Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Chelsea'ye geçersem oyundaki en iyi adamlara sahipler. Rahatça ligi alırım ve ŞL'de iddialı olurum. Bunları alırsam da hızla oyundan sıkılırım :)

Millwall'a çok ısındım hem, simgeleri aslanmış, işçi takımı falan hoşuma gitti. Bir de oyunda ne alakaysa bir tek championship ekiplerinin sembolleri var, öyle atlayan aslan figürü hoşuma gidiyor

Daha önce de öyleydi. Lisansla ilgili sıkıntı var muhtemelen.

Başkanım ya cnm bnm :ask:

kxpm7.jpg

Yiğit Can Kaplan gör abi ne başkanlar var

Özgür abinin sonu Yıldırım Demirören gibi olucak

maç sonlarında kek yiyip ingiliz çayı içicekler menemen misali :D

Newcastle'a Kaka'yı kiralayabilirim. :D Kiralasam mı acaba, aklımdaki kadroda 10 numara pozisyonu da yok halbuki :rolleyes:

Oyunu güncelliyorum sonunda. :)

Stoch'u 9.5 milyona mı alsam yoksa 25'e Mertens'i mi alsam Newcastle'a. :confused:

Edit: Mertens'i alıyorum, Stoch çok para istedi.

kxrf1.png

Wenger :oks:

Bu oyun niye offline mod da çalışmıyor. nasıl çözeceğiz bunu?

Sadece Türkiye Liginde oynayabiliyorum diğerleri sarmıyor arkadaş :D

Var mıdır takım önerisi olan?Stuttgart düşünüyorum ama Bayern,Schalke ve Dortmund ile baş etmek çok zor olacak.

Chelsea'ye geçersem oyundaki en iyi adamlara sahipler. Rahatça ligi alırım ve ŞL'de iddialı olurum. Bunları alırsam da hızla oyundan sıkılırım :)

Millwall'a çok ısındım hem, simgeleri aslanmış, işçi takımı falan hoşuma gitti. Bir de oyunda ne alakaysa bir tek championship ekiplerinin sembolleri var, öyle atlayan aslan figürü hoşuma gidiyor

bir tek championship ekipleri değil , premier dışında tüm ingiliz takımlarının logoları var , amatör dahil

https://www.gscimbom.com/forum/football-manager/124466-fm-2013-grafik-yamalari.html

o kadar emek verdik konu açtık hiç mi bakmadın ayıp :(

İkinci sezonun devre arası bitmek üzere, hala yönetim güncellemeleri kısmında hayal kırıklığı bölümünde Aydın Yılmaz'ın takımdan gönderilmesi yazıyor yeter ya :D

La bırak kasayı şimdi. Ayberk 30 yaşına girmiş. İntikam zamanı :D

Yemeden içmeden içindeki intikam ateşini salıp, yakma girişiminde halleri esefle kınadığımı belirtmek isterim bu güzide futbol oyunu başlığında....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt