Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hollandalı kanat demişken, Che Nunnely diye bir adam daha var. Sağ ayaklı sağ kanat ama bu. Çok süratli, driblingçi ve iyi ortacı. Sağdan sağdan yardırıp yapıyor ortaları. İçeride bir adet komple forvet veya yaratıcı forvet bulundurursanız 40 maç 11 gol 24 asist gibi istatistiklere ulaşabiliyor.

Oyundaki kaliteli, yıldız olacak bir kaç isim söyleyin de şu kötü giden durumu lehime çevireyim.

Yoksa kovulacam bu gidişle.

Abi ben bu oyundan çok sıkılıyorum nedendir?

Afedersiniz 15 Dick hoca gibiydi.

Ancak çoğu kişi bu oyunu hakkıyla oynamıyor. Ezbere kadro kurup oynuyorlar. Taktik vs kullanılmıyor.

Oyunda genelde kendim taktik yapmayı severim. Ama Jurgen Klopp'un taktiği gerçekten çok iyi. Köpek gibi press + güzel oyun. Harikulade bir anlayış :ka21:

Şuana kadar sadece Roma deplasmanında yenildim. Ama onu da yardımcımın aklına uyduğum için kaybettim diyebilirim. Şakır şakır sistemim varken adamın önerdiği klasik baklavalı 4-4-2'ye döndüm 1 maçlık, 4 yedim Roma'dan :( Bu yenilgi sonrası liderliği de kaybettim. Ama yine iyi gidiyor takım. Serie A'da ezberleri bozuyorum. Ölümüne hücum futbolu oynatıyorum takıma.

Oyunda genelde kendim taktik yapmayı severim. Ama Jurgen Klopp'un taktiği gerçekten çok iyi. Köpek gibi press + güzel oyun. Harikulade bir anlayış :ka21:

Şuana kadar sadece Roma deplasmanında yenildim. Ama onu da yardımcımın aklına uyduğum için kaybettim diyebilirim. Şakır şakır sistemim varken adamın önerdiği klasik baklavalı 4-4-2'ye döndüm 1 maçlık, 4 yedim Roma'dan :( Bu yenilgi sonrası liderliği de kaybettim. Ama yine iyi gidiyor takım. Serie A'da ezberleri bozuyorum. Ölümüne hücum futbolu oynatıyorum takıma.

Takımı kurarken taktiğe göre oyuncu almak çok farkediyor mesela, yani oyuncu rolüne göre özellikleri iyi olan oyuncuları.

Sonra rakibin yapısını inceleyip ona göre taktik uygulamak, duran toplarda atılacak yerler, adamlar.

Antrenman odak noktaları vs bunlar ciddi manada etkili, vakit harcatsa da hep böyle oynadım bu zamana kadar.

İşte en son 15'te 3. sezon CL kazanınca bıraktım oyunu. Ondan önce de çok uzun sürmüyordu ama bu daha kötüydü bariz gerçi sonra fantazi kariyerleri de yaptım da kısa süreli oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt