Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Türkiyede yabancı oyuncuların Türk olması 10 yıl ya bende :sad007:

Djouru'yu satılık listesine koyuyorlar fiyatı da uygun herkes alıyor herhalde ben de aldım :D

Zuniga'yı kiraladım joker olarak sol arka, ön falan oynuyor. Riera'yı gönderdim.

Umut'u alamadım. Zira kendisi senelik 4 milyon euro isteyince direk masadan kalktım :D Melo yerine adam bulurum sandım bulamadım yeni sezonda en ciddi sorun orası gibi. Hamit'i koydum idare ediyor şimdilik.

Muslera'yı 12.5'a Schalke'ye satıp 7.5'a Onur'u aldım ama memnun değilim açıkçası çok acayip goller yiyor :SS:

Lige lider de olsam bol puan kayıpları ile başladım bilhassa zayıf takımlara puan bırakıyorum. Fener ve Beşiktaş'a fark attım ama. ŞL'de güzel grup geldi, Chelsea, CSKA, Rosenborg, Chelsea'dan beraberlik alıp, CSKA'yı yendim. Gene çeyrek finale kalmak hedefim.

Melo yerine Essien'i kiralayabilirdin. Defansif yönü yüksek birini almanı tavsiye ederim, orta saha çok kırılgan oluyor. Selçuk'u defansif oyun kurucu olarak oynatıp ChoLaq'ı ofansif oyun kurucu yaparsan daha verimli orta sahan olur; Hamit ve Amrabat'ı da kanatlarda kullanabilirsin.

kqjhf.jpg

Bakalım nerede patlayacak takım. :D

Az önce 5. sezonumda Galatasaray'dan kovuldum(FM 2006):D. Bir daha alırlar mı acaba sonradan?

Ulan ilk defa bi oyunu oynayamıyorum.

Onur Pendik'te olduğum bi gün alırız benim kimlikle istersen.

Olm öğrenci değilim belgem yok yaf :/

Kimliğe gerek yok. Tabii reyondaki eleman kıl ise yapacak bir şey yok. Ayrıca internetten sipariş vereceksen, reyondaki kıl elemanı düşünmenede gerek yok. Siparişi geçiyorsun, oyunun postalanıyor. Hiç olmadı gıgıldan başkasına ait bi görüntüyü yolla. :D

Sene sonu için Mangala mı ne öyle bir ön libero ile ve Belhanda ile söz kestim ( I :ask: bonservissiz transfer)

Drogba bırakacak, Burak'ı sağdan alıp forvete koyar sağa Belhanda'yı koyarım. Amrabat yerine de yerli aldık mı kontenjan işi tamamdır.

edit: Mangala ne yav, Mangani'ymiş, Emre Utkucan baya övdü kesin al hacı diye, ucuz da maaşı deneyelim bakalım.

Moderasyon olarak tebrik ediyoruz özgür adminim

djourou bi harika

Herhangi bir hile veya save game editor ile yabancı sınırını kaldırmanın yolu var mı? Kaldırmak da değil 6 olsun işte.

Real time editor vardı hep hem ama o Classic mod için çalışmam diyor. 2 sene sonra 5'e indi sınır soğudum direk. İnmiyorsa sınır direk bunu silip yeni kariyer açacağım İngiltere'de falan.

Aslında Türkiye için sınırsız yabancı gibi bir şey yapılabilse müthiş olur. Hiç sıkılmadan 40 sezon giderim. :)

Herhangi bir hile veya save game editor ile yabancı sınırını kaldırmanın yolu var mı? Kaldırmak da değil 6 olsun işte.

Real time editor vardı hep hem ama o Classic mod için çalışmam diyor. 2 sene sonra 5'e indi sınır soğudum direk. İnmiyorsa sınır direk bunu silip yeni kariyer açacağım İngiltere'de falan.

Kesinlikle ya. Sınır çok büyük sıkıntı oyundan soğuttu benide...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt