Ömer Tezcan
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 17.450
- 3.721
- 1.468
Bu Dybala adlı herifi durdurmanın herhangi bir yolu yok herhalde. Herif 10 sene üst üste altın top kazanmadan bırakmayacak herhalde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dunyanin en sacma oyunudur bana gore.
Benfica ile çok da zor değil
Alt liglerden bir takım al bakalım
Bilmem, sarmiyo bu oyun beni ya sacma geliyo. Bunun yerine fifa veya pes in menajerlik modlarini oyna daha iyi bence.neden
oyun süresi olarak rekor kırıyor![]()
Bilmem, sarmiyo bu oyun beni ya sacma geliyo. Bunun yerine fifa veya pes in menajerlik modlarini oyna daha iyi bence.
Pes 13 unkini cok sevmistim. zaten en son onu oynadim menajerlik olaeak pes de. Cluj u, cok fena bi takim haline getirmistim.
Pes 13 un kitabini yazabilirdim o donem. Baya baya hani fena oynuyordum arkadaslara karsi da filan. Cluj un ayri bi yeri vardir bende. Az duman etmedim arkadaslari real e barcaya karsi.
Gecen indirdim tekrar da, benden gecmis oyun oynamak oynamaya oynamaya.
kadıköyde fener 9 kişi ahhahaha![]()
Dunyanin en sacma oyunudur bana gore.
Rezil her yerde reazildir.:asd22:
Al iste bi sacmalik daha.8de 8 gidiyorum ligte şl de molde 4-1 yendi hala üzüntü içerisindeyim
Oyun 3 yıldır aynı maalesef. 17 daha iyi olacak diyorlar.3 yılda ŞL kazanmaya başladığımdan itibaren bıraktım. 16'yı hiç oynamadım zaten gereksiz basit bir oyun.
sildim oyunu 17 yi bekliyoruz
Niye gaza geldin?