Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Full olarak torrent ortamına düşmüş.

FM 16 oyunu yabancı sınırı kalkmış bir şekilde Galatasaray ile oynamak çok keyifli olacak.

Ben şimdiden FM 16 oyununu sabırsızlıkla bekliyorum :)

Bugün ManU ile kariyer açtım. 100m€ küsur transfer bütçesi verdiler. Öncelikle Subotic ve Ranocchia ile defans hattını güvene aldım. Ortasahaya Sneijder'i içim kanaya kanaya Galatasaray'dan kopardım :) Sağ açığa da Hulk'u aldım. ABD kampına Sneijder hariç tüm transferlerim geldi. Sneijder'in neden gelmediğini de anlamadım açıkcası. Seçmiştim oysaki. O da Manchester'da u18 ve u21 takımlarının maçlarında oynayarak form tutmaya çalıştı.

Takıma son olarak Hulk eklenmişti. Hulk'un takıma dahil olmasıyla birlikte takım daha da iyi oynamaya başladı. Sneijder de tam bir maestro olarak oynamaya başladı. Takımımı şu şekilde oluşturdum;

(c) Rooney

Di Maria - Sneijder - Hulk

Herrera - Fellaini

Blind - Rojo - Subotic - Valencia

De Gea

Sub: Valdes(Sakat), Ranocchia, Shaw, Rafael(Mata), Young(Januzaj), RvP, Falcao

Kariyere başladığımda Falcao sakat, RvP ise tatildeydi. Rvp ile oynama şansı bulamadım daha. Tatilden dönünce form tutsun diye u21 maçlarında oynamasını istedim. Zorlanmaya bağlı 2-4 hafta arası sakatlandı :)

Neyse daha sonradan Falcao'yu denedim, Rooney hemen arkasında olacak şekilde. Ama Guiza performansı sergileyince 2-3 maç. Mecburen kestim ve Sneijder'i de 11'e koyup takımın şahlandığını görünce yedekte tutmakya devam ettim.

Önümüzdeki günler mutlaka fayda sağlayacaktır o da..

bi kez yükledim 2 dk oynadım sevmedim ve cıktım bu kadar

FM 16 oyunu yabancı sınırı kalkmış bir şekilde Galatasaray ile oynamak çok keyifli olacak.

Ben şimdiden FM 16 oyununu sabırsızlıkla bekliyorum :)

15.3.0 güncellemesi ile birlikte yeni yabancı kuralı getirildi oyuna zaten. 2015-16 sezonundan itibaren 14 yabancılı statü oynanıyor.

FM2016'da, yapılacak transferler dahil daha güzel olacak tabii.

15.3.0 güncellemesi ile birlikte yeni yabancı kuralı getirildi oyuna zaten. 2015-16 sezonundan itibaren 14 yabancılı statü oynanıyor.

FM2016'da, yapılacak transferler dahil daha güzel olacak tabii.
Oldu mu ? Güzel o zaman oynarım bir ara

Bu sene oyunu oynamadım hiç derslerden dolayı ondan haberim yoktu.:D

Forumdonanımda 6 sezonluk güzel bir Galatasaray kariyerim mevcut. Hikaye tadında anlatmaya çalıştım, baya da tuttu :D

Merak edenler için: Google'dan şu şekilde aratarak ulaşabilirsiniz... FM 2015 GALATASARAY kariyerimi anlatıyorum (6. sezon devre arası)

(Link atmak yasak mı bilmediğimden bu şekilde söyledim)

Forumdonanımda 6 sezonluk güzel bir Galatasaray kariyerim mevcut. Hikaye tadında anlatmaya çalıştım, baya da tuttu :D

Merak edenler için: Google'dan şu şekilde aratarak ulaşabilirsiniz... FM 2015 GALATASARAY kariyerimi anlatıyorum (6. sezon devre arası)

(Link atmak yasak mı bilmediğimden bu şekilde söyledim)

Burda da anlatsana renkdaş takip edelim

FMqlLnG.png

PzToynH.png

1 yıl sonra

ZptvbOc.png

YeIP22g.png

ahımız var hoca ahımız

Fulham'la bir kariyer yapıyorum.Fena geçmiyor lakin Chelsea'ye uyuz oldum.Aldığım her oyuncuyu teklif yaparak kafasını karıştırıyorlar.Başlarında Simeone var adam her maç öncesi size fark atıcaz bunlar bizim ayarımızda takım değil fln diyor.Dediğinide yapıyor :( Balantayı 35 e Kranvitteri 40 a geçirdim 100 m euro kasada var bedava oyuncuların peşinden koşuyorum.İngilterenin Portosu olacağız.

:red:

Kanser ne la. Hayır 13-16 ay arası da iyileşme süresi vermiş bir de...

CICqbIRWgAAVymp.jpg:large

Merhaba Arkadaşlar, geçenlerde orijinal oyunu aldım ve Galatasaray kariyerine başladım. Bir kaç şey sormak istiyorum. İlk sezonu bitirdim kulüp maaş bütçelerinde indirime gitti. Bırakın bonservisle oyuncu almayı oyuncu bile kiralayamıyorum. Ama arkadaşların paylaştıklarını gördüm herkes 7-8 milyon euroluk transferler yapmış. Bu sadece benim kariyerimde mi oldu yoksa herkes takımdaki oyuncuların hepsini sattı mı? Kulüp tam anlamıyla borç batağında gözüküyor. Transfer gelirlerinin %10'nu bütçeye aktarılıyor. Bu şartlarda yeni oyuncu almak mümkün değil.

Merhaba Arkadaşlar, geçenlerde orijinal oyunu aldım ve Galatasaray kariyerine başladım. Bir kaç şey sormak istiyorum. İlk sezonu bitirdim kulüp maaş bütçelerinde indirime gitti. Bırakın bonservisle oyuncu almayı oyuncu bile kiralayamıyorum. Ama arkadaşların paylaştıklarını gördüm herkes 7-8 milyon euroluk transferler yapmış. Bu sadece benim kariyerimde mi oldu yoksa herkes takımdaki oyuncuların hepsini sattı mı? Kulüp tam anlamıyla borç batağında gözüküyor. Transfer gelirlerinin %10'nu bütçeye aktarılıyor. Bu şartlarda yeni oyuncu almak mümkün değil.

Senin oyunu aşırı gerçekçi vermişler dostum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt