Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

İlk sezondan Galatasarayımıza hangi bölgeler transfer yapıyorsunuz arkadaşlar ?

Kimleri gönderiyorsunuz , hangi taktikte kimlerle oynuyorsunuz paylaşırsanız sevinirim.

İlk sezondan Galatasarayımıza hangi bölgeler transfer yapıyorsunuz arkadaşlar ?

Kimleri gönderiyorsunuz , hangi taktikte kimlerle oynuyorsunuz paylaşırsanız sevinirim.

İlk sezon genel olarak var olan kadroyla idare etmeye çalışırım hep, her sene böyle yapıyorum yani. Bütçene göre en fazla 2-3 transfer yapabilirsin kendin zayıf kalan bir bölge görüyorsan. Kadro lig için fazlasıyla yetiyor bir kere buna emin olabilirsin. Avrupa için ise malesef zayıf kalıyor. İlk sezon Avrupa değil de lige önem ver. Taktiğe gelirsek de ben ilk sezon 4-2-3-1 (GK, DR-DC-DC-DL, MC-MC, AMR-AMC-AML, ST) şeklinde oynadım. Sol açık Amrabat, sağ açık ise Burak (Burak'a sağ kanat antrenmanı yaptır) olarak oynadım ve ikisinden toplam 35 civarı asist aldım. Aklında bir tercih olarak kalsın.

Aşağıdaki eleman gibi birkaç oyuncudan elde ettiğim müthiş kâr ile Neymar ve Messi 2020 itibriyle kadromuzda. :ayatollah: Biraz tuzlu olsalar da... Messi 110, Neymar 85 milyon sterlincik. :D Ama şu da var kesinlikle kulübü batırmadım, yaklaşık 3-4 sezon boyunca tâbir-i caizse biriktirdim, gelirlere dokunmadım, 50 milyon bütçe verdi dokunmadım, 60 verdi dokunmadım. Bunun üzerine sattığım ve kâr ettiğim oyuncular da oldu. Sürekli gelir olarak kaldı yani kulüpte. Bu yeni oyuncularla 3 yıl üstüste ŞL kaldırsam bu açığı kapatırım diye düşünüyorum. Hedefim ne diyecek olursak da, zengin kulüpler sıralamasında zirveye yerleşmek. Şu an Manu var 1.2 B sterlin ile, ben ise 556 milyondayım henüz.

nivaldohistorycareersta.png

lionelmessioverviewprofp.png

neymaroverviewprofile.png

Basel ile ligi aldık götürdük de gerisi gelmiyor avrupa listesi verirken tutturmuş şu kadar alt yapıdan yetişmiş adam bu kadar 3 senedir isviçrede top koşturan adam olacak diye.

Fedarasyon istifa

Basel ile ligi aldık götürdük de gerisi gelmiyor avrupa listesi verirken tutturmuş şu kadar alt yapıdan yetişmiş adam bu kadar 3 senedir isviçrede top koşturan adam olacak diye.

Fedarasyon istifa

Bazı liglerde o çok büyük sıkıntı. Aslında bir kez ona uygun kadro tutturdun mu tamamdır. Her defasında birini gönderdiğinde yerini aynı statüde biriyle doldurmak kolay oluyor. Ha kadroyu belli bir kalite üzerine çıkartamıyorsun o da var. Lig değiş bence. :)

Galatasaray'la hedefim kalmayınca 1-2 haftadır oyuna girmiyordum.Yeni bir oyun açma isteği geldi Schalke'yi almayı planlıyorum.Var mı takım önerileriniz ?

Bazı liglerde o çok büyük sıkıntı. Aslında bir kez ona uygun kadro tutturdun mu tamamdır. Her defasında birini gönderdiğinde yerini aynı statüde biriyle doldurmak kolay oluyor. Ha kadroyu belli bir kalite üzerine çıkartamıyorsun o da var. Lig değiş bence. :)

valla başlıngıcta yaptığım işler zor geliyor yoksa Portekiz Ligini denemek isterdim

Galatasaray'la hedefim kalmayınca 1-2 haftadır oyuna girmiyordum.Yeni bir oyun açma isteği geldi Schalke'yi almayı planlıyorum.Var mı takım önerileriniz ?

İngiltere'nin alt liglerini dene bence.

valla başlıngıcta yaptığım işler zor geliyor yoksa Portekiz Ligini denemek isterdim

Staff dizmek başlı başına bir mesele, sonra berbat oyuncuları sat, yerine transfer yap, zor iş cidden. Yine de tek bir sefer bu zorlukları çekmeye değer, hele ki İngiltere'de çalışma fırsatın varsa durma, Championship dahil. Sıkılmadan oynarsın. Büyük takımlar da değil hani, orta seviye.

Eskiden Blyth Spartans diye bir takım vardı.Çok hoşuma giderdi onu alırdım ama bu oyunda seçilemiyor malesef. :sad007:

Var mı önerdiğiniz bir kulüp ?

Huddersfield ya da Nottengham Forest. Çok alt lig olmadı ama. :D

Staff dizmek başlı başına bir mesele, sonra berbat oyuncuları sat, yerine transfer yap, zor iş cidden. Yine de tek bir sefer bu zorlukları çekmeye değer, hele ki İngiltere'de çalışma fırsatın varsa durma, Championship dahil. Sıkılmadan oynarsın. Büyük takımlar da değil hani, orta seviye.

renktaş orda da genç oyuncuları getiremiyorsun work-permit sıkıntı.

en güzeli Portekiz ligi eğer kafama eserse Benfica' yı alıp başlayacağım.

Lig yapısı olarak bizim lig gibi 3-4 büyük kafaya oynuyor. Diğerleri onlara futbolcu yetiştiriyor.

Alt yapıdan gelen elemanlarda sağlam oluyor orada tam cennet :D

Eskiden Blyth Spartans diye bir takım vardı.Çok hoşuma giderdi onu alırdım ama bu oyunda seçilemiyor malesef. :sad007:

Var mı önerdiğiniz bir kulüp ?

Eğer göze alabilirsen bir takım önereyim, FC United of Manchester. İngiltere 6. lig civarıydı yanlış hatırlamıyorsam; Blue Square Bet North falan. 2005'te kurulan bir kulüp. Man Utd bazı işadamlarına satılmıştı yakın zamanda hatırlarsın, buna tepki olarak kuruldu. Oyunda yarı profesyonel olarak başlıyor. Mükemmel bir serüven olabilir. Bir gün başlayacağım.

renktaş orda da genç oyuncuları getiremiyorsun work-permit sıkıntı.

en güzeli Portekiz ligi eğer kafama eserse Benfica' yı alıp başlayacağım.

Lig yapısı olarak bizim lig gibi 3-4 büyük kafaya oynuyor. Diğerleri onlara futbolcu yetiştiriyor.

Alt yapıdan gelen elemanlarda sağlam oluyor orada tam cennet :D

:yenieek: Bunu hep merak etmişimdir işte, Porto başta olmak üzere süper yıldızlar çıkıyor o ligde. Acaba orada bir takım yönetirken de aynı oranda çıkacak mı.

:yenieek: Bunu hep merak etmişimdir işte, Porto başta olmak üzere süper yıldızlar çıkıyor o ligde. Acaba orada bir takım yönetirken de aynı oranda çıkacak mı.

yanlış hatırlıyor olabilirim. adamların şartı var bilmem ne kadar futbolcu 20 mi 21 mi ne yaş altı olacak kadrondaki

Eğer göze alabilirsen bir takım önereyim, FC United of Manchester. İngiltere 6. lig civarıydı yanlış hatırlamıyorsam; Blue Square Bet North falan. 2005'te kurulan bir kulüp. Man Utd bazı işadamlarına satılmıştı yakın zamanda hatırlarsın, buna tepki olarak kuruldu. Oyunda yarı profesyonel olarak başlıyor. Mükemmel bir serüven olabilir. Bir gün başlayacağım.

O kadar amaçsızım ki Türkiye 213214. liginden bir takımı bile alabilirim şu an. :D

genç antrenörler güç antremanı falan yaptırıyormu

Beyler bir sorum olacak;

Steam üzerinden oyunu indirdim. Başka bir bilgisayara o oyunu atabilir miyim? Benim steam hesabım dışında birileri oynayabilir mi?

Beyler bir sorum olacak;

Steam üzerinden oyunu indirdim. Başka bir bilgisayara o oyunu atabilir miyim? Benim steam hesabım dışında birileri oynayabilir mi?

Başka bilgisayarlarda senin hesabından olmak koşuluyla oynayabilir renktaş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt