Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bol rotasyonlu kupa maçı olan antalya maçından sonra 2. mağlubiyet kötü yerden kötü şekilde geldi.

uphwg.png

şu yoklukta

upj5l.png

bukadarını yapabildik. sağlık olsun bakalım

upj5t.png

City'i elinden kaçırmışsın. Ama City ilginç şekilde FM 2012'den beri sürekli ilerleyip Avrupa'nın en iyi takımı oluyor 4-5 sene sonra. Önleyemiyorsun yani, oyuncuları gençken topluyor. Oyuncular City'de çok iyi gelişiyorlar. Geçen sene ben Bayern'i yönetirken her sene tek rakibim City idi.

Mali durumlarının büyük etkisi var şüphesiz.

City'i elinden kaçırmışsın. Ama City ilginç şekilde FM 2012'den beri sürekli ilerleyip Avrupa'nın en iyi takımı oluyor 4-5 sene sonra. Önleyemiyorsun yani, oyuncuları gençken topluyor. Oyuncular City'de çok iyi gelişiyorlar. Geçen sene ben Bayern'i yönetirken her sene tek rakibim City idi.

Because of K.S.A. Money

[attachment=4940:upload_2013-11-19_12-38-34.png]

[attachment=4941:upload_2013-11-19_12-38-51.png]

Süper gidiyoruz :D

[attachment=4942:upload_2013-11-19_12-41-35.png]

Neyseki rakiplerde kötü gidiyor.

O 9 gol yediğim maçta diğer 2 kalecimde sakattı.Mecbur 11 den biri oynadı :happy:

dün aydın la da konusmustuk az bucuk. genclik akademisinin ve oraya ayrılan butcenın önemı buyuk.

şimdi baktım city nin akademisi 1. sınıf gözüküyor. genclık tesısleri üst düzey.

bu sartlara birde buraya ayrılan büyük transfer bütcesi eklenınce arada diğer kuluplerle dağlar kadar fark olusuyor.diğer kulupler bukadar büyük yatırımı hemen yapamıor ancak citynin kafası para konusunda rahat.

9 yemekle oyun tarihine geçmişsin tebrikler:D

genç takımdan birini oynataydın bari kalede

Birşey olmaz diye yedek kaleci almadım.Adam daha maçın 1.dakikasında kırmızı yedi :DD Bir kerede 8-0 yenildim.Kalemizde yüzyılın kovası var o kadar diyim.Bu seneyi kayıpsız atlatırsam 3.lige kadar yolu var :D

[attachment=4943:upload_2013-11-19_13-4-17.png]

Oh my godd :D Tamda stoper ihtiyacım vardı.Woodgate kesebilirim artık.Adamın kondisyon yerlerdeydi.

Birşey olmaz diye yedek kaleci almadım.Adam daha maçın 1.dakikasında kırmızı yedi :DD Bir kerede 8-0 yenildim.Kalemizde yüzyılın kovası var o kadar diyim.Bu seneyi kayıpsız atlatırsam 3.lige kadar yolu var :D

9 yedikten sonra sana 3.cü ligde fazla amatör kümeye kadar yolu var :D

hem sen evertondan sonra newcastle oldun ne ara middlebro oldun yav:D hiç istikrar yok sende

[attachment=4944:upload_2013-11-19_13-9-41.png]

Ne diyor bu kamil ya :) Takımdan kovduk hala arkamızdan konuşuyor :D

[attachment=4945:upload_2013-11-19_14-25-12.png]

[attachment=4946:upload_2013-11-19_14-25-36.png]

[attachment=4947:upload_2013-11-19_14-26-5.png]

:kupa: :yoji: Bekle bizi Premier Lig düşmeye geliyoruz :D

[attachment=4948:upload_2013-11-19_14-26-52.png]

:happynew:

Takımda birçok oyuncunun sözleşmesi bitiyor.Takımın bel kemikleri Nuno Gomes,Bouazza ya felan yol verip serbest piyasada akmayı düşünüyorum :cool-78: Şuan kasada transfer parası harcamadığım içinde 8.5 M € var.Yeni sezonda şöyle bir 15 M € bekliyoruz başgandan :bid:

[attachment=4949:upload_2013-11-19_14-31-54.png]

Bunun kadar kova kaleci görmedim.Şuraya bak üst lige çıkıyoruz kalesinde 69 gol görmüş :happy:

uprwd.png

sen nasıl bi takımmısın be bursaspor. adamlar kopmadı gitti. 2 maç kaybetsek kendi sahalarında benle final maçı yapacaklar ıse bak

Sezonun ilk yarısı şu şekilde vuku buldu:

Sığmayan resmi maçlar sırasıyla:

Rijeka ~ H ~ 3-0 ~ Euro Cup 3rd Qual. Rnd Leg 1

Rijeka ~ H ~ 2-1 ~ Euro Cup 3rd Qual. Rnd Leg 1

Everton ~ H ~ 1-0 ~ PL

Botev ~ A ~ 1-0 ~ Euro Cup Playoff Leg 1

Man City ~ A ~ 1-2 ~ PL

Botev ~ H ~ 4-1 ~ Euro Cup Playoff Leg 2

Fulham ~ H ~ 3-1 ~ PL

6gFZIEp.png

fVw2TfE.png

Gruplarda tüm maçları kazandık. 28 gol atıp 3 gol yedik her maça yedek kadroyla çıkmama rağmen. 2. sırada Cluj yer aldı 10 puanla, AZ Alkmaar 5, HJK 1 puan toplayabildi.

UEFA'da ilk öneleme turunda Dinamo Kiev'le oynayacağız, geçersek Metalist - Hannover 96 elemesinin kazananıyla bir sonraki turda kozlarımızı paylaşacağız.

_

Kadro hakkında söyleyebileceğim bikaç şey:

Ruddy: Müthiş kaleci :bid:

Matic: Görev verildiğinde işini gayet iyi yapıyor.

James Ward-Prowse: Schneiderlin'i mi onu mu oynatsam bilmiyorum, hep son anda karar veriyorum, mükemmel.

Salvio: İyi ki kiralamışım, yedekten girdiğinde de 11'de yer aldığında da verim alıyorum hep.

Falque: İyi ki satın almışım, ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Vitinho: Müthiş. :016: Takım oyununa çok katkılı, asistler de yapıyor gol de atıyor. Beleşe almış olmam da güzel :D

Salah: İyi topçu da hep şut çekiyor. :D Direktiflerden de, Preferred Move Training'den de fazla şut çekmemesini ayarladım ama hala çekiyor. :D Bazen durduk yere gol atmış oluyor, iyi oluyor ama kaçırınca başa bela :redface: Seviyoruz yine de.

Quagliarella & Osvaldo: Çok istikrarsızlar, ne yapacakları belli olmuyor. Sağlam bi forvet almalıyım en geç sezon sonu.

Gaston Ramirez: Süper. :bid: Real Madrid ve Inter teklif yaptı, 40m€ istedim, vermediler. :D

Diğer iyi oyuncular: Shaw, Lovren, Caulker, Broadfoot,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt