Football Manager 2016

Jason Cummings hocam. Hibernian'dı galiba takımın adı orada oynuyor.

Tabi ki 11 için değil, henüz 22 yaşında galiba. 1 sene kiraya ver bir takıma gelişsin iyice sonra 11'e monte edersin.

As forvet için Calleri olabilir. Çok yetenekli, FM16'daki ilk kariyerim (Liverpool)'da almıştım 3. sezon başında 45m + %30 pay'a satmıştım. (Y)

Bu arada şimdi sen Tottenham ile oynayınca benim de iştahım kabardı, yaklaşık 1 haftadır da oynamıyorum. Bende mi açsam bir Spurs kariyeri :D

valla aç bence yıllardır başarılı olamayan ama bir o kadar da iyi kadrosu olan bir takım zevkli olur ama sana Kane için o kadar para gelir mi bilmem :D

dedim ya kane tarzı olursa alırım diye bakalım isimler üzerinde uğraşıyoruuz müspet bir ivme var şu an :D Buna ne diyorsun profiline bak bi.

P67rnO.png

Cavani'yi sorgulasana bi'.

dedim ya kane tarzı olursa alırım diye bakalım isimler üzerinde uğraşıyoruuz müspet bir ivme var şu an :D Buna ne diyorsun profiline bak bi.

P67rnO.png

diğer ilgilendiklerine,bütcene bu oyuncunun yası ve mevkisi ile alakalı teknik özelliklerine bakınca tatlı bi rekabet getirir,arkadaşlarını maçlara hazırlar işte, takımın büyük bir takımı yenince tüm telefonları selfie çekimleri için hazır olda bekletir şarjlarıyla falan ilgilenir.her takımda olmalı böyle oyuncular barçada arda bizde jem vs :asd:
kaçırma derim

diğer ilgilendiklerine,bütcene bu oyuncunun yası ve mevkisi ile alakalı teknik özelliklerine bakınca tatlı bi rekabet getirir,arkadaşlarını maçlara hazırlar işte, takımın büyük bir takımı yenince tüm telefonları selfie çekimleri için hazır olda bekletir şarjlarıyla falan ilgilenir.her takımda olmalı böyle oyuncular barçada arda bizde jem vs :asd:
kaçırma derim

ahahahahah almayım o zaman :D

Bu Steam'de her sene bu donemde indirime giriyor. Steam'in winter sales basladi ama hala indirime girmedi. Winter sales'e girecek mi girmiyecek mi haberi olan var mi acaba?

Bu Steam'de her sene bu donemde indirime giriyor. Steam'in winter sales basladi ama hala indirime girmedi. Winter sales'e girecek mi girmiyecek mi haberi olan var mi acaba?

Geçen sene sonradan girmiş indirime.

Bu sene de öyle olabilir.

Şu oyunu düzgün yapmanız dileğiynen 17'de adam gibi oyun çıkartın
topuğunuza sıktırtmayın
sana diyorum Jacob'son

adi duyulmamis 1 milyon degerindeki oyuncu almak icin 10 milyon harciyon

bi kere de pazarliklar neticesibde 1.2 milyona transfer yapalim

10 milyonluk adama 40 milyon vermen lazim

rezil 1 oyun

Cok dandik buglarla dolu bir oyun. 3-5-2 yle karsiyakayi CL sampiyonu yapmisligim var.

Geri
Üst Alt