Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 48040

Puan kaybettiğim maçlarda da genel olarak iyi oynadık memnunum bir tek qpr maçı anlamadım takım başlar başlamaz 2 gol yedi

3 taktiğim var kendi sahamda çift forvet oynuyorum.Deplasmanda biraz daha defansif

ManU maçı biraz şaşırdım zaten yenilirim diyerek yedekleri oynatmıştım az daha yeniyordum penaltılarla yenildik :D

Ekli dosyayı görüntüle 48041

Ekli dosyayı görüntüle 48042

Defans hattım berbat maalesef orayı güçlendireceğim.4 stoperim var hepsini denedim sürekli arkaya adam kaçıyor maçlarda çözüm bulamadım.Beklerim süper sol kanatıda sene başı 14 e satmıştım kiralık aldım tekrar :D Alenayı Barca free verdi ne kiralık para istedi ne maaş arada oynatıyorum sıkıştıgım maçlarda sokuyorum

Ekli dosyayı görüntüle 48043

Hiç verim alamadım bundan da özellikleri harika ama iş yapmıyor.Sezon sonu satacağım Umut net daha iyi
yavaş gidiyon heral

sadece çok ihtiyacım varsa kilit bölgeye direk oynayacak oyuncuyu 5 senede bir falan alıyorum 80-100 e

48044

Resmen oyunun bugu gibi şu olay adamı sırf biri sakatlanırsa diye kenarda tutmak için aldım b takıma attım atar yaptı transfer listesin ekledim 2 m avro verdi reading :D

48046

Freeidi rotasyon için almıştım yine aynı taktik sezona girmeden bir deneyeyim dedim sonuç :d

halide edip adıvarspor ile 1.ligdeyiz. bi iki klas regen ve bi miktar genco ile kadroyu olusturdum kalecim ankaragücündeki çocuk.
ihtiyacım olan bi adet forvet. fakat işime yarayacak tipler görüşmeye tenezzul etmıyor. dunden beri yaz transfer sezonunun temmuz ayının ılk haftasındayım.

@Ünsal Vardar

Oyuncu satmadan evvel oyuncuyu b takıma veya u23 artık sende ne varsa ona yolla.Oyuncu tepki verecek sonra transfer listesine ekle direk gitmeyi kabul ediyor pozisyonuna düşüyor lig ve repe bağlı bir ton teklif geliyor

Ben bu yolla satıyorum oyuncuları normalde transfer listesine koyunca teklif gelmiyor fazla oyuncuyla aranı bozman lazım önce

Bir de yetenekli oyuncuları satmak için transfer listesine eklemeden kulüplere öner de öyle daha yüksek teklifler geliyor

@Ünsal Vardar

Oyuncu satmadan evvel oyuncuyu b takıma veya u23 artık sende ne varsa ona yolla.Oyuncu tepki verecek sonra transfer listesine ekle direk gitmeyi kabul ediyor pozisyonuna düşüyor lig ve repe bağlı bir ton teklif geliyor

Ben bu yolla satıyorum oyuncuları normalde transfer listesine koyunca teklif gelmiyor fazla oyuncuyla aranı bozman lazım önce

Bir de yetenekli oyuncuları satmak için transfer listesine eklemeden kulüplere öner de öyle daha yüksek teklifler geliyor
listeye koyunca direk bozuluyor ztn aramız

beyazrus vatandası bi forvet buldum bıtırıcılık 10.
kendısınden umudum yuksek

edit adam gorusmeye gelınce heyecanladım bı an yanlıs görmusum yav. adam kanat forvetmiş ve bıtırıcılık 6.
ama 18 yasında gelısır sanırım. yanı gelısmek zorunda. gelişecek

Biraz yavaş ilerliyor ama ben detayları çok açtım ondan olabilir

Bir de program kullanıyorum Ram'i çok kullanıyor Fm aşırı işlemciye yükleniyor öyle olunca da
fmyi saldım oynadım mı günleri veriyorum
ama bi yandan da kariyer yapasım var
var mı takım önerin :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt