Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hatanın ne olduğu hakkında bir bilgim yok ama fm 2013 crash dump hatası diye googlede arattır. Çözümü mutlaka çıkar.

GT-I9300 Tapatalk

aradaşım aratıyorum ama olmuyor oyunu açıyorum belli bir süre sonra hata veriyor kapanıyor crash dump hatası diyor intternete çözümlerini bakıyorum ama ne denediysem olmuyor

Devre arasi transfer yamasinda yabanci sinirinda oynama yapmayacaklarsa -ki yapmayi da dusunmuyorlar gibi- bu sene oyunu bende almayi düşünmüyorum. Yabanci sinirinin kalkacagini bile bile orjinal oyun alamam, FM 16 yi beklerim.

aradaşım aratıyorum ama olmuyor oyunu açıyorum belli bir süre sonra hata veriyor kapanıyor crash dump hatası diyor intternete çözümlerini bakıyorum ama ne denediysem olmuyor
Oyun korsansa crack hatası olabilir. Başka crack çözüm olabilir.

GT-I9300 Tapatalk

4 sezon sonunda Premier Ligi domine edebilecek bi taktik ve kadro oluşturabildim :D
wonderkidlere yaptığım yatırımlar meyvesini vermeye başladı.
Bu arada Chelsea'yi nasıl yapmışlarsa 90 puandan aşağı bitirmiyor ligi.

J7VjXn.jpg

12pR45.jpg

4 sezon sonunda Premier Ligi domine edebilecek bi taktik ve kadro oluşturabildim :D

J7VjXn.jpg

12pR45.jpg

Mükemmel bir kadron var usta. Gabriel Barbosa ve Koval'i FM 14'ten biliyorum. Diger oyuncular da az cok FM oynayanin bildigi isimler. :)

FM 15'te Galatasaray'la Gabriel Barbosa ve Tielemans transferlerine imza atabildim. Bu isimleri nekadar erken alirsaniz okadar iyi oluyor.

Galatasaray'la cok fazla ileriye gidemiyorum nedense. UEFA Kupasi'ni almistim ilk sezonda. Sampiyonlar Ligi'nde gruptan ciktim 2.sene ama paketleyip gönderdiler. Kadronun durumu bu.

Tielemans'i alinca para eden Dzemaili'yi gönderdi, önüme firsat transferi cikinca Patrick Roberts diye bir elemani aldim bedavaya, Melo'ya yer kalmadi, sinirlendi. Kiraya verecegim dedim sakinlesti. Kadromdaki bazi adamlar aldigi ücrette indirime gitmemi kabul etti. Veysel'in yerine adam gibi bir yerli istiyorum ama bir türlü olmuyor. Transfer etmeye degmeyecek degisiklik olacak cünki.

12pRlY.png

yAGk1k.png

0403XL.png

z2GNZ4.png

Mükemmel bir kadron var usta. Gabriel Barbosa ve Koval'i FM 14'ten biliyorum. Diger oyuncular da az cok FM oynayanin bildigi isimler. :)

FM 15'te Galatasaray'la Gabriel Barbosa ve Tielemans transferlerine imza atabildim. Bu isimleri nekadar erken alirsaniz okadar iyi oluyor.
Eyv teşekkür ederim. Bende Koval'in 2014 ten beri hastası oldum kalecilik özellikleri dışında; Work Rate , Concentration , Anticipation gibi özellikleri çok yüksek olan kaleciler bulunmuyor pek o yüzden her zaman ilk tercihim oluyor. Gabriel Barbosa'ya da gerekli preferred moves'ları öğretince Messi tarzında bi oyuncu oluyor.
Odegaard'ı da muhteşem yapmışlar ama biraz üzerine düşmeniz gerekiyor 15 yaşından beri full ilk 11 oynatıyorum hiç sakatlanmadı ve mükemmel gelişim gösterdi diyebilirim.

Yeni bir Galatasaray kariyeri açtım. Hazırlık maçlarının sonuçları şu şekilde:

W6X5gY.jpg

Tek transferim Ozan oldu. İşin garibi, ben Bursa'ya fiyat sorduğumda 7.5m fiyat çektiler. PSG'ye 2m'ye gitmiş. Her neyse, Ozan'ı 2 yıllığına kiraladık. Herkesin önerdiği bir Savitskiy vardı, bu seride deneme fırsatı bulamadım. Teklif yaptım kendisine, hatta maaşı felan biraz fazla verdim ancak gitti Atalanta'yı seçti.

