- 28 Kasım 2008
- 16.105
- 4.916
- 2.448
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...
Yeniden başladım klasik modda GS ile, bakalım hayırlısı.
Yeniden başladım klasik modda GS ile, bakalım hayırlısı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Ya 2. sezonumu oynuyorum fenerden 9 puan geri düştük yine anasını satiyim nasıl iş anlamadım.
lüleburgaz sporla oynuyorum her sezon 1 lig atlayarak 4. sezonda super lige cıktım ilk sezonumda şampiyon oldum ve türkiye kupasını aldım 2. sezonumda şampiyonlar ligini aldım ligdede şampiyon oldum herşey yolunda gidiyor tabi bunları 0 hileyle yaptım
buda kadrom
![]()
galatasaraydan birkaç oyuncu aldım kadroma çok iyi oldu fazla masrafta yapmadım
Ben Lüleburgaz'lıyım tebrik ederim seni abi forma rengine kadar her bakımdan büyük fark yaratmışsın![]()
çiftlikköyspor olsa onu alıacktım kardeşim yok maalesef
Kartalspor ile işler pek iyi gitmiyor. Düşme potasının hemen üstündeyim. 7 maçtır galibiyetim yok, devre arası transferlerim tutmadı. Bir şekilde toparlamam gerek.![]()
Kartal kariyerini ayrı bir sayfada açsana , zevkle takip ederim
Gol atamıyorum yahuHer maçı minimum 15 şut ile tamamlıyorum ama net pozisyon sayısı çok az
![]()
4. sezon işler pek iyi gitmiyor
Burak'ın daha eylül ayında milli takımdan 8 ay sakat dönmesi ile zora girmiştik zaten. Üzerine Samed 3 ay, Sneijder'da 4 ay gidince, tamamen genç ve yerlilerden kurulu bir ön hat, abi Selçuk İnan ve arkasında sağlam defans ile çıktık maçlara. Büyük maçların çoğunu 0-0'a bağladık ve ŞL'de sadece sadece 7 puan toplayıp UEFA'ya geçtik. Orada da önce Hamburg sonra Zenit/İnter galibi ile oynayacağız zor iş.
Ligde ise lider olsam da diğer sezonlardaki kopup gitmeyi yapamadım. İki hafta sallansam 2-3 takım önüme geçebilir.
Ayrıca Tosic tam bir hayal kırıklığı, ilk çıktığı maçta 2 gol attı, ikinci maç 10. dakika sakatlandı 1 ay. Döndüğü ilk maç tekrar 1 ay sakatlandı. Döndüğü ilk maç tekrar sakatlandı. En son takımla çalışmaya başladı haberinden sonra 12 gün daha sakat haberi geldi. Satarım ben bunu devre arası alıcı çıkarsa.

Nasıl ve kimle oynuyorsun?
Drogba varken nasıl atamıyorsun yahu sezonda ortalama 35 golle oynadı bende.
Atamıyorum ya max 1-0 falan bitiyor maçlar, genelde 0-0'a bağlanıyor çözemedim![]()