- 27 Ocak 2010
- 59.387
- 30.998
- 3.523
adamı kıralık olarak öner dedim sonuc;
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok güzel oyun , 2011 senesinden beri aralıksız oynarım , nasipse bende Real Madrid ile başlıcam , burada resimlerini koyarım.
Ekli dosyayı görüntüle 8118
Kasada para kalmadıBütün pozisyonları doldurduk.Ligi bekliyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 8119
Bu şekilde oynamayı düşünüyorum.Oyun kurucu pozisyonu sıkıntılı gibi gözüküyor ama yapıcak birşey yok.Praet'in iyi oynamasını bekleyeceğiz
Ekli dosyayı görüntüle 8120
Oyuncularımız gelişsin diye antrenörlere de önem verdik.Ayrıca yönetim stadı büyütmeye karar verdi.Kapasite 10 bin artıcak.
Ekli dosyayı görüntüle 8121
Geçen sene 10 maç oynattım.Bu sene ilk 11'in değişilmez ismi olacak.Gelecekteki kaptanımız :ka19:
Macta gerideyken, berabereyken ve ilerideyken önerdiginiz direktifler neler?
sıkılmadın mı 2011'den beri ?
![]()
Markaj yoq guc yoq hiz yoq . Bence tavsanli linyit'e kiralik yolla azcik gelissin cocuk![]()
Genelde bu:
![]()
Nadiren bu:
![]()
Çok nadiren bu:
![]()
Lambert daha yararlı olur forvette.Komple forvet denemini öneririm.Gerçi sistemle alakalı ama bende çok yararlı olmuştu.
Oyunda diğer serilere göre daha çok gol mü oluyor yoksa bana mı öyle geldi ? gol yemediğim maç yok hiç.
Oyunda diğer serilere göre daha çok gol mü oluyor yoksa bana mı öyle geldi ? gol yemediğim maç yok hiç.
Bir şey merak ediyorum. Bu direktifler taktik uyumunu eklemiyor görünüyor değil mi?
Bu kadroyla ne oynatiyim? Takım iyi gitmiyor çünkü.
Kalede: Antonio Adan, Karl Darlow, Benjamin Siegrist
Sağ-Sol Bekler: Greg Halford, Eric Lichaj, Razak Nuhu, Lee Wallace
Stoperler: Kelvin Wilson, Jack Hobbs, Dedryck Boyata, Sebastian Coates
Kanatlar: Erkan Zengin, Djamel Abdoun, Jamie Paterson
Orta Sahalar: Ivo Pekalski, Sunny, Alejandro Faurlin, Henri Lansbury, Chris Cohen, Hakan Çalhanoğlu, Radoslaw Majewski
Santraforlar: Simon Cox, Antony Stokes, Apostolos Vellios
Aynen öyle.Aşırı gol olduğu için boşuna defans yapmayı denemeMisal ben 8-0,9-1 yenilmiş adamım :happy:
Bir şey merak ediyorum. Bu direktifler taktik uyumunu eklemiyor görünüyor değil mi?
Bu kadroyla ne oynatiyim? Takım iyi gitmiyor çünkü.
Kalede: Antonio Adan, Karl Darlow, Benjamin Siegrist
Sağ-Sol Bekler: Greg Halford, Eric Lichaj, Razak Nuhu, Lee Wallace
Stoperler: Kelvin Wilson, Jack Hobbs, Dedryck Boyata, Sebastian Coates
Kanatlar: Erkan Zengin, Djamel Abdoun, Jamie Paterson
Orta Sahalar: Ivo Pekalski, Sunny, Alejandro Faurlin, Henri Lansbury, Chris Cohen, Hakan Çalhanoğlu, Radoslaw Majewski
Santraforlar: Simon Cox, Antony Stokes, Apostolos Vellios
Bir el atın şu işe![]()
Arsenal 2014 Taktik / Abuzer Kadayif - FM14 Taktikler ve Antrenmanlar - FMGraphics.Net | Türkiye'nin Football Manager Platformu
Ben şuradaki taktiği kullanıyorum.Hangi takıma gittiysem başarılı olmuş bir taktik.Atak versiyonuyla başlıyorum öne geçince kontraya dönüyorum.İkisinide takıma çalıştır ama.