31O0O9.jpg

Süper Kupa maçında Fenerbahçe'yi 4-0 ile geçtik.

RbgMgY.jpg

Ligin ilk haftasında Rize'yi de 4-0 ile geçtik.

pm515o.jpg

ŞL'de zor gruba düştük. Ancak inanıyorum, inşallah çıkacağız..

W6X5X4.jpg

To be continued.. :H​

Tarık Çamdal'ı baya iyi yapmislar yanliz oyunda. Adam 2.5 yildizda, 3 yildiza cikmadi bende ama 8-10 asistle oynuyor ortalama.

5+0+3 gibi cag disi bir yabanci sinirini göz önünde bulundurursak FM'de sag beki yabanci yapmak neredeyse imkansiz. Bu nedenle rahatlikla oynatabilirsiniz.

Yasin Öztekin bende hepten rezil oldu. Sattim herifi. Siz sürekli verim aliyorsunuz :D

Tarık Çamdal'ı baya iyi yapmislar yanliz oyunda. Adam 2.5 yildizda, 3 yildiza cikmadi bende ama 8-10 asistle oynuyor ortalama.

5+0+3 gibi cag disi bir yabanci sinirini göz önünde bulundurursak FM'de sag beki yabanci yapmak neredeyse imkansiz. Bu nedenle rahatlikla oynatabilirsiniz.

Yasin Öztekin bende hepten rezil oldu. Sattim herifi. Siz sürekli verim aliyorsunuz :D

Yasin bitmiş hacı ya. Önüne gelen her topu dışarı atıyor, hele az önceki maçta bir şutu var, parmağıyla dokunsa gol adam kornerin oraya vurdu :D

Odegaard benim oyunda yok niyeyse bulamadım. Profilini koyabilir misin?

Odegaard benim oyunda yok niyeyse bulamadım. Profilini koyabilir misin?

Oyunun sahte ise çıkmaz. Çünkü oyuna 15.2 güncellemesiyle eklendi.
Profili şöyle:

nx1oqB9.png
Balıkesir'den gerçekteki maçın rövanşını aldım. :P Diğer golleri Selçuk (P), ve İlhan Depe (KK) attı.

4qFWQXv.png

Sezon sezon transferlerim

şu savitsky ile oynamak bi nasip olmadı 3 sezon work permit alamadı adam.

Orta Saha'ya oyuncu ariyorum. Maksimum bütce 10 milyon euro. Önerilerinizi bekliyorum.
Murat sen bilirsin belki bu oyunda üst lige yükselme var mı? İlk defa alt liglerden takım çalıştırıyorumda, yoksa öyle bişey boşuna kasmayayım alt liglerde.

GT-I9300 Tapatalk

Murat sen bilirsin belki bu oyunda üst lige yükselme var mı? İlk defa alt liglerden takım çalıştırıyorumda, yoksa öyle bişey boşuna kasmayayım alt liglerde.

GT-I9300 Tapatalk

Elbette var. Yükselme olmazsa oyunun ne anlami kalir ki? FM'nin en büyük tiryakileri Ingiltere amatör liginden PL'e cikarmakla geciriyor bilmem kac sezonu :D

Uzun bir aradan sonra büyük liglerden bir takım mı alsam acaba?

Oviedo'yu eski günlerine döndürmek ile Sociedad'a yeni Nihat-Kovacevic ikilisi bulmak arasında kaldım.

Elbette var. Yükselme olmazsa oyunun ne anlami kalir ki? FM'nin en büyük tiryakileri Ingiltere amatör liginden PL'e cikarmakla geciriyor bilmem kac sezonu :D
İlk defa alt liglerden takım aldığım için bilgim yoktu malesef. BAL Liginden takım aldım, bakalım artık, gece gündüz yardırıyoruz. İlk sezonumda, daha önce başarısız olan takımı 5. sırada sonlandırdım ligi. Bu sezon kesinlikle şampiyon olacağız. Cevabın için teşekkürler.:)

GT-I9300 Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt