Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Yeniden başladım klasik modda GS ile, bakalım hayırlısı.

Kartalspor ile işler pek iyi gitmiyor. Düşme potasının hemen üstündeyim. 7 maçtır galibiyetim yok, devre arası transferlerim tutmadı. Bir şekilde toparlamam gerek. :o

Del Horno'yu transfer ettim sol beke alternatif olsun diye :ka21:

Ya 2. sezonumu oynuyorum fenerden 9 puan geri düştük yine anasını satiyim nasıl iş anlamadım.

İlk sezon şampiyonlar ligini aldım ikincide çeyrek final oynadım ama ligde çok zorlandım neredeyse son haftalarda şampiyon oldum şike mi yapıyorlar ne ama oyunda aşırı iyi kadrosuna göre fener şuan 3.sezonda ilk 3 maçta 15 gol atıp yemediler bile.

lüleburgaz sporla oynuyorum her sezon 1 lig atlayarak 4. sezonda super lige cıktım ilk sezonumda şampiyon oldum ve türkiye kupasını aldım 2. sezonumda şampiyonlar ligini aldım ligdede şampiyon oldum herşey yolunda gidiyor tabi bunları 0 hileyle yaptım

buda kadrom

2ivcwna.jpg

galatasaraydan birkaç oyuncu aldım kadroma çok iyi oldu fazla masrafta yapmadım

lüleburgaz sporla oynuyorum her sezon 1 lig atlayarak 4. sezonda super lige cıktım ilk sezonumda şampiyon oldum ve türkiye kupasını aldım 2. sezonumda şampiyonlar ligini aldım ligdede şampiyon oldum herşey yolunda gidiyor tabi bunları 0 hileyle yaptım

buda kadrom

2ivcwna.jpg

galatasaraydan birkaç oyuncu aldım kadroma çok iyi oldu fazla masrafta yapmadım

Ben Lüleburgaz'lıyım tebrik ederim seni abi forma rengine kadar her bakımdan büyük fark yaratmışsın :D

Kartalspor ile işler pek iyi gitmiyor. Düşme potasının hemen üstündeyim. 7 maçtır galibiyetim yok, devre arası transferlerim tutmadı. Bir şekilde toparlamam gerek. :o

Kartal kariyerini ayrı bir sayfada açsana , zevkle takip ederim

Yabancı sınırı niye 6+2 değil de doğrudan 8 yahu, herkeste mi böyle :D

Drogba akıyor :ayatollah:

4. sezon işler pek iyi gitmiyor :)

Burak'ın daha eylül ayında milli takımdan 8 ay sakat dönmesi ile zora girmiştik zaten. Üzerine Samed 3 ay, Sneijder'da 4 ay gidince, tamamen genç ve yerlilerden kurulu bir ön hat, abi Selçuk İnan ve arkasında sağlam defans ile çıktık maçlara. Büyük maçların çoğunu 0-0'a bağladık ve ŞL'de sadece sadece 7 puan toplayıp UEFA'ya geçtik. Orada da önce Hamburg sonra Zenit/İnter galibi ile oynayacağız zor iş.

Ligde ise lider olsam da diğer sezonlardaki kopup gitmeyi yapamadım. İki hafta sallansam 2-3 takım önüme geçebilir.

Ayrıca Tosic tam bir hayal kırıklığı, ilk çıktığı maçta 2 gol attı, ikinci maç 10. dakika sakatlandı 1 ay. Döndüğü ilk maç tekrar 1 ay sakatlandı. Döndüğü ilk maç tekrar sakatlandı. En son takımla çalışmaya başladı haberinden sonra 12 gün daha sakat haberi geldi. Satarım ben bunu devre arası alıcı çıkarsa.

Gol atamıyorum yahu :D Her maçı minimum 15 şut ile tamamlıyorum ama net pozisyon sayısı çok az :(

4. sezon işler pek iyi gitmiyor :)

Burak'ın daha eylül ayında milli takımdan 8 ay sakat dönmesi ile zora girmiştik zaten. Üzerine Samed 3 ay, Sneijder'da 4 ay gidince, tamamen genç ve yerlilerden kurulu bir ön hat, abi Selçuk İnan ve arkasında sağlam defans ile çıktık maçlara. Büyük maçların çoğunu 0-0'a bağladık ve ŞL'de sadece sadece 7 puan toplayıp UEFA'ya geçtik. Orada da önce Hamburg sonra Zenit/İnter galibi ile oynayacağız zor iş.

Ligde ise lider olsam da diğer sezonlardaki kopup gitmeyi yapamadım. İki hafta sallansam 2-3 takım önüme geçebilir.

Ayrıca Tosic tam bir hayal kırıklığı, ilk çıktığı maçta 2 gol attı, ikinci maç 10. dakika sakatlandı 1 ay. Döndüğü ilk maç tekrar 1 ay sakatlandı. Döndüğü ilk maç tekrar sakatlandı. En son takımla çalışmaya başladı haberinden sonra 12 gün daha sakat haberi geldi. Satarım ben bunu devre arası alıcı çıkarsa.

ahahhaa bütün takım sakat senin:asd:

Atamıyorum ya max 1-0 falan bitiyor maçlar, genelde 0-0'a bağlanıyor çözemedim :D

5-7 attığım çok maç oldu.

Amrabat-Drogba-Burak

Snejijder-Selçuk-Melo

Balta-Semih-Zan-Eboue

Muslera

ideal 11 budur. 4-2-3-1 Engin, Yekta ve Çolak sahanın her yerinde son derece etkili oynar o 3'ünü verimli kullan.

10. haftaya girerken toparladık, bayağı bir aşağılardaydım ama şimdi lider Bursa'nın 4 puan gerisindeyim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt