- 27 Ocak 2010
- 59.387
- 30.998
- 3.523
Selamun aleykum amrabaaatttt
Sneijder'i devre arası burak ı sezon bası sattım. Selçuk subatta 5 ay lık bı sakatlık geçirdi Honda geldi.
gol rekoru ve puan rekoru kırdık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Selamun aleykum amrabaaatttt
![]()
Sneijder'i devre arası burak ı sezon bası sattım. Selçuk subatta 5 ay lık bı sakatlık geçirdi Honda geldi.
gol rekoru ve puan rekoru kırdık
![]()
2. sezonun ilk resmi maçı, süper kupa2. yarı durmasaydık 10'u geçerdikEkli dosyayı görüntüle 8116
Batuhan Karadeniz 3.7 ile oynamıspenaltıyı o mu yaptırdı acaba
@Talha Küllü nasıl bir diziliş-sistemle oynuyorsun paylaşsana bi?
@Talha Küllü nasıl bir diziliş-sistemle oynuyorsun paylaşsana bi?
Geçen sezon farklı bi sistemim vardı ama. 4-3-2-1 ve 4-2-3-1 oynuyordum, boldladığım yerler CAM.
al işte 1 sene bu anı bekledik adam son dk de ıptal etti. ulan bu kariyere baslarken amacım alt yapıdan sağlam regen cıkarmaktı. o da yıne yalan olacak
![]()
burak ı 10m e satım sneijder 8.5m e gitti dany 4.5 riera 1 m. bonservis vererek aldığım tek oyuncu adnan ona da nakıt 2.5 falan verdim
transfer geliri kulübe gidiyor stad geliri reklam vs vs hersey gidiyor. sonuc para yok.
Macta gerideyken, berabereyken ve ilerideyken önerdiginiz direktifler neler?
Şimdi dikkatimi çektin işte, 4-3-2-1 yapmayı düşünüyorum ben de. Götze-Wilhena-Weerd üçlüsünden ikisini bir şekilde oynatmam lazım. Ya Götze'yi İnside Forward yapıp sola atıcam ya da 4-3-2-1 işte.