Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FM'ye rakip bir oyun olmadığından aynı şeyi farklı bir arayüzle önümüze süreceklerdir senelerdir olduğu gibi.

Juventusu aldim sampiyon oldum 2. Sene gelen tum teklifleri kabul ettim 12 oyuncu sattim nerdeyse.

--------Naingolan---pogba
Berrardi--hamsik--felipe anderson
---------------dybala--------

Yaptim inanilmaz oturdu herkese 6 atiyorum oyun acayip sıktı bu sekilde hele dybala veya berrardi her mac biri kesin hatrick yapiyo

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türk olmasına bir aydan az kalmış oyuncumun kendi milli takımında oynatılması kadar berbat birşey yok şu oyunda

Son FM2016 db güncellemesini de indirdim. Yeni bir kariyer açayım bari :)

Karar vermedim henüz. Oyun çıktığında klasik Galatasaray ile başladım. Şampiyon, avruapda başarılı olup bıraktım.

Var mı önereceğin takım? Son güncelleme ile oynadın mı hiç?

abi bu oyun beni sarmadı ya o kadar da saat sürem var ama bi sarmadı, ondan önerebileceğim takım yok gibi. Ama Marsilya'nı eski günlerine kavuşturabilirsin :D Ya da Münih'in hegomanyasını kırmak için dortmund. Ben genelde 1 2 büyük takım kariyeri yapıp sonra 4. 5.lig kariyerleri yapıyorum ondan çok büyük tavsiyem yok ama bunlar zevkli olabilir.

Nereden indirdin?

abi bu oyun beni sarmadı ya o kadar da saat sürem var ama bi sarmadı, ondan önerebileceğim takım yok gibi. Ama Marsilya'nı eski günlerine kavuşturabilirsin :D Ya da Münih'in hegomanyasını kırmak için dortmund. Ben genelde 1 2 büyük takım kariyeri yapıp sonra 4. 5.lig kariyerleri yapıyorum ondan çok büyük tavsiyem yok ama bunlar zevkli olabilir.

Nereden indirdin?

Marseille ile yaptım zaten :) 2. sezonun sonunda lig şampiyonu olup emekli oldum.

Türkiye liginden ortasıra bir takımla açarım gibi bakalım. Veya Serie A da olabilir. Lazio falan.

Burdan indirdim. FM16 Transfer & Data Update Packs by pr

Son düzenleme:
Milan veya Inter'i kısa zamanda eski günlerine kavuşturmaya uğraşabilirim. Olabilir bak. Milan iyidir. Milan ile açayım ben en iyisi.

abi 15 gün önce dedim ki son bir kariyer yapayım aldım bizi ligte yardırıyorum ama sıktı oyun, saçma saçma yenilen goller felan iyi gitsem sıkılıyorum kötü gitsem aynı orta gitsem aynı :(

abi 15 gün önce dedim ki son bir kariyer yapayım aldım bizi ligte yardırıyorum ama sıktı oyun, saçma saçma yenilen goller felan iyi gitsem sıkılıyorum kötü gitsem aynı orta gitsem aynı :(

Uzun süreli oynayamıyorum ben de. Maksimum 3 sezon falan. Sonra ister istemez sıkıyor zaten.

Koskoca Milan resmen çöplüğe dönmüş. FFP'den dolayı nefes de aldırmıyorlar. İstediğim hiçbir transferi yapamadım. Gönderebildiklerimi gönderdim. 1-2 rotasyon için transfer yaptım. Şuana kadar da iyi gidiyoruz bakalım. Hedef CL'ye katılmak.

LQbdyj.png

rEOY37.png

1NJjLA.png

7A62q5.png

fm 17 ön sipraiş 90tl ile başlamış.

Orjinal oyun tarzım değil ya. Korsan oyun daha heyecanlı oluyor. Torrent'e düşsün indiririm.

Koskoca Milan resmen çöplüğe dönmüş. FFP'den dolayı nefes de aldırmıyorlar. İstediğim hiçbir transferi yapamadım. Gönderebildiklerimi gönderdim. 1-2 rotasyon için transfer yaptım. Şuana kadar da iyi gidiyoruz bakalım. Hedef CL'ye katılmak.

LQbdyj.png

rEOY37.png

1NJjLA.png

7A62q5.png

çöp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt