Football Manager 2017

Bende aslinda rahatsizim her sene neredeyse kadrolar disinda kendini yenileyen hicbir seyin olmamasindan oyun icerisinde. Ama oyunu seviyorum ve alternatifi de yok iste. Yine de almak icin biraz beklerim sanırım, FM 16'yi 45 lira civarinda yakalayinca almistim. Hala da oynuyorum 16'yi zaten. FM 17'yi de yilbasi&subat tatili arasi bir dönemde alirim heralde.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beta çıktıktan sonra satın alsak direk indirmeye açık mı oluyor? Yoksa tam sürümü mü bekletiyor. Steam'den alıcam.

Son düzenleme:
Playstore'dan aldım bir-iki hafta önce. Beta Key gönderir değil mi bunlar ? Daha önce hep Aral'dan alırdım.

Fm16 alıp 1 sezon oyanayabildim fırsat olmadı şimdi yine alasım var ama

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başladık bakalım hayırlısı, sosyal medya olayı çok güzel olmuş ama yazılar şimdilik İngilizce, bilmiyorum sonradan düzelir mi.

Bruma ve Podolski'den yoksun çıktığımız maçta, Wes'in attığı gollerle, sezona kupayla başladık. Ardından, ligin ilk maçında da Bursa'ya 6 attık :D
RQlqNn.jpg

Başladık bakalım hayırlısı, sosyal medya olayı çok güzel olmuş ama yazılar şimdilik İngilizce, bilmiyorum sonradan düzelir mi.

evet düzeltilecekmiş. Bizim takım çok sıkıntılı ya, kadro yapmak zor, taktik yapmak zor. Özellikle mali durum çok kötü ffp sorunu yaşanıyor felan. Ama oyunu şu ana kadar baya beğendim.

15 hafta geride kaldı. Namağlup devam ediyoruz ligde.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Süper Kupa maçında Beşiktaş'a acımadık. Bruma ve Podolski'nin uyumu müthiş, Bruma sağ çizgiye iniyor, arka direkte Podolski tamamlıyor. Bu sezon bunu çok fazla göreceğiz gibi. Takım genel anlamda çok uyumlu durumda sezon başı olmasına rağmen.

Şu an indiriyorum. Özledim oyunu valla, en son Nisan'da oynamıştım.

Dün Aral Game'den ön sipariş ile 92,5 ₺'ye satın aldım. Bekleyelim bakalım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bilgisayarim olsa indirecegimde, bilgisayar yok.

Sakatlık sorunu var ya. Bir türlü taktiği de oturtamadım. Her sene aynı olay.

Full sürümde düzeltirler diye ümit ediyorum.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çok gerçekçi olmuş yalnız. tolga'nın şutları birebir aynı.

Geri
Üst Alt