Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Dybala adlı herifi durdurmanın herhangi bir yolu yok herhalde. Herif 10 sene üst üste altın top kazanmadan bırakmayacak herhalde.

Benfica ile çok da zor değil

Alt liglerden bir takım al bakalım

neden
oyun süresi olarak rekor kırıyor :D
Bilmem, sarmiyo bu oyun beni ya sacma geliyo. Bunun yerine fifa veya pes in menajerlik modlarini oyna daha iyi bence.
Pes 13 unkini cok sevmistim. zaten en son onu oynadim menajerlik olaeak pes de. Cluj u, cok fena bi takim haline getirmistim.
Pes 13 un kitabini yazabilirdim o donem. Baya baya hani fena oynuyordum arkadaslara karsi da filan. Cluj un ayri bi yeri vardir bende. Az duman etmedim arkadaslari real e barcaya karsi.
Gecen indirdim tekrar da, benden gecmis oyun oynamak oynamaya oynamaya.

Bilmem, sarmiyo bu oyun beni ya sacma geliyo. Bunun yerine fifa veya pes in menajerlik modlarini oyna daha iyi bence.
Pes 13 unkini cok sevmistim. zaten en son onu oynadim menajerlik olaeak pes de. Cluj u, cok fena bi takim haline getirmistim.
Pes 13 un kitabini yazabilirdim o donem. Baya baya hani fena oynuyordum arkadaslara karsi da filan. Cluj un ayri bi yeri vardir bende. Az duman etmedim arkadaslari real e barcaya karsi.
Gecen indirdim tekrar da, benden gecmis oyun oynamak oynamaya oynamaya.

yok ya çok sağlamdır oyna oyna 17 çıkınca al ya da alayım sana ama bu oyunun fanatiği ol hayatını yok etsin :D

kadıköyde fener 9 kişi ahhahaha :D

3 yılda ŞL kazanmaya başladığımdan itibaren bıraktım. 16'yı hiç oynamadım zaten gereksiz basit bir oyun.

Bayadir fm oynamiyorum cm 03-04 e yine devam

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cm 03-04 ün tadını hiçbir menejerlik oyununda bulamadım..toledo,braathen, oskarson,kakalov,pedersen,dela cuesta,guarin...
ahh ahh 70 yaşında bile olsam menejerlik deyince 03-04 den başka gül koklayamam!!!

03-04 nasıl bişey di öyle arkadaş gece yatarken bile yarın şöyle taktik yapıp şu oyuncuyu transfer edim derdim. Ne oyundu beee sonra FM çıktı battı ortalık

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt