Emre Arslan
Cezalı
- 27 Temmuz 2011
- 24.237
- 27
- 1.098
Hocam beta sürümden fulle geçildiğinde kayıtlı oyunumuz hala betadaki hatalarla kalıyo değil mi? Düzeltmeler için en baştan başlamamız gerekecek sanırım?
Yeni bir saveye başlamanda fayda var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam beta sürümden fulle geçildiğinde kayıtlı oyunumuz hala betadaki hatalarla kalıyo değil mi? Düzeltmeler için en baştan başlamamız gerekecek sanırım?
Yeni bir saveye başlamanda fayda var.
Şu oyunda en büyük hayalim Menajerlik hayatımız boyunca bize verilen maaşı değerlendirebilme imkanımız olmasıdır. Yani belirli bir süre sonra o parayla kendi kulübümüzü kurabilsek keşke. Bir kulüp kurarak o kulübün sahibi olsak en alt ligden başlayarak çok daha zevkli olur oyun.
Isınamadım bu oyuna ya. Şimdiden sıkıldım.
Bizim takımı aldım, Süper Kupa'yı 1-0 kazandık Serdar'ın golüyle. Ligdeki ilk maç bjk deplasmanıydı, 0-4 kazandık onu da. İkinci hafta evimizde Gençlerbirliğine de 4 attık. 3. hafta deplasmanda Kasımpaşa ile 0-0 berabere kaldık. Devam etmedim ama kariyere, bıraktım şimdilik.
Bu sene Kaiserslautern ile başladım. Oyun muhteşem olmuş.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fm 16 ile arasında ki en belirgin fark ne hocam?
Önerir misin almamı ?
Canım oynamak istiyor ama Fm 16'dan çabuk sıkılmıştım param boşa gider diye korkuyorum