleci sorunum var şu an. aykut'a güvenmeli miyim yoksa önerebileceğiniz iyi bir kaleci var mı?

ochoa

akinfeev

kameni

sinan bolat

sergio asenjo tek gecerim fm de

Kimsede registration problemi yok mu? Bir tek bende var galiba. Aldigim adamlari kayit ettiremiyorum. Oyunun bok yemesi iste, cok gerekli bir ozellik sanki kayit ettirmek.

Renan müthiş kaleci;)

Kimsede registration problemi yok mu? Bir tek bende var galiba. Aldigim adamlari kayit ettiremiyorum. Oyunun bok yemesi iste, cok gerekli bir ozellik sanki kayit ettirmek.

Sadece kayıt sezonlarında kayıt yapılabiliyor. Sezonu kaçırdıysan, bir sonrokini bekle.

Geri
Üst Alt