Kaan Pişken
Kırmızı Üye
- 30 Aralık 2009
- 2.214
- 1.536
- 2.223
Oyuna Başlarken;
Lucas Cavallini Free - Sezon sonu net 20m pounda satarsınız
Alan Ruiz Free - Net 10m pounda satarsınız
Biro Biro Free - Net 10m pounda satarsınız
İlk sezon oyuncuların açtığınız kariyerdeki potansiyel yeteneklerine göre (her kariyerde her oyuncu değişkenlik gösterebilir)
1-10m pound arasına alınabilecek tavsiye edebileceğim oyuncular.
gk - Pontus Dahlberg , Gasparini , Audero* , Maarten Vandevoort
dl - Melvin Bard , Arthur Zagre , Bradaric , Rayan Ait Nouri* , Borna Sosa , Lato Toni , Bettella*
dr - Yan Couto , Douglas Borel , Sardella , Pablo Maffeo , Malo Gusto
dc - Alan Franco , Mammana , Ravil Tagir , Strahinja Pavlovic , Walter Kannemann , Omar Alderete, Jerome Onguene
mr ml amr aml amc - Thiago Almada , Pedrinho , Lazaro , Luca Connell , Matias Pellegrini ,
mc - Sergio Gomez*** , Fausto Vera , Marco Kana* , Pelayo Morilla (ben bunu alıp sol beke devşiriyorum) , Maxence Caqueret , Florent Da Silva , Mattheus Henrique
st - Lazaro , Raspadori , Arnor Sigurdsson , Vincenzo Millico , Davide Merola , Gouiri* , Josh Sargent , Kaio Jorge
ve THE REYİZZZZZZ "JEAN PYERRE"
* olanlar world class oyuncuya evrilenler.
Sergio Gomez , Ganso'nun prime wonderkid olduğu dönemdeki halinin 2020 versiyonudur. Oyundaki en kral asist makinesidir. Sadece "Try Killer Balls Often" öğretmeniz gerekir. 3. Sezonda sanırım serbest kalıyor.
Para kasmak için en iyi tercihler
Thiago Almada , Gouiri
Oyundaki ilk fakir evreyi burdaki 3-5 oyuncuyu kadronuza katarak 3. sezondan itibaren money talks moduna geçebilirsiniz.
Lucas Cavallini Free - Sezon sonu net 20m pounda satarsınız
Alan Ruiz Free - Net 10m pounda satarsınız
Biro Biro Free - Net 10m pounda satarsınız
İlk sezon oyuncuların açtığınız kariyerdeki potansiyel yeteneklerine göre (her kariyerde her oyuncu değişkenlik gösterebilir)
1-10m pound arasına alınabilecek tavsiye edebileceğim oyuncular.
gk - Pontus Dahlberg , Gasparini , Audero* , Maarten Vandevoort
dl - Melvin Bard , Arthur Zagre , Bradaric , Rayan Ait Nouri* , Borna Sosa , Lato Toni , Bettella*
dr - Yan Couto , Douglas Borel , Sardella , Pablo Maffeo , Malo Gusto
dc - Alan Franco , Mammana , Ravil Tagir , Strahinja Pavlovic , Walter Kannemann , Omar Alderete, Jerome Onguene
mr ml amr aml amc - Thiago Almada , Pedrinho , Lazaro , Luca Connell , Matias Pellegrini ,
mc - Sergio Gomez*** , Fausto Vera , Marco Kana* , Pelayo Morilla (ben bunu alıp sol beke devşiriyorum) , Maxence Caqueret , Florent Da Silva , Mattheus Henrique
st - Lazaro , Raspadori , Arnor Sigurdsson , Vincenzo Millico , Davide Merola , Gouiri* , Josh Sargent , Kaio Jorge
ve THE REYİZZZZZZ "JEAN PYERRE"
* olanlar world class oyuncuya evrilenler.
Sergio Gomez , Ganso'nun prime wonderkid olduğu dönemdeki halinin 2020 versiyonudur. Oyundaki en kral asist makinesidir. Sadece "Try Killer Balls Often" öğretmeniz gerekir. 3. Sezonda sanırım serbest kalıyor.
Para kasmak için en iyi tercihler
Thiago Almada , Gouiri
Oyundaki ilk fakir evreyi burdaki 3-5 oyuncuyu kadronuza katarak 3. sezondan itibaren money talks moduna geçebilirsiniz.