Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

İlkten Dortmund heyecanlandırmıştı fakat zerre kadar sarmadı, kapattım. Yeniden takım arayışındayım :D

İngiltere Ligi konusunda 25 oyuncu sınırı ve 8 İngiliz sınırı var ya onunla uğraşmaya çok üşeniyorum :(

İlkten Dortmund heyecanlandırmıştı fakat zerre kadar sarmadı, kapattım. Yeniden takım arayışındayım :D

İngiltere Ligi konusunda 25 oyuncu sınırı ve 8 İngiliz sınırı var ya onunla uğraşmaya çok üşeniyorum :(

Bulursan güzel bir lig bana da söyle :D

3. sezona da başladım valla artık 5 yabancı ile olduğu kadar.

3 sene de süper kupayı kaldırdık. İlk sene 86, ikinci sene 83 puanla şampiyon olduk. Yalnız ilk sene Fener 74 puan toplarken ikinci sene (gene 2. olmasına rağmen) 60 puan toplayabildi.

İki sene de çeyrek finale çıktım, birinde Bayern birinde Chelsea eledi.

Bu sene de gene tüm maçları kazanarak lige girdik. ŞL grubu ise Bayern-City-Celtic :o

3 sene de süper kupayı kaldırdık. İlk sene 86, ikinci sene 83 puanla şampiyon olduk. Yalnız ilk sene Fener 74 puan toplarken ikinci sene (gene 2. olmasına rağmen) 60 puan toplayabildi.

Bu sene de gene tüm maçları kazanarak lige girdik. ŞL grubu ise Bayern-City-Celtic :o

Türkiye ligi bence zevksiz. Değişik şeyler denemek lazım. :D

abi klasik modda oynuyordun sanırım, scout yapmadığın oyuncuların özellikleri kapalı mı geliyor?

Şimdi baktı açık hepsi de onu başlarken ayarlamıyor musun? Oyuncu özellikleri sakla falan diye

Hmm bi bakayım o zaman, oyun ilk çıktığında o seçenek yoktu diye hatırlıyorum da belki sonradan eklemişlerdir.

Hmm bi bakayım o zaman, oyun ilk çıktığında o seçenek yoktu diye hatırlıyorum da belki sonradan eklemişlerdir.
Fm bilmem kactan beri var o ozellik mod olmussun ama fmyi ogrenememissin hala

Fm bilmem kactan beri var o ozellik mod olmussun ama fmyi ogrenememissin hala

Klasik mod diyorum modum bu başka bir mod olduğundan yeni modların haberi olmayabilir saygılar.

JkbnLeO.jpg

OhBE27F.jpg

Güzel :)

Aymu kullanıcıyla giriş yapıp yüklemeniz gerek. Ve aynı anda online olmamalısınız.

dostum aynı kullanıcı adını girdiğim zaman bu kullanıcı adı kullanılıyor dedi kabul etmedi bende yeni kullanıcı adı ve yeni mail girdim bu seferde maile şifre gelmedi

dostum aynı kullanıcı adını girdiğim zaman bu kullanıcı adı kullanılıyor dedi kabul etmedi bende yeni kullanıcı adı ve yeni mail girdim bu seferde maile şifre gelmedi

Kullanıcı girişi yaparken aynı kullanıcı adı ve şifre girmeniz gerekiyor. Başka kullanıcı kabul etmiyor zaten satın aldığınız oyun. Diğer kullanıcı offline olmalı, yoksa oynayamazsınız.

Kullanıcı girişi yaparken aynı kullanıcı adı ve şifre girmeniz gerekiyor. Başka kullanıcı kabul etmiyor zaten satın aldığınız oyun. Diğer kullanıcı offline olmalı, yoksa oynayamazsınız.

aynı kullanıcıyı kabul etmemişti belki ofline değildir o zaman birazdan tekrar deneyim sorun olursa yine rahatsız ederim seni :)

aynı kullanıcıyı kabul etmemişti belki ofline değildir o zaman birazdan tekrar deneyim sorun olursa yine rahatsız ederim seni :)

Ben hiç denemedim ama DVD'de bu oyun sadece tek bir kullanıcıda oynanabilir yazıyordu.

Diğer bir uyarı da bir kullanıcı online iken aynı kullanıcıyla giriş yapılamaması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt