Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
17ab0923-2325-43fb-b8c8-95fd0c1158cd
bu ne rtş

@Osman SEDEN

takım tavsiyen var mıdır?
3 takımla oynarım genelde işte galatasaray - akhisar oyunu iyice kaptım vs dersen ingiltere alt lig takımlarından walsall. üst liglere yükselmen için kadrosu fena sayılmaz.
zaten fm bana göre bu tip takımlarla daha zevkli oluyor

3 takımla oynarım genelde işte galatasaray - akhisar oyunu iyice kaptım vs dersen ingiltere alt lig takımlarından walsall. üst liglere yükselmen için kadrosu fena sayılmaz.
zaten fm bana göre bu tip takımlarla daha zevkli oluyor

s
Katiliyorum. Rodallega cilgin atiyor mu?

Fransa'dan Guingamp takımını deneyin derim. Çok potansiyelli isimler var.

son iki seride oyunda yuri mamute diye bi gerçek var. adamı brezilya 2. liginden transfer ediyorsun ilk yıl uyumdu dil sorunuydu ufak tefek gelişimdi derken öyle geçiyor. ama 2. yılı adam devasa top oynuyor 20li yaşların başında forvet. profiline ilk baktığında pek bişey görmüyorsun bune yav diyorsun ama o takımdaki ikinci yılı adam ben gelişiyorum diye bağırıyor. 2şer 3er atıyor her maç.

bunun yanında geçen yılın ucuz ve çok yetenekli oyuncu çıkarma konusunda 1 numara sırbistandı bana göre. bu yıl kolombiya bu konuda fark atıyor.

son iki oyunda sürekli transfer ettiklerim arasından şöyle bi karmam var sıradan anadolu kulüplerine bile gelebilecek(bi iki istisna var) tipte ancak büyük özellikte potansiyelde oyuncular. ilgilenen olursa buradan bakabilir.
edit gerçi bi kısmını çok uzun senlerdir enazından rotasyon için dahi transfer ediyorum mesela aneke ve trompetin 3 sene önceki güçleri yok ama benim için joker gibiler

rajkovic
ronnow
fede vico
jorge silva (genç)
koray
Sasa Zdjelar
atila turan
Christopher Glombard
okay
trompet
aneke
dejan meleg
orkan çınar
Nemanja Maksimovic
Grejohn Kyei
Ivan Saponjic

jovanovic?

HAROLD PRECIADO
ARNEL JAKUPOVIC
HELIBELTON PALACIOS
NIK KAPUN
ADRIÁN ORTOLÀ ****
MARIUS LUNDEMO
GUILLERMO VERNETTI
DHURGHAM ISMAIL
FREDRIK OLDRUP JENSEN
cristian borja
MIGUEL BORJA ****

vay anasını futbolcudan ve futboldan sanırım anlıyorum. harold preciado yu önermişim. utkucan forumdan kopya çekti kesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt