Football Manager 2016

fakirliğin gözü kör olsun renkdaşlar işte :(
anca korsanını oynarız galiba :(
ya da inidirimi mi beklicez :( (

Ben ne zaman orjinal alsam fiyatları yarı yarıya düşüyor. Bu sefer biraz bekleme kararı aldım. Zaten hala 2015'in tadını çıkarmakla meşgulüm.

Ben ne zaman orjinal alsam fiyatları yarı yarıya düşüyor. Bu sefer biraz bekleme kararı aldım. Zaten hala 2015'in tadını çıkarmakla meşgulüm.
15 ve 16 arasında pek fark yok bence, grafik felan değiştirip itelemişler.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfer nasıl özellikle genç wondekidlere çok fiyat çekiyorlar mi? Fm14 çok rezildi bu konuda .fm15 de biraz duzelttiler

t★p★t★p★

İlk yarıda fena değildik. ŞL'den elendik 3. olup AL'ye kaldık. Ligde lideriz. TR kupasında yola devam. Devre arasında çöplerden biraz daha kurtulup iyi oyuncular ile takviye ettik takımı..

Beylerrrrrrrr satayım mı la adamı daha sezon başı ilk 10 verdiler peşin almasınlar diye 60 dedim 60 verdiler laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

VXQEnP.png

son özellikleri görünmüyor ama sat reiz o paraya istedğin kadroyu yeniden kurarsın eldekiyle.

Harikulade bir teklif. Tabiki de sat.

P67QgQ.png

Yollayam mı? Bunu yollucam kimi alıcam la forvete bide :D

özellikler çok iyi ama parası çok daha iyi. yav sat ama heyecana kapılıp oraya buraya saldırma 2016 yı oynamadım henüz hiç. o yüzden önerim yok. ancak geçen oyundan carlos fierro yu falan bi kontrol et bakalım. gözlemci yüksek potansiyel veriyorsa bu oyunda da kaçırma hemen al.

Osman Uzdu Ya ben o tarz bilindik isimlerle pek oynamıyorum. Araştırmaya başlayım forvetleri şimdiden.

satıyorum beyler o zaman gelsin paraacıklar :D

Oyuncu kadronu ve taktiğini atsana. Oyuncu önerelim. Parayı görünce benim bile ağzım sulandı :D

Geri
Üst Alt