Yunus Emre Namlı
Parçalı Üye
- 14 Mart 2010
- 4.817
- 1
- 1.148
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...
Düşmedi mi daha korsana
Düşmedi mi daha korsana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
forma ve amblem yaması çıkmamış mı daha bu oyunun
bu arada zamunda'dan indirdim skidrow değil agb golden team diye birileri yapmış oyunu hiç hata vermedi şimdiye kadar bilginiz olsun skidrowu beklemeyin bence
Daha önce de sormuştum ama hala netleştiremedim. Oyunu orjinal almak istiyorum ama herhangi bir kurulum sınırı var mı? D&R ' a gittim görevliye sordum sadece bir kere kurabilirsiniz büyük ihtimal dedi. Orijinal oyun alıp bilgisayar değiştirdiğimde bir daha kurulum yapamayacak mıyım?
bu arada zamunda'dan indirdim skidrow değil agb golden team diye birileri yapmış oyunu hiç hata vermedi şimdiye kadar bilginiz olsun skidrowu beklemeyin bence
Renktaşlar bugün oyunu orijinal olarak aldım.Steam'den yükledim.Oyunun simgesine tıklayınca steam bir update indiriyor sanırım.[FONT=Verdana, sans-serif]hata kodu 118 yazıyor.Yardımcı olabilirmisiniz bana? Bir an önce oynamak istiyorum artık.[/FONT]
dns ile ilgili bir problem olabilir. dns otomatik yap
Beyler bu key satın alma güvenli midir?Bu crack in çıkacağı yok.Key alıp oynayanlar bir yardım edebilir mi bana?Kimden aldınız?
gittigidiyordan alanlarin bazisinda sorun cikmis. oyun steam kutuphanesinden silinmis felan. gerci sonradan gittigidiyor o saticinin satisini kapatmis.
playstoredan alabilirsin orasi guvenli. ttnet isen aylik ucretine yansitiyorlarmis istersen
Onu okuduktan sonra tırstım zaten.Ttnet kullanmıyorum.Vatandan alıcaz artık :S ordada bonus ve axess e güzel indirim yapıyorlar.Onlarda bende yok.![]()