Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olmaz mi la yabanci sitelere bakiyorum adamlar oyunu sadece pas oyunu gelistirmek icin aliyor 1000 üzeri yapanlar var. Skoru onemsemiyolar tabii.
Milansan eger senin taktikte iyiymis

4-3-1-2 oynuyorum fakat hücum sıkıntımız var baksana şu maça, diğer taktiğim olan 4-2-3-1'e geçicem sanırsam Bacca bulduğunu atsa her maç farka gidecez de atmıyor

4-3-1-2 oynuyorum fakat hücum sıkıntımız var baksana şu maça, diğer taktiğim olan 4-2-3-1'e geçicem sanırsam Bacca bulduğunu atsa her maç farka gidecez de atmıyor

baskılı oynamana rağmen kaleyi tutan toplarda sıkıntın var. oyunculara sakin oynamalarını uzaktan şut çekmemeyi,ceza sahasına paslasarak girin , yaratıcılığı düşür vs gibi talimatları vermediysen ver birde futbolculara taktik ekranında tek tek direktif verme bölümüne gel yaratıcılıkları gol beklediklerinin dışındakileri yetenekleri kısıtlıysa düşür.
tabi bunların yanında en önemlisi yapmadıysan bi süre maç antrenmanını hücum olarak çalıştır.

baskılı oynamana rağmen kaleyi tutan toplarda sıkıntın var. oyunculara sakin oynamalarını uzaktan şut çekmemeyi,ceza sahasına paslasarak girin , yaratıcılığı düşür vs gibi talimatları vermediysen ver birde futbolculara taktik ekranında tek tek direktif verme bölümüne gel yaratıcılıkları gol beklediklerinin dışındakileri yetenekleri kısıtlıysa düşür.
tabi bunların yanında en önemlisi yapmadıysan bi süre maç antrenmanını hücum olarak çalıştır.

İşte gerçek bir antrenör.

2nRYld.png

vXlQ2m.png

Minimal düzeyde 600 pas civarı oynuyor takım.
Golün lazım olduğu zaman OOS'u Gizli Forvet olarak oynatıyorum Embolo'yu kullanıp.Sağa da içeri kat eden yedek oyuncuyu sokuyorum.

edit: Bek oyuncularının aygır gibi dayanıklı, teknikalitesi çok yüksek ve kademe anlayışlarının çok yüksek olması lazım. Yoksa içinden geçerler :D

Son düzenleme:
Herkes oyuna ısındıysa bence de bi turnuvanın vakti geldi. Geçmişten kalan hesapları keselim artık

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkes oyuna ısındıysa bence de bi turnuvanın vakti geldi. Geçmişten kalan hesapları keselim artık

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Turnuva olmasa da birbirimizle maç yaparız canını sıkma. İki tokatlar geçerim acımam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bitiricilik sorununu aşmıssın. birde tam olarak nasıl bi taktik kullnuyırsun

leedste adam gibi kanat olmadığı için

4-1-2-1-2 şeklinde yani 1 dos 2 orta saha 1 oos 2 forvet şeklinde oynuyorum. Sonuç şu anlık bu. Birde forvetlerim sakat tam toparlanamadık, kadro da o kadar kaliteli değil pas olarak düşük seviye de bir takım ama oynuyoruz bir şekilde :D

4-1-2-1-2 şeklinde yani 1 dos 2 orta saha 1 oos 2 forvet şeklinde oynuyorum. Sonuç şu anlık bu. Birde forvetlerim sakat tam toparlanamadık, kadro da o kadar kaliteli değil pas olarak düşük seviye de bir takım ama oynuyoruz bir şekilde :D

sikinti yok renktas zamanla hallolur sabirli olman yeter

valla ben en son o taktikle fm 2008 de valencia ile kaldırmadığım kupa kalmamıştı.
güzel taktiktir. kadromda orta saha sağ iç de mehmet topuz vardı be. ne günlerdi. 2010-2011 yılında kadrom şuydu: cannizares- alves, ramos, pepe, marcelo- sunny- m.topuz, joaquin- d.silva- villa, higuain (vela)

Ben Lucescu modunda takılıyorum. Hansa Rostock ile yukarıya çıkma mücadelesi veriyoruz. İki DM ile 4-4-1-1 oynuyorum. Takımın yarısı sakat şu ara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt