Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
upvss.png

Selamun aleykum amrabaaatttt

upvvy.png

Sneijder'i devre arası burak ı sezon bası sattım. Selçuk subatta 5 ay lık bı sakatlık geçirdi Honda geldi.

gol rekoru ve puan rekoru kırdık

upvws.png

Salah Afrika Kupası'na gitti, Vitinho 4 hafta sakatlandı :redface: Kanatlarda sıkıntı var.

al işte 1 sene bu anı bekledik adam son dk de ıptal etti. ulan bu kariyere baslarken amacım alt yapıdan sağlam regen cıkarmaktı. o da yıne yalan olacak

upw9b.png

burak ı 10m e satım sneijder 8.5m e gitti dany 4.5 riera 1 m. bonservis vererek aldığım tek oyuncu adnan ona da nakıt 2.5 falan verdim

transfer geliri kulübe gidiyor stad geliri reklam vs vs hersey gidiyor. sonuc para yok.

@Aydın Kay Tebrikler

Ben talihsiz bir şekilde çıkamamıştım. Son maçta 2. likte çekişirken Burnley 2-2 giden maçta gol atamasaydı çıkıyordum.

Sonra play-off finalde Leicester'e 117. dakikada yediğim golle elendim.

2. sezonun ilk resmi maçı, süper kupa :D 2. yarı durmasaydık 10'u geçerdik[attachment=4953:ddd.png]

Ekli dosyalar

• ddd.webp
    ddd.webp
    60,4 KB · Görüntüleme: 171
Geçen sezon farklı bi sistemim vardı ama. 4-3-2-1 ve 4-2-3-1 oynuyordum, boldladığım yerler CAM.

Şimdi dikkatimi çektin işte, 4-3-2-1 yapmayı düşünüyorum ben de. Götze-Wilhena-Weerd üçlüsünden ikisini bir şekilde oynatmam lazım. Ya Götze'yi İnside Forward yapıp sola atıcam ya da 4-3-2-1 işte.

:bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid:

[attachment=4954:upload_2013-11-19_19-3-24.png]

Ekli dosyalar

• upload_2013-11-19_19-3-24.webp
    upload_2013-11-19_19-3-24.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 124
al işte 1 sene bu anı bekledik adam son dk de ıptal etti. ulan bu kariyere baslarken amacım alt yapıdan sağlam regen cıkarmaktı. o da yıne yalan olacak

upw9b.png

burak ı 10m e satım sneijder 8.5m e gitti dany 4.5 riera 1 m. bonservis vererek aldığım tek oyuncu adnan ona da nakıt 2.5 falan verdim

transfer geliri kulübe gidiyor stad geliri reklam vs vs hersey gidiyor. sonuc para yok.

Enerji kaynaklarına yatırıyordur paraları. 1'e 5 olanlarından :D

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Macta gerideyken, berabereyken ve ilerideyken önerdiginiz direktifler neler?

Şimdi dikkatimi çektin işte, 4-3-2-1 yapmayı düşünüyorum ben de. Götze-Wilhena-Weerd üçlüsünden ikisini bir şekilde oynatmam lazım. Ya Götze'yi İnside Forward yapıp sola atıcam ya da 4-3-2-1 işte.

Çok iyi işliyor, tavsiye ederim. Uçak gibi beklerin varsa süper özellikle. Preferred Move'dan da "get forward when possible" antrenmanı yaptırırsan iyi olur :ka19:

Ramirez-Lallana-Herrero (kiralıktı) üçlüsüyle veya Ramirez-Lallana ikilisiyle oynuyordum. Ramirez: Trequarista veya Attacking Mid, Lallana: Advanced Playmaker, Herrero: Advanced Playmaker şeklindeydi çoğunlukla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt