- 12 Haziran 2011
- 72.168
- 21.750
- 2.893
Full olarak torrent ortamına düşmüş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FM 16 oyunu yabancı sınırı kalkmış bir şekilde Galatasaray ile oynamak çok keyifli olacak.
Ben şimdiden FM 16 oyununu sabırsızlıkla bekliyorum![]()
Olsun bekleriz renkdaş zaman çabuk geçiyoradamlar ekim kasım gibi çıkarıyor yavvvvvvvvvv
bi kez yükledim 2 dk oynadım sevmedim ve cıktım bu kadar
FM 16 oyunu yabancı sınırı kalkmış bir şekilde Galatasaray ile oynamak çok keyifli olacak.
Ben şimdiden FM 16 oyununu sabırsızlıkla bekliyorum![]()
Oldu mu ? Güzel o zaman oynarım bir ara15.3.0 güncellemesi ile birlikte yeni yabancı kuralı getirildi oyuna zaten. 2015-16 sezonundan itibaren 14 yabancılı statü oynanıyor.
FM2016'da, yapılacak transferler dahil daha güzel olacak tabii.
Oldu mu ? Güzel o zaman oynarım bir ara
Bu sene oyunu oynamadım hiç derslerden dolayı ondan haberim yoktu.![]()
Forumdonanımda 6 sezonluk güzel bir Galatasaray kariyerim mevcut. Hikaye tadında anlatmaya çalıştım, baya da tuttu
Merak edenler için: Google'dan şu şekilde aratarak ulaşabilirsiniz... FM 2015 GALATASARAY kariyerimi anlatıyorum (6. sezon devre arası)
(Link atmak yasak mı bilmediğimden bu şekilde söyledim)
Burda da anlatsana renkdaş takip edelim
:red:
Kanser ne la. Hayır 13-16 ay arası da iyileşme süresi vermiş bir de...
![]()
Ben FM oynamıyorum ki .Abi o değilde sen niye Beşiktaş ile oynuyorsun ? :asd22:
Merhaba Arkadaşlar, geçenlerde orijinal oyunu aldım ve Galatasaray kariyerine başladım. Bir kaç şey sormak istiyorum. İlk sezonu bitirdim kulüp maaş bütçelerinde indirime gitti. Bırakın bonservisle oyuncu almayı oyuncu bile kiralayamıyorum. Ama arkadaşların paylaştıklarını gördüm herkes 7-8 milyon euroluk transferler yapmış. Bu sadece benim kariyerimde mi oldu yoksa herkes takımdaki oyuncuların hepsini sattı mı? Kulüp tam anlamıyla borç batağında gözüküyor. Transfer gelirlerinin %10'nu bütçeye aktarılıyor. Bu şartlarda yeni oyuncu almak mümkün değil.