Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımı kurarken taktiğe göre oyuncu almak çok farkediyor mesela, yani oyuncu rolüne göre özellikleri iyi olan oyuncuları.

Sonra rakibin yapısını inceleyip ona göre taktik uygulamak, duran toplarda atılacak yerler, adamlar.

Antrenman odak noktaları vs bunlar ciddi manada etkili, vakit harcatsa da hep böyle oynadım bu zamana kadar.

İşte en son 15'te 3. sezon CL kazanınca bıraktım oyunu. Ondan önce de çok uzun sürmüyordu ama bu daha kötüydü bariz gerçi sonra fantazi kariyerleri de yaptım da kısa süreli oldu.

Kesinlikle taktiğe göre adam almak çok önemli. Mesela Milan'ı aldığımda Mertens'i çok istedim. 12m€'ya satış listesine de koymuşlar adamı. Ama bir türlü alamadık ekonomik durumdan dolayı. İtalya u20'den genç bir italyanı alabildim bende. Rotasyon içim. FFP elimi kolumu bağladı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ligde 2. durumdayım. Biraz önce Juve deplasmanında oynadım. İlk 20 dk'da Sosa'nın 2 golüyle 2-0 öne geçtim. Ama bilindiği gibi Juve ciddi lobisi olan şikeci bir takım. İkinci yarı hemen oyuncum falan atıldı. 4-5 oyuncuma saçma kartlar çıktı ve Dybala gibi oyunda ilah olan adamın 3 golüyle 3-2 kaybettim maçı.

Bu Dybala'nın Allah belasını versin.

Ligde 2. durumdayım. Biraz önce Juve deplasmanında oynadım. İlk 20 dk'da Sosa'nın 2 golüyle 2-0 öne geçtim. Ama bilindiği gibi Juve ciddi lobisi olan şikeci bir takım. İkinci yarı hemen oyuncum falan atıldı. 4-5 oyuncuma saçma kartlar çıktı ve Dybala gibi oyunda ilah olan adamın 3 golüyle 3-2 kaybettim maçı.

Bu Dybala'nın Allah belasını versin.

dybala fena diyor herkes

Yok vallahi büyük kulüplede oynuyorum küçük kulüplede, hevesle başlıyorum sezon sonunu görmeden oyun aşırı sıkıyor beni. Şaşıyorum sezonları devirenlere.
Moldeyle 10 sezon falan oynadım. İyi oyuncular almaya başlayınca hoşuma gidiyor. Bir de ben İnternetten oyuncu bakıp almıyorum genç. Kendim buluyorum bazen iyi çıkıyorlar.

Talisca nasıl bu oyunda beyler dünyanın en iyisimi?

oyuna Galatasaray ile başlarım hep ufak tefek yenilikleri görüp hevesi almak için sonra ya akhisar gibi takımlar veya lige yeni yükselmiş takımlarla uğraşırım. ama en zevk aldığım kısım hep walsall kariyeri olur.
1015px-Walsall_FC.svg.png

Galatasaray ile kariyer actim acmaz olaydim . Takimdaki copleri gonderdim maas butcesinden + 7 milyona gectim 2 tane bedava oyuncu aldim senelik 200 bin euroya sadece . Seneye Besiktas'tan Super Kupayi alarak basladim ilk maci deplasmanda kazandim sonra Dursun , Dursunlugunu gosterdi ve Podolski'yi zorla sattirdi . Zaten butce yok oyuncu alamiyorsun bi de en onemli oyuncularini sacma sapan yollayip parasini da transfer butcesine koymuyorlar .

fm17 yi aldim. butun logo yuz forma vs yamalari da yukledim. oyun hazir ve nazir. yine her zaman oldugu gibi bi schalke kariyeri yakisir :D

son iki seride oyunda yuri mamute diye bi gerçek var. adamı brezilya 2. liginden transfer ediyorsun ilk yıl uyumdu dil sorunuydu ufak tefek gelişimdi derken öyle geçiyor. ama 2. yılı adam devasa top oynuyor 20li yaşların başında forvet. profiline ilk baktığında pek bişey görmüyorsun bune yav diyorsun ama o takımdaki ikinci yılı adam ben gelişiyorum diye bağırıyor. 2şer 3er atıyor her maç.

bunun yanında geçen yılın ucuz ve çok yetenekli oyuncu çıkarma konusunda 1 numara sırbistandı bana göre. bu yıl kolombiya bu konuda fark atıyor.

son iki oyunda sürekli transfer ettiklerim arasından şöyle bi karmam var sıradan anadolu kulüplerine bile gelebilecek(bi iki istisna var) tipte ancak büyük özellikte potansiyelde oyuncular. ilgilenen olursa buradan bakabilir.
edit gerçi bi kısmını çok uzun senlerdir enazından rotasyon için dahi transfer ediyorum mesela aneke ve trompetin 3 sene önceki güçleri yok ama benim için joker gibiler

rajkovic
ronnow
fede vico
jorge silva (genç)
koray
Sasa Zdjelar
atila turan
Christopher Glombard
okay
trompet
aneke
dejan meleg
orkan çınar
Nemanja Maksimovic
Grejohn Kyei
Ivan Saponjic

jovanovic?

HAROLD PRECIADO
ARNEL JAKUPOVIC
HELIBELTON PALACIOS
NIK KAPUN
ADRIÁN ORTOLÀ ****
MARIUS LUNDEMO
GUILLERMO VERNETTI
DHURGHAM ISMAIL
FREDRIK OLDRUP JENSEN
cristian borja
MIGUEL BORJA ****

Son düzenleme:
yaş ortalaması ve mali durumu kest. maaş ödemelerini 5 milyondan buraya kadar indirdim. daha düşüktü ancak sezonluk zamlar birazdaha yükseltti.

5Lyg2z.png

kG6bJq.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt