bir zamanlar s'ton oyunda fena idi kariyer yaptın mı onlarlagörmesen bile utanmadan nası yazabiliyon ne cl almışsın ne başka bi şey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir zamanlar s'ton oyunda fena idi kariyer yaptın mı onlarlagörmesen bile utanmadan nası yazabiliyon ne cl almışsın ne başka bi şey
fm 14 zamanı yapmıştım sanki 2-3 sezonbir zamanlar s'ton oyunda fena idi kariyer yaptın mı onlarla
onlarla mı yapsam diye düşünüyomfm 14 zamanı yapmıştım sanki 2-3 sezon

ozan yıldıray ve erdem rizeli diye biliyorumPendiksporumuzla fm19da yeni bir serüvene yelken açıyoruz. Birkaç serbest transferle sezona başladık.
Kadromuzda Ozan Papaker, Yıldıray Koçal, Mehmet Alaeddinoğlu, Erdem Koçal ve Fatih Cerlek gibi yıldızlarımız bulunuyor.
Ekli dosyayı görüntüle 79237
Sezona yiğidolar karşısında milli yıldızımız Ozan Papakerle bomba gibi başladık. Hedef Spor Toto 1. lig.
Ekli dosyayı görüntüle 79238
sormak istedigin şeyler varsa özelden de sorabilirsin çekiniyosan burada yazmayags ile son bir kariyer dedik
ve açılışı 3 sakatla yaptık![]()
aslanım eski sayfalara gidersen gerçekçi kariyer gs kariyerleri nedir görürsünsormak istedigin şeyler varsa özelden de sorabilirsin çekiniyosan burada yazmaya
ünsal yeni menajer ekle deyip transfer yapanlardan mı
ağlamayalım arkadaşım
40 yıllık hileciyim böyle yalan duymadım.
FM->Yeni Menajer Ekle->Başka Menajer Eklemek İster Misiniz? Hayır ->Oynamaya Başla ->
sen alışkınsın buna rtaş bırak dursunu![]()
sadece rastgele bi sayfa seçip geçmiş kariyerlere bakayım dedimağlayacaksanız ben oynamayım xd
sadece rastgele bi sayfa seçip geçmiş kariyerlere bakayım dedim
kardeş sen hücum savunma nedir diye anlamaya çalışırken biz şov yapıyorduksenin şu pas rekorlu taktiği atsana bana bi
hiletorkardeş sen hücum savunma nedir diye anlamaya çalışırken biz şov yapıyorduk
aynı sayfadan hem de bu![]()

Ustad pas rekoru kiriyordun da gol atamiyordun sanki yav.Bu sezon ilk yaridaki gs gibiydinkardeş sen hücum savunma nedir diye anlamaya çalışırken biz şov yapıyorduk
aynı sayfadan hem de bu![]()
ahbab öncesindeki yazışmaları okudum 4-5 maç paylaşmışım sanırımUstad pas rekoru kiriyordun da gol atamiyordun sanki yav.Bu sezon ilk yaridaki gs gibiydin
bitiricilik sorununu aşmıssın. birde tam olarak nasıl bi taktik kullnuyırsun
:crushed: