Football Manager 2017

Hocam beta sürümden fulle geçildiğinde kayıtlı oyunumuz hala betadaki hatalarla kalıyo değil mi? Düzeltmeler için en baştan başlamamız gerekecek sanırım?

Emin değilim.Bende betada ilk yarıyı bitirdim takım baya iyi durumda.Bi daha baştan başlamam ama.Buradan devam edicem full çıkınca.Şansımı bir deniyeyim.

bildiğim kadarıyla devam edince, etki oluyordu. Çünkü 15'te betada yardıran takımım tam sürüm çıkınca yok olmuştu :D

Dün bi güncelleme daha gelmiş. Tam sürüm çıkana kadar oynamama kararı aldım

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu oyunda en büyük hayalim Menajerlik hayatımız boyunca bize verilen maaşı değerlendirebilme imkanımız olmasıdır. Yani belirli bir süre sonra o parayla kendi kulübümüzü kurabilsek keşke. Bir kulüp kurarak o kulübün sahibi olsak en alt ligden başlayarak çok daha zevkli olur oyun.

FIFA Manager 12 veya 13'te vardi bu ozellik.

Yarın ful sürüm gelecek sanırım

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aral'ı aradım, kargoya vermişler. Yarın başlıyoruz bakalım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Steamda ne kadar oyun veya diger sitelerde

steamda 100tl diğerlerini bilmiyorum. 2 kişi aynı anda oynamadığı sürece 2 ayrı hesap ve bilgisayardan oynanabiliyor.

Son düzenleme:
Full sürüm çıkmış.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Playstoreda inadına 90 tl yapmışlar. 100 tl olsa 30 tllik indirim kodu ile alacağım. Zamlanmasını heyecanla bekliyoruz.

Fark nedir, nasıl atılır?

Gol nedir, nasıl yenmez?

Kadıköy'de yine yenildik :(

Isınamadım bu oyuna ya. Şimdiden sıkıldım.

Bizim takımı aldım, Süper Kupa'yı 1-0 kazandık Serdar'ın golüyle. Ligdeki ilk maç bjk deplasmanıydı, 0-4 kazandık onu da. İkinci hafta evimizde Gençlerbirliğine de 4 attık. 3. hafta deplasmanda Kasımpaşa ile 0-0 berabere kaldık. Devam etmedim ama kariyere, bıraktım şimdilik.

Bu sene Kaiserslautern ile başladım. Oyun muhteşem olmuş.

Isınamadım bu oyuna ya. Şimdiden sıkıldım.

Bizim takımı aldım, Süper Kupa'yı 1-0 kazandık Serdar'ın golüyle. Ligdeki ilk maç bjk deplasmanıydı, 0-4 kazandık onu da. İkinci hafta evimizde Gençlerbirliğine de 4 attık. 3. hafta deplasmanda Kasımpaşa ile 0-0 berabere kaldık. Devam etmedim ama kariyere, bıraktım şimdilik.

oyun son zamanların en iyisi hajı

Bu sene Kaiserslautern ile başladım. Oyun muhteşem olmuş.

Fm 16 ile arasında ki en belirgin fark ne hocam?

Önerir misin almamı ?

Canım oynamak istiyor ama Fm 16'dan çabuk sıkılmıştım param boşa gider diye korkuyorum

Fm 16 ile arasında ki en belirgin fark ne hocam?

Önerir misin almamı ?

Canım oynamak istiyor ama Fm 16'dan çabuk sıkılmıştım param boşa gider diye korkuyorum

Ben çok daha akıcı buldum. Kulüp çalışanlarına istatistikçi ekleyip, maç sonraları detaylı rapor alıyorsun. Oyuncuya teklif yapınca ilk menajeri ile temasa geçip, ön istekler oluyor. Bu oyuncuları ikna etme konusunda önemli. Şimdilik bunlar benim acayip hoşuma gitti. Ben hep 2D oynarım. 3D'ye bakmadım bile. Ona yorum yapamayacağım.

Geri
Üst Alt