Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Belçika'dan buldu Emre Utkucan. 19 yaşında 1 milyona aldım hücum hattının her yerinde oynuyor ben de şans veriyorum sık sık güzel gelişiyor.

ŞL'de gol falan attı iyi çocuk. 5 yabancıya inince malum :D

2022'ye kadar oynamış biri olarak hemen müdahil olayım.

Anıl Koç'u bende aldım, hiç bir zaman çok iyi olmuyor ama rotasyonda işe yarıyor. İBBSpor'a 3 milyon euro'ya satmıştım. Orada baya parladı ve Fenerbahçe'ye transfer oldu 6-7 milyon'a. Şu anda Fenerbahçe'de rotasyonda.

5 yabancı olayı çok kötü ya :o her yerliye ihtiyaç var.

Alper'i Almanya'ya kiraladım biraz gelişsin olmadı çam ağacına mı dönsem.

Sneijder-Belhanda 2 AMC, orta üçlü Cem Karacan-Alper-Selçuk..Semih abartı zaten, Onur da var, 3 yabancı da defansa.

4-3-2-1

Yukarıda Celtic diye sallamışım ne alakaysa Sofya'ymış da. 2 sene üst üste ŞL çeyrek finali oynadıktan sonra bu defa şanssız biçimde gruplarda veda ettik :sad007: Artık hedef UEFA finali

0 gol atıp 20 gol yiyen Sofya'ya da saygılar

ks1fz.jpg

Sezer Özmen ve Musa Nizam inanılmaz gelişiyor. Serdar Aziz de top class oluyor sürekli ilk 11 oynarsa.

Onun dışında Ömer Bayram da rotasyonda çok işe yarıyor.

5 yabancı olayı çok kötü ya :o her yerliye ihtiyaç var.

Alper'i Almanya'ya kiraladım biraz gelişsin olmadı çam ağacına mı dönsem.

Sneijder-Belhanda 2 AMC, orta üçlü Cem Karacan-Alper-Selçuk..Semih abartı zaten, Onur da var, 3 yabancı da defansa.

4-3-2-1

Sırf bu sebepten Türkiye ligi oynayamıyorum. Ancak Alman takımlarının alt yapılarına dadanmak gerek.

Steam offline moduna nasıl geçiliyor beyler steamden offilen moda tıklıyorum ve bu hata çıkıyor.

steam ağına bağlanılamadı "çevrim dışı mod" kullanılamayacak çünkü steam giriş bilgisi bu bilgisayarda depolanmıyor ağa yeniden bağlanana kadar steamı kullanamazsınız

Steam offline moduna nasıl geçiliyor beyler steamden offilen moda tıklıyorum ve bu hata çıkıyor.

Önce online olman gerekiyor. Online olduktan sonra sol üstteki menüden go offline mod u seçerek ofline olabiliyorsun. Daha sonra her açışında offline olarak açman gerekiyor.

Önce online olman gerekiyor. Online olduktan sonra sol üstteki menüden go offline mod u seçerek ofline olabiliyorsun. Daha sonra her açışında offline olarak açman gerekiyor.

Şuan online durumdayım zaten abi, steamden offilen olmuyor işte o hatayı veriyor.

Pislik medya :D Başlığa bak habere bak, öyle mi dedim ben :D

ks36q.jpg

Finalde Lille'i eleyip UEFA kupasını aldım sonunda. Drogba'yı emekli ettik. Menajer oldu ama yüz vermiyor asistanım yapayım dedim.

Yönetim baya bütçe verdi (36 milyon euro) ama yabancı alamadığım için gelebilecek yerlilere yöneldim. Rotasyon için, Musa Nizam(bedava) ve Deniz Naki'(2.5 milyon)yi aldım.

Hakan Çal..neydi soyadı..onu kiraladım 10 milyon satın alma opsiyonu var. Samed Yeşil'i kiraladım opsiyonsuz.

17 yaşında bir Arjantili sol bek buldum ama 18 olmadan gelmiyor onlar. 3 milyona aldım onu da. Ocakta gelecek o zamana kadar Sabri ve Hamit tutar orayı. Böylece 5.5 bonservis maliyeti ile transferi kapattım. Zaten geçtiğimiz aylarda Galatasaray borçlarını temizledi haberi de gelmişti artık istifleyebiliriz parayı :D

Cenk burada Anıl Koç hakkında ileri geri konuştu ama kendisi 8 gol 17 asistlik performansı ile 19 yaşında yılın en iyi genç oyuncusu ödülünü aldı. Bu sene de ilk hazırlık maçında 2 gol attı.

İyi hoş gidiyoruz da Türkiye'de zaten banko 80+ puanla şampiyon olduğum için ufaktan sıktı biraz. Avrupa maçları gelsin diye bekliyorum resmen :D

liverpolla başladım kariyere 5. ayda kovuldum bir rekor sanırım :D şimdi milanla devam ediyorum kadrosu çok iyi oyun için

swansea ile ilk devreyi 15.sırada tamamladıktan sonra devre arası transferlerle takımı topladık ve ligi istenilen yerde bitirdik..üstüne bir de federasyon kupası..devre arası aldığımız forvet n djeng in süper performansı olmasa buralara gelemezdik..

devre arası transferler

Swansea_ Transferler Geçmiş.png

İngiltere Premier Lig_ Genel Bakış Turlar.png

İngiltere Federasyon Kupası_ Genel Bakış Turlar.png

güzel oyun gibi

We are the champions :)

mDNvElx.png

HGYj3iI.jpg

Sezon başında Kulüpler Dünya Kupası, daha sonra Lig Kupası, Türkiye Kupası (v Fenerbahçe 3-1), Şampiyonlar Ligi Kupası'nı alarak, mücadele ettiğimiz bütün kupaların sahibi olduk. Rüya gibi sezon :)

Bu arada ezikler UEFA Finali'nde Inter'e yenildi, ligde 3. oldu ve Türkiye Kupası Finali'nde bize yenildiler :asd:

save-load football manager 2013 :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt