- 27 Ocak 2010
- 59.387
- 30.998
- 3.523
Januzaj'i kaca aldin ?
7.5m
2.5 pesın kalanı 48 ay ve primler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Januzaj'i kaca aldin ?
City'i elinden kaçırmışsın. Ama City ilginç şekilde FM 2012'den beri sürekli ilerleyip Avrupa'nın en iyi takımı oluyor 4-5 sene sonra. Önleyemiyorsun yani, oyuncuları gençken topluyor. Oyuncular City'de çok iyi gelişiyorlar. Geçen sene ben Bayern'i yönetirken her sene tek rakibim City idi.
Mali durumlarının büyük etkisi var şüphesiz.
City'i elinden kaçırmışsın. Ama City ilginç şekilde FM 2012'den beri sürekli ilerleyip Avrupa'nın en iyi takımı oluyor 4-5 sene sonra. Önleyemiyorsun yani, oyuncuları gençken topluyor. Oyuncular City'de çok iyi gelişiyorlar. Geçen sene ben Bayern'i yönetirken her sene tek rakibim City idi.
Mali durumlarının büyük etkisi var şüphesiz.
O 9 gol yediğim maçta diğer 2 kalecimde sakattı.Mecbur 11 den biri oynadı :happy:
9 yemekle oyun tarihine geçmişsin tebrikler
genç takımdan birini oynataydın bari kalede
Birşey olmaz diye yedek kaleci almadım.Adam daha maçın 1.dakikasında kırmızı yediD Bir kerede 8-0 yenildim.Kalemizde yüzyılın kovası var o kadar diyim.Bu seneyi kayıpsız atlatırsam 3.lige kadar yolu var
![]()
9 yedikten sonra sana 3.cü ligde fazla amatör kümeye kadar yolu var
hem sen evertondan sonra newcastle oldun ne ara middlebro oldun yavhiç istikrar yok sende