Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Basınla iyice yüz göz olduk attıkları manşete gel.

kt3km.jpg

Galatasaray'la başlayalım bakalım ilk sezon transfer yapmayı düşünmüyorum.

Geçen sezon sonunda bonservissiz olarak aldığım Belhanda çok ayıp etti ve transferin kapanmasına 1 hafta kala, ben gidiyorum dedi. Anında teklif yağdı zaten. Sonunda 16 milyon euro karşılığı Chelsea ile anlaştı.

1 senede iyi kar ettirdi tabii ama bu ayarda bir oyuncu bulmak ve almak için zamanım yoktu. Acele ile piyasaya daldım ve çok daha ucuza kapatabilecekken pazarlık edemeden CSKA'lı Tosic'i 11 milyon euroya aldım.

Bu arada Belhanda'yı 0'a alıp 16'ya satınca bir mod açıldı achivement olayından. İstersem oyundaki transfer dönemlerini kaldırabiliyorum, her zaman transfer yapılabilir ama saçma yani, oyunun gerçekliği kalmaz. O yüzden oyuna uygulamadım onu.

Emre Çolak için de İspanyol bir ekiple 7 milyon euro bonservise anlaştım ama Emre gitmedi kaldı yanımda.

Emre > Belhanda adam gibi adam :D

ekleme: Dany 1.8 milyon euro'ya Eskişehir'de, Yiğit Gökoğlan 900 bin euro'ya Sivas'ta. Finalde bu transfer dönemi gider 16.5, gelir 20'ye yakın :D Yönetim devamlı maddi durumu övüp duruyor :D

Kaçıncı sezondasın Özgür abi ?

Sino ve Drogba 3-4 hafta sakatlandı, Fenerbahçe derbisinde yoklar.

Klasik modda başladım, hazırlık maçlarını hızlıca oynayıp FB maçına geldim, ilk yarıyı 3-0 geride bitirince küfredip kapattım :D

Galatasaray'la istesen de yenilmek zor yahu ilk sezon. Hiç bir şey yapmasan da gene 80+ puan.

Gerçek hayata bağlı kalmayın ama Balta, Çolak çok iyi adamlar. Burak sağ kanatta akıyor. Amrabat müthiş skorer. Ona göre :D

:sad007:

Galatasaray taraftarını aynen yapmışlar oyunda, o kadar başarı getirdik niye City'e yenildin, niye Dany'i sattın diye tavır yapıyorlar. Ulan Dany geçen sene 1 maça çıktı napacağız onu. Tam bir sapıtma olarak değerlendirmişler bu kararımı :D

Bu Sene ilk defa Hileyle neler yapabileceğimi denemek istedim 2 Sene içinde Galatasaray ne kadar büyütebilirim diye düşündüm Sanırım biraz abarttım :) 800 Milyon Euro Transfer param var 1. Kulüp zenginlik bakımından :) Ve herşeye rağmen sabri reiz kaptan :D

Yetişin dostlar Fm'nin Irzına geciyorlar:o

Falcao-Messi-Ronaldo-Götze ön hattı varken Semih Kaya ve Onur Kıvrak'tan vazgeçmemen de takdire şayan.

Cristiano üzgünmüş ama bak, niye üzdün adamı :D

Marcelo'nun yedeginin H.balta olmasını hile hurdayla kurulan bir takımda hala h.balta olmasını ataistler bile acıklayamadı:D

hile hurda yok beyler :)

burak sağ kanatta muhteşem.. Hamit' de Melo' nun yerinde.. Sağ beki tesadüfen buldum. Anıl Koç Random değil özelliklerle tek tek aradım. De Ceglie Juve önerdi 4mil. Douglas ilk sezon ara transferde bedavaya geldi.. Amrabat ilk sezon süper oynadı Schalke aldı (10), Drogba PSG' ne (5), Elmander A. Madrid (7,5) + 25 de yönetim verdi.. Ademilson, Destro, Jem, Frie aldım. Jem ile Frei ilk sezon almanız çok önemli ben opsiyonlu kira yapmıştım ilk sezon :D ikinci sezon kasım ayı geleceğin takımını kurdum :D tek aradığım türk sol bek :D

bu arada fenere de 6 attım :D

Oyuncular sürekli sakatlanıyor Drogba 3-4 hafta, Sneijder 3-4 ay, Amrabat 4-5 ay yok.

Maç hazırlığına önem verin. Önemli maçlarda istatistiklere, rakibin oynadığı taktiğe, form durumuna detaylıca göz atın. Lig maçlarında standart bir taktiğiniz olsun, Şampiyonlar Ligi için özel hazırlıklar yapın. Güçlü takımlara karşı çanakkale geçilmez taktiği uygulayın, atak futbolu oynatırsanız Beşiktaş'ın rekorunu geçebilirsiniz. Alan markajı, pres yapın ve geniş alanda, akıcı, atak futbolu oynatın. Almak istediğiniz oyuncuları en az 1 sezon gözlemcinize takip ettirin. Oynatmak istediğiniz sisteme, vermek istediğini göreve uygun özellikleri var mı, gelişim durumu nasıl... Kontrol edin. Brezilyalı regen alırken dikkatli olun, kişilik olarak kötü olan futbolcu gelişmiyor. Gözlemcinize uzun bir süre takip ettirin. Kadro derinliği çok önemli. Oyunu değiştirebilecek oyunculara sahip olmalısınız, işler her zaman iyi gitmeyebilir. Oyuncularınızı sık sık dinlendirin, her futbolcunuzu oynatmaya çalışın. Maç içinde değiştirebileceğiniz hazır taktikleriniz olsun. Maç motoru, oyun mantığı basit :)

An itibari ie Gareth Bale'i 3.sezonda hilesiz hurdasız Galatasaray'a aldım ancak 5 yabancı sıkıntı yaratıyor.

Ya 2. sezonumu oynuyorum fenerden 9 puan geri düştük yine anasını satiyim nasıl iş anlamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt