Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Herhangi bir oyun olsa ben de sanırım orjinal oyun almazdım. Ama yıllardır bu oyunu oynayan birisi olarak ve bu oyunun tutkunu birisi olarak orjinalini son iki yıldır alıyorum. :D

Ben de alacaktım aslında. Dayımla beraber ortak girelim diyorduk ama benim tez işleri filan aksamasın diye ağırdan aldırıyorum.

İki yorumda direk beni özetlemiş. Ben de oyunun tutkunuyum 98' de Premier Manager ile başladım Managerlik oynamaya, herkes gülüyordu o zaman adamlar oynuyor sen bakıyorsun ne zevk alıyon diye :) Şimdi baya kitlesi oluştu. Türkçe çıkarırlarsa orijinal alırım demiştim ve alacağım en kısa zamanda ama ödevler, lablar, tez falan pek vakitte yok.. Bir ara Vatan da 56 TL ye düştü alacaktım ama stokta kalmamış...

sınav haftasının bitmesiyle birmingamıma kavuştum. 15. hafta 4.sıradayım.

13 Oynuyorum ve Galatasaray' la oynamak keyif veriyor şimdilik. kıskandırmak gibi olmasın :asd:

1-2 caps falan paylaş da en azından onlara bakalım abi :sad007:

Evde nete girmiyorum. İşte de oyunun olduğu bilgisayarla çalışmıyorum. O yüzden benden istemeyin caps. Ya da belki akşam bir kaç ekran alıntısı yapıp bellekten buraya aktarabilirim. Ama size şunu söyliyeyim. Görüntülerde pek bir değişiklik yok. Menü biraz daha karışık olmuş. Alışmak zaman alıyor. Türkçe olması benim hoşuma gitti ama oyuncu mevkilerine alışmak zor oluyor.

Klasik mod var. O mod çok hızlı gerçekten. Fazla detaylarla uğraşmıyorsunuz. Basın toplantıları falan olmuyor mesela. Ya da tek soruya cevap verip geçiyorsunuz direkt. Klasik modda 3 ülke seçebliyorsunuz.

Oyunun yeni diyebileceğimiz yeri maç içerisinde oyunculara talimat verebildiğiniz kısım. Maç içerisinde topu kanatlara taşı, arkaya ara paslarla gol ara gibi komutlar var. Ama ne kadar etkili oluyor onu bilemiyorum. Bence fazla konuşunca oyuncuların kafası karışıyor ve daha sıkıntılı sonuçlar alabiliyorsunuz. :)

Şu anda 12 belki daha iyi diyebilirim :D

Key aldım.Şuan oyunu steam üzerinden indiriyorum.Tabiki Galatasaray ile başlayacağım oyuna.:D Önereceğiniz sol bek,sol açık,sağ açık falan varsa iyi olur.Özellikle iyi bir sol bek almak istiyorum.

Bir de korsan oyunda baros,riera falan satamıyordum bir türlü.Bu yeni güncellemesi ile onları satabiliyor muyuz?

Key aldım.Şuan oyunu steam üzerinden indiriyorum.Tabiki Galatasaray ile başlayacağım oyuna.:D Önereceğiniz sol bek,sol açık,sağ açık falan varsa iyi olur.Özellikle iyi bir sol bek almak istiyorum.

Bir de korsan oyunda baros,riera falan satamıyordum bir türlü.Bu yeni güncellemesi ile onları satabiliyor muyuz?

Elindeki para ile ilk etapta fazla bir transfer yapabileceğini sanmıyorum. Sol bek al bir tane. Sol açığa gerek yok. Emre Ç. mükemmel oynuyor :) Nasıl oynadığına inanamazsın. Burak Yılmaz da feci. Tek forvet oynarsan daha etkili olursun. Devre arasında Ademeilson mudur nedir tam adı hatırlamıyorum Bir forvet var Brezilya' dan. O' nu al. İlk aldığım maçta hattrick yapması ayrı bir olaydı. :)

Elindeki para ile ilk etapta fazla bir transfer yapabileceğini sanmıyorum. Sol bek al bir tane. Sol açığa gerek yok. Emre Ç. mükemmel oynuyor :) Nasıl oynadığına inanamazsın. Burak Yılmaz da feci. Tek forvet oynarsan daha etkili olursun. Devre arasında Ademeilson mudur nedir tam adı hatırlamıyorum Bir forvet var Brezilya' dan. O' nu al. İlk aldığım maçta hattrick yapması ayrı bir olaydı. :)

Sol bek olarak Juninho yu aldım.4-3-3 oynatıyorum takıma.Wellington nem diye bir futbolcu önerilmişti.Scout 4.5 yıldız verdi onuda aldım.Stoper olarakta Ujfalusi'yi sattım.Lisandro Lopez diye bir adam aldım.Ona da scout 4.5 yıldız vermişti.Birde Manu'dan Anderson u kiraladım.Kira parası 30 bin euro :D yıllık ücretininde %30 unu ödüyorum.Türk oyuncular çok pahallı.Sinir oldum.

Bir de Jadson diye genç yetenek buldum.Orta sahanın ortasında oynuyor.Özellikleri muazzam.Onu almak için para bulmaya çalışıyorum. :D

mac yapan varmı beyler rekabet turnuvası

Dün akşam Man City' yi eledim ve nasıl elediğimi ben de bilmiyorum. İlk maç İstanbulda 1-0 geriden gelip 3-1 aldık. Muslera coştu maçta. Rövanşta ise eksiklere rağmen 3-2 yenilerek bir üst tura çıktık. Muslera ve Ademilson Manchini' nin görevine son verilmesine sebep oldular. :D

Fener ile kupa maçında karşılaştık. İki maçta da ilk yarıyı 1-0 geride kapatıp 2. yarı durumu 3-1 e getirdik. Bu maçlarda da Emre Çolak pis patladı şikecilere. fener ligde de 8. sırada.

Çok zevkli gidiyor oyun :D

bir arkadaş para verip almış bende ondan indiriyorum bakalım nasılmış oyun :asd:

Neyse dün akşam CL çeyrek finalinde Valencia ile eşleştim. İlk maç İspanya da 2-2 bitti. İkinci maç İstanbulda son dakikada Burak' ın attığı golle 3-2 bitti ve yarı finale yükseldim.

Yarı finaldeki rakibim Manu oldu. İlk maç İstanbul' da oynandı. Maça çok hızlı başladık. Frei ve Burak' ın golleri ile 2-0 öne geçtik. Hemen ardından Valencia 2 gol attı. İlk yarının son dakikasında Rooney çaktı ve 3-2 ilk yarı bitti. İkinci yarıya da V Persie' nin golüyle başladılar. Ardından Ademilson 1 gol attı. Ve 86. dakikada Burak' ın 2. golüyle beraberliği yakaladık. 4-4 sona erdi maç.

Rövanş maçına bu sefer hızlı başlayan biz olduk. Yine Burak ve Ademilson' un golleriyle 2-0 öne geçtik. Ardından Valencia, V Persie ve Rooney ile 3-2 yaptılar. İkinci yarı 2 gol daha yedik maç 5-2 bitti. Gece geç saatler olmuştu. Maçı kaydetmeden kapadım bilgisayarı. Galatasaray için bir şans daha var. Bakalım ne olacak.

Arada 1-0 lık bir fenerbahçe kupa maçı galibiyetimiz olduğunu da belirteyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt