Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adamı kıralık olarak öner dedim sonuc;

uq1rm.png

çok güzel oyun , 2011 senesinden beri aralıksız oynarım , nasipse bende Real Madrid ile başlıcam , burada resimlerini koyarım.

[attachment=4955:1.png]

Kasada para kalmadı :D Bütün pozisyonları doldurduk.Ligi bekliyoruz.

[attachment=4956:2.png]

Bu şekilde oynamayı düşünüyorum.Oyun kurucu pozisyonu sıkıntılı gibi gözüküyor ama yapıcak birşey yok.Praet'in iyi oynamasını bekleyeceğiz :)

[attachment=4957:3.png]

Oyuncularımız gelişsin diye antrenörlere de önem verdik.Ayrıca yönetim stadı büyütmeye karar verdi.Kapasite 10 bin artıcak.

[attachment=4958:4.png]

Geçen sene 10 maç oynattım.Bu sene ilk 11'in değişilmez ismi olacak.Gelecekteki kaptanımız :ka19:

Ekli dosyayı görüntüle 8118

Kasada para kalmadı :D Bütün pozisyonları doldurduk.Ligi bekliyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 8119

Bu şekilde oynamayı düşünüyorum.Oyun kurucu pozisyonu sıkıntılı gibi gözüküyor ama yapıcak birşey yok.Praet'in iyi oynamasını bekleyeceğiz :)

Ekli dosyayı görüntüle 8120

Oyuncularımız gelişsin diye antrenörlere de önem verdik.Ayrıca yönetim stadı büyütmeye karar verdi.Kapasite 10 bin artıcak.

Ekli dosyayı görüntüle 8121

Geçen sene 10 maç oynattım.Bu sene ilk 11'in değişilmez ismi olacak.Gelecekteki kaptanımız :ka19:

Markaj yoq guc yoq hiz yoq . Bence tavsanli linyit'e kiralik yolla azcik gelissin cocuk :D

Sezonun 2. yarısına çok iyi başladık nazar değmesin. (İşaretlediğim maçtan [Accrington] beri)

xUw8ZN3.png

S58klwU.png

Oyunda diğer serilere göre daha çok gol mü oluyor yoksa bana mı öyle geldi ? gol yemediğim maç yok hiç.

Markaj yoq guc yoq hiz yoq . Bence tavsanli linyit'e kiralik yolla azcik gelissin cocuk :D

Yok aga kiraya verdiğim adamlar gelişmek yerine geriye gidiyor.Oynatıcağız diye alıyorlar rotasyon oyuncusu yapıyorlar :) Zaten şampiyonluk gibi hedefimiz olmadığı için bu sene oynasın işte :D

Bir şey merak ediyorum. Bu direktifler taktik uyumunu eklemiyor görünüyor değil mi?

Bu kadroyla ne oynatiyim? Takım iyi gitmiyor çünkü.

Kalede: Antonio Adan, Karl Darlow, Benjamin Siegrist

Sağ-Sol Bekler: Greg Halford, Eric Lichaj, Razak Nuhu, Lee Wallace

Stoperler: Kelvin Wilson, Jack Hobbs, Dedryck Boyata, Sebastian Coates

Kanatlar: Erkan Zengin, Djamel Abdoun, Jamie Paterson

Orta Sahalar: Ivo Pekalski, Sunny, Alejandro Faurlin, Henri Lansbury, Chris Cohen, Hakan Çalhanoğlu, Radoslaw Majewski

Santraforlar: Simon Cox, Antony Stokes, Apostolos Vellios

Bir şey merak ediyorum. Bu direktifler taktik uyumunu eklemiyor görünüyor değil mi?

Orta Sahalar: Ivo Pekalski, Sunny, Alejandro Faurlin, Henri Lansbury, Chris Cohen, Hakan Çalhanoğlu, Radoslaw Majewski

Bir el atın şu işe :D

Arsenal 2014 Taktik / Abuzer Kadayif - FM14 Taktikler ve Antrenmanlar - FMGraphics.Net | Türkiye'nin Football Manager Platformu

Ben şuradaki taktiği kullanıyorum.Hangi takıma gittiysem başarılı olmuş bir taktik.Atak versiyonuyla başlıyorum öne geçince kontraya dönüyorum.İkisinide takıma çalıştır ama.

Bir el atın şu işe :D

benim taktiği yazayım ben iyi sonuçlar alıyorum.

hücum-akıcı

klasik 4-4-2

kanatlar çalışkan kanat hücum

forvetler yaratıcı-yardımcı

orta saha savunma-otamatik

koşu yoluna pas

topu kanatlara yolla

rakip savunmanın üzerine git

dikine pas yap

kanatları kullan

dar alan

defans ileri

rakibi rahatsız et

topa dal

sıkı markaj

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt