Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Beni de neredeyse başlayamadan soğuttunuz yahu :D İngiltere'de de work permit sıkıntısı var aslında, en uygun lig hangisi yabancı sınırından kurtulmak için? Belçika'da falan yok galiba ama oraya da oyuncu getiremezsin kolay kolay.

Sadece bedava transferler yapıp bütçe kasıyordum. Gittim Jem, yok Standart'ın alt yapıdan bir bebeye falan dünya para döktüm yerli diye. Ne güzel her sene katlana katlana artıyordu bütçem :D Oyunda en sevdiğim şey o bütçeyi artırmak ama harcamamak :D

Beni de neredeyse başlayamadan soğuttunuz yahu :D İngiltere'de de work permit sıkıntısı var aslında, en uygun lig hangisi yabancı sınırından kurtulmak için? Belçika'da falan yok galiba ama oraya da oyuncu getiremezsin kolay kolay.

Süper Lig'ten oyuncu getir. Yalnız orada da play off sistemi var, puanlar bölünüyor..

Bundesliga :ka21:

İngiltere alt ligi zevkli oluyor çünkü premier'e çıkınca falan gelirler muazzam oluyor bir anda alt sıra takımı bile olsan kaliteyi çoşturabiliyorsun. Bir de ufak liglerdeki gibi rekabet bitmiyor hemen.Tabii Yiğit abi gibi 2. amatör kümeden başlamak sıkabilir :D 1. lig veya championship iyidir.

Bu arada açıp bakmaya üşendim de, klasik modda oynayınca oyuncu özellikleri gizli geliyordu onu değiştiremiyoruz hâlâ di mi? Güncellemelerden sonra bakmadım hiç.

Sadece bedava transferler yapıp bütçe kasıyordum. Gittim Jem, yok Standart'ın alt yapıdan bir bebeye falan dünya para döktüm yerli diye. Ne güzel her sene katlana katlana artıyordu bütçem :D Oyunda en sevdiğim şey o bütçeyi artırmak ama harcamamak :D

adam jr arsen wenger dagılın :D

Çocuk bakıcılığı ve şampiyonluk bir arada oluyor mu reis ? :f

Ben de Gençlerbirliğini yönetiyorum...Çok da sardı...4 . sezonumda Uefa yarı finali ve ilk lig şampiyonluğumu elde ettim... 3 sezondur Türkiye Kupasını alıyorum.. Oyuncu alırken ve satarken bütçeyi hiç sarsmıyorum ...Şu an 25 milyona yakın bütçem var ama hala antin kuntin oyuncular dışında benim takıma gelen yok...Ne kadar iyi olursan ol takımın ismi olmaynca yıldız alamıyorsun..

orjinal oyunda 2 pcde biri ofline biri online oalrak oynanabiliyor peki ofline oynayanda güncelleme felan nasıl oluyor sıkıntı olmuyor mu?

Güncellemeden sonra tekrar Southampton kariyeri açtım. Yine çok keyifli geçiyor,ilk sene amacım ligde kalmak ve olabildiğince üstlerde yer almak.

İlk sezonki transferlerim bunlar ;

kqz4d.png

Takımın geleceği James-Ward Prowse

kqz67.png

Buda bir diğer Wonderkid Luke Shaw

kqz7v.png

Takımın en yetenekli oyuncusu Gaston Ramirez

kqzb3.png

Kullandığım taktiksel diziliş

kqzhp.png

EPL oynamak hoşunuza gidiyorsa,zevkli bir kariyer yaşamak istiyorsanız, Southampton şiddetle tavsiyemdir. :yenieek:

Güncellemeden sonra tekrar Southampton kariyeri açtım. Yine çok keyifli geçiyor,ilk sene amacım ligde kalmak ve olabildiğince üstlerde yer almak.

İlk sezonki transferlerim bunlar ;

kqz4d.png

Takımın geleceği James-Ward Prowse

kqz67.png

Buda bir diğer Wonderkid Luke Shaw

kqz7v.png

Takımın en yetenekli oyuncusu Gaston Ramirez

kqzb3.png

Kullandığım taktiksel diziliş

kqzhp.png

EPL oynamak hoşunuza gidiyorsa,zevkli bir kariyer yaşamak istiyorsanız. Southampton şiddetle tavsiyemdir. :yenieek:

EPL süper de şu work per işi canından bezdiriyor adamı..Fm'in WP'ye acil çözeüm bulması gerekiyor...Bir de küçük takımlar ne kadar başarılı veya paralı olursa olsun üst düzey adamları alamıyor... BUrada da biraz esneklik sağlamaları lazım..Şimdi Fm'e kalsa Gs'ın Sneijder'i alması veya Zenit'in Hulk'u alması mümkün mü ? Bu gibi detaylar oyunu sıkıcı yapıyor...

EPL süper de şu work per işi canından bezdiriyor adamı..Fm'in WP'ye acil çözeüm bulması gerekiyor...Bir de küçük takımlar ne kadar başarılı veya paralı olursa olsun üst düzey adamları alamıyor... BUrada da biraz esneklik sağlamaları lazım..Şimdi Fm'e kalsa Gs'ın Sneijder'i alması veya Zenit'in Hulk'u alması mümkün mü ? Bu gibi detaylar oyunu sıkıcı yapıyor...

Aynen WP çok can sıkıcı bir durum,çok şükür şuana kadar pek karşı karşıya kalmadım. Oyunun en uyuz olduğum yanı,bazı an geliyor sen kaybedesin diye oyun elinden geleni yapıyor. :D

arkadaşlar ben kardeşimle aldım bu oyunu az önce geldi benim bilader yükledi pcye şimdi ben kendi pcme nasıl yükleyecem steam üzerinden

yok mu bilgi verecek fmciler

lige ilk 2 maçtada son dakika golleri yiyerek başladık..sonrasında toparlasakda son maçta 2-0 dan maçın 2 yan topla 2-2 ye gelmesi hiç iyi olmadı..

Swansea City_ Fikstür Program.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt