Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Newcastle harika bir takım gerçekten inanılmaz oyuncuları var

Sezon başlar başlamaz Demba Ba'yla sözleşme yenileyin kesinlikle, 1-2 takviyeyle çok başarılı olursunuz

Dortmund'u mu alsam ya :D

Almanya Ligi'ne bakmak için girdim, çok heyecanlandım kadroya baktıkça :D

djourou'yu transfer ettim de zouma icin kendisi gibi uber fiyat istediler :D

Mantıklı :)

FTLtnDc.png

süper kadrosu var, 4-2-3-1 ile hiç transfersiz ilk sezon deli gidersin :D

4-4-2'li bir sistem düşündüm Dortmund'a kafamda, 2 tane forvet transferi yaparım diye düşündüm. Ama kaç para veriyorlar acaba başta? :)

+

Bu arada Djorou'yu Fener aldı benim oyunda, adam iyi oynuyor. 7.5 civarı ortalaması çıkıyor her sene.

Melo' nun yerine önerileriniz var mı ? İnler gelmedi

Djouru'yu satılık listesine koyuyorlar fiyatı da uygun herkes alıyor herhalde ben de aldım :D

Zuniga'yı kiraladım joker olarak sol arka, ön falan oynuyor. Riera'yı gönderdim.

Umut'u alamadım. Zira kendisi senelik 4 milyon euro isteyince direk masadan kalktım :D Melo yerine adam bulurum sandım bulamadım yeni sezonda en ciddi sorun orası gibi. Hamit'i koydum idare ediyor şimdilik.

Muslera'yı 12.5'a Schalke'ye satıp 7.5'a Onur'u aldım ama memnun değilim açıkçası çok acayip goller yiyor :SS:

Lige lider de olsam bol puan kayıpları ile başladım bilhassa zayıf takımlara puan bırakıyorum. Fener ve Beşiktaş'a fark attım ama. ŞL'de güzel grup geldi, Chelsea, CSKA, Rosenborg, Chelsea'dan beraberlik alıp, CSKA'yı yendim. Gene çeyrek finale kalmak hedefim.

FM'yi çok severim ama taktik ile uğraşmak istemiyorum, hazır güzel bir taktik var mı bizim takım için :D

FM'yi çok severim ama taktik ile uğraşmak istemiyorum, hazır güzel bir taktik var mı bizim takım için :D

Ben hiç uğraşmadım taktik. Direk 4-2-3-1, akıcı oyun, hücum futbol, drogba pivot, Burak içeri kat eden kanat, Amrabat düz kanat. Skora göre değiştiriyorum tabii mesela Fransa'da 2-1 yenildiğim Lille'a karşı burada 1-0 öne geçince 5-4-1'e falan dönmüştüm. Galatasaray'ın oyuncuları çok versatil adamlar, o yüzden hiç sıkıntı olmuyor.

Sakatlık ve cezalardan dolayı Yekta stoper, Engin bek, Hamit sol açık falan oynattım hepsi her yerde oynuyor aslanlar gibi :D ŞL gruplarından çıkarken sağ bekim Yekta sol bekim Engin'di. :D

Ben Galatasaray'ı 11 sene aynı taktikle götürdüm. 4-4-2 klasik diz. Forvetlerin tekini yaratıcı tekini yardımcı yap. Göbeklerin tekini destek, tekini savunma yap. Stoperlerin tekini standart, tekini salt stoper yap. Bekler destek kalsın. Kanatlar hücumcu olsun.

Takım komutlarından bol pres, alan savunması, alan daraltma ver. Takımın boyunu kısalt ve full presli oynat.

Çok kart yememek için göbekteki oyuncularını agresiflerden seçme.

:b5:

Benim oynadığımda Sneijder ve Drogba yoktu ama. :)

De Ceglie 4m. aldım :) juveile sorunlar yaşadı :D

Bu arada Dortmund ile başladım ben. Genç bir sol bek alıp, stoper ve santrafor kiralayacağım ilk sezon için yeterli.

FM'13'teki ilk kariyerime başlayacağım birazdan, kimleri alayım GS'ye oyun ilerleyip fiyatları artmadan :D

kwueke sen almazsan arsenal yada chelsea alır

FM'13'teki ilk kariyerime başlayacağım birazdan, kimleri alayım GS'ye oyun ilerleyip fiyatları artmadan :D

Tagliafico. Sol bek yok ve çıkmıyor doğru dürüst. Al, yetiştir. 5 sene sonra Türk statüsü falan kazandırabilirsin milli takıma seçilmezse.

Seria A'da 12 yedek hakkı var. Gözlerime inanamadım. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt