Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sezonki kurban Liverpool oldu. Müthiş çekişmeli bir sezondu. Bu kadar rekabetin olduğu bir sezon hatırlamıyorum.

Bu arada Arsenal'in başında psikopat bir Hollandalı var, 3-4-3 ultra atak oynatıyor takımı. Attığı ve yediği goller...

ozmorb6.png

ŞL'den büyük ihtimal eleneceğiz ancak ben ilk sezon Avrupa Ligi'nde oynamayı "ülke puanı" açısından daha çok istiyorum. Çünkü ŞL'de gruptan çıksak bile, yine bizim üstümüzde bir takım gelecek ve eleneceğiz. Ancak Avrupa Ligi'nde Yarı-Final'i bile kovalayabiliriz. Katsayılar da aynı olduğu için, Avrupa Ligi bizim için daha iyi olacaktır.
Ancak gruptan çıkabiliriz. Sıradaki maçlar (E) Monaco, D (Real) Monaco'yu yendik mi çıkarız. Bakalım neler olacak..

Ligde ise 4 takım arasında geçen şampiyonluk yarışı var. Ligdeki tek yenilgimiz 2-1'lik deplasmandaki Sivas yenilgisi. Bu sezon ligde şampiyonluk hedefliyoruz. O yüzden bu haftalar çok kritik haftalar, puan kaybettin mi direk yarıştan koparsın. Bakalım, neler olacak.. :)
To be continued.. :hat:

1508086_1427759180849075_5367679829709541274_n.jpg

Aslında olması gereken.. :D
LYRnyj.png

Son düzenleme:
Galatasaray ile ilk sezon ligde şampiyon olduk. ŞL'de kılpayı elendik, AL'de Porto ile eşleştik ve onlarda bizi elediler. ZTK'da yarı finalde patladık. Bursa toplam 3-2'lik seri ile bizi eledi. Finalde Bursa Trabzon'dan kupayı aldı. İlk sezon böyle bitti.

İKİNCİ SEZON

İlk olarak yönetimle görüştüm. Altyapı ve antrenman tesislerini geliştirdik. Metalist'i pilot kulübümüz yaptık. Yönetimin pek transfer bütçesi vermemesi ve transferden gelen paranın yarısını vermesi nedeniyle oyuncuları satarak bütçe elde ettik. Yerlerinde daha iyilerini aldık.

Transferlerimiz. (Altta Melo gözükmemiş, Pitbull'u huzursuzluk çıkarınca 3.5m'ya Lazio'ya sattık. :red:)

6lpJB3.png

YENİ SEZON KARŞILAŞMALARIMIZ

GpW97V.png

Yeni oyuncuların uyum sağlamasıyla muhteşem bir form tuttuk. Hazırlık maçında takım bunun sinyalini verdi. Süper Kupa'da Bursa'dan intikam aldık ve 5-1 gibi ezici bir skor ile geçtik. (Fener'in kulakları çınlasın.) Lige 3'te 3 yaparak başladık. Eskişehir maçında takıldık, 2-2'lik beraberlik aldık. Porto ile karşılaştık ve geçen seneden yarım kalan bir hesabımız vardı, 4-1 ile onları geçtik. Moralli Porto maçından sonra yurda döndük ve Arena'da Rize'yi 7'ledik. (Fener'in kulakları çınlasın v2.) Ondan sonraki hafta deplasmanda Karabük'ü 4-0 ile geçtik. Deplasmanda Ajax'ı 2-1'lik skorla geçtik. Qral'ın golleriyle.. :hat: Yurda döndük ve sırasıyla Başakşehir'i 1-0, Kasımpaşa'yı 2-0 yendik. Şuan ligde ve ŞL'de lideriz. Sinan Muslera'yı aratmıyor. Cenk'e de şans verdiğim zaman görevini yerine getiriyor. Sırada Panathinaikos maçı var.. Bakalım neler yapacağız? :)

yAJ0W7.png

Devamı gelecek..

Bu oyun çok kolay olmuş ya.. :D
10923491_1429534350671558_2689647633576090708_n.jpg

Ligte de şampiyonluğumuzu ilan ettik. Ziraat'i de alırsak 3 kupayla kapatmak istiyoruz. (Lig, Süper Kupa, Ziraat) hatta 4 olabilir. Neden CL gelmesin?? :D:D:D:D

oYp5Nb.png

Moraller tavan.. Sneijder sevdiklerinin arasına benim eklemiş sağolsun. :)

10891423_1429532804005046_5032078781958704559_n.jpg

Ama benle futbola döndü adeta..
10551094_1429532957338364_7373229728725642581_n.jpg

Ünal gitmeden kıyak geçti. Yeni yönetim ne kadar verecek acaba? :D
10915249_1429531734005153_1499561099439674435_n.jpg

Evet sevgili seyirciler Bursaspor-Beşiktaş maçında yine olaylar çıktı, kan gölüne dönen maçta Bursasporumuz sahadan 1-0 galibiyetle ayrıldı. :)

6QZBvk.png

jLng7W.png

OkMvXn.png

Bazen durup dururken bazı oyuncularımın neredeyse bütün özellikleri birer tane geriliyor. Mutlular, gençler, form düzeyleri yüksek, antrenmanlardan memnunlar, antrenörler ve tesisler kaliteli. Böyle düşüşler olması için hiçbir neden yok gibi. Geçenlerde de Ramsey, Chambers, Walcott, Icardi ve Özil'de de aynıları oldu. Hadi Özil 30 yaşına geldi onu anlarım da diğerlerine hiç anlam veremiyorum nedenini bilen yardımcı olabilecek var mı?

jLng7W.png

OkMvXn.png

Bazen durup dururken bazı oyuncularımın neredeyse bütün özellikleri birer tane geriliyor. Mutlular, gençler, form düzeyleri yüksek, antrenmanlardan memnunlar, antrenörler ve tesisler kaliteli. Böyle düşüşler olması için hiçbir neden yok gibi. Geçenlerde de Ramsey, Chambers, Walcott, Icardi ve Özil'de de aynıları oldu. Hadi Özil 30 yaşına geldi onu anlarım da diğerlerine hiç anlam veremiyorum nedenini bilen yardımcı olabilecek var mı?

antreman odaklarını birey olarak ayarlarsanız daha iyi olur sanırım. yani oyuncunun eksilen özelliklerine ağırlık verin antremanda

jLng7W.png

OkMvXn.png

Antremanla falan alakası yok bildiğim kadarıyla sezon içerisinde böyle iniş çıkışlar oluyor genç oyuncularda 1-2 ay içinde de düşen özellikler aynen yükseliyor

Galatasaray'layım. Yıl 2025

8 Spor Toto Süper Lig Şampiyonluğu (3 ü namağlup)
7 Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonluğu
2 UEFA Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu
1 UEFA Avrupa Ligi Şampiyonluğu
3 UEFA Süper Kupa Şampiyonluğu
2 Dünya Kulüpler Kupası Şampiyonluğu
8 TFF Süper Kupa Şampiyonluğu

tadı kaçtı bu işin :D

FM 2014:

Göztepe - 3. ligden zar zor 2. Lige çıkardım, birkaç mükemmel transfer yaptım,
birinci Lig'e çıkardım, iyi transferler yaptım, 6. oldum,
ertesi sezon daha iyi bir kadro kurarak 1. oldum,
ertesi sezon ikinci oldum ve Şampiyonlar Ligi'nden elenerek UEFA Kupa'sını kazandım,
Şampiyonlar Ligi elemesini geçip Son 16 oynadım ve Süper Kupa'da Real Madrid'e kaybettim, ve Şampiyon oldum,
yine şampiyon oldum ve ŞL'de Çeyrek Final oynadım.

Yeni güncellemeyle beraber Galatasaray'la kariyere başlayayım dedim yanlız 2 büyük sıkıntı var Bruma ve Sneijder iyi performans gösterdiği zaman ikiside gitmek istiyor ve ikna olmuyorlar. İkisini de satmak zorunda kaldım sezon ortasında. Şampiyonlar liginde zaten çok sağlam bir kura çekmiştim Avrupa liginde de Şampiyonlar ligi ayarında kura çekince tutunamadık ama güncellemeyle o abartılı skorlar kaybolmuş ve daha gerçekçi hale gelmiş oyun. Bir de Sinan Gümüş çok iyi hale getirilmiş güncellenmeden önce çok kötüydü.

kj0d8W.png

2020'de yeniyoruz renktaşlar en azından sonsuza kadar sürmeyeceğini öğrenmiş olduk :asd:

HxlxPZz.jpg

Sezon boyunca namağlupum, önümde ama Barça maçı var,yalnız turu garantiledim (Grup: Ben, Liverpool, Twente, FCB), Barça maçına yedeklerle çıkacağım. Yenilirim herhalde.

58xA6Gx.jpg

Bu da ideal 11'im. Kadir (Iraklı) ve Verderi (müthiş yetenek) ve iki santrforlarım regenler.
Yabancı kuralından dolayı Türk oyuncularımdan vazgeçemiyorum.

pjJQX7M.jpg

Ve markette iyi bir yetenek gördüğümde alıp, oynatıyorum, yalnız fazla şans veremiyorum.
Veremezsem de kiraya veriyorum, iyi gelir elde ediyorum. Kontratının son senesinin başlangıcında satarım mesela Bruma'yı 10 Milyon Euro'ya.

Simdi bi gol yedim 87'de 15 senedir oynarim fm ilk kez basima geldi boyle bir sey . Orjinal olmayan herhangi yama vs yok oyunda . Kaydettim de maci . Olay sudur :

Uzaklardan vurdu bi oyuncu kaleci celdi ve top tribunlere gitti ama gol sayildi . Hic kimsenin basina geldi mi boyle bir sey ? Yani yama felan indirmeden ?

PSG kariyerinde yıl 2017, 20 kişilik kadrodaki futbolcuların bonservis değerleri toplamı 692 milyon euroyu buldu.

miles'in takim watford premier lige cikmis oyun seneye daha cafcafli olur mu

Skidrow son yamayla beraber olan sürümü piyasaya sürecekmiş(Upload aşamasında).15.1.3 den sıkılanlara duyurulur.

540BBFFC0731D8E6C85EE2B9EBE4B75F9ED5BBA5

E841132B4FF8840F8B06DBDF7DCB61603F33C1AA

Sıkıntıdan gençlere biraz yöneleyim dedim. Cabaye ve Verratti'yi gönderdikten sonra totoş Pogba kadroda yeterince rekabet yok diye unhappy oldu. Diğer yandan İspanya'yı gruplardan 8'de 8 yaparak çıkardıktan sonra Dünya Kupası'nı aldım. Bütün kupaları almak bir yerden sonra aşırı bayıyor. Milli takım ile iki sezondur mağlubiyetim yok.

0A520F1F6848A1DC7524BF67842E7DF7AF3E208D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt