Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Sonra ben Talha hocanın takıntıları var, illa kendi adamlarını oynatır diyince laf ediliyor.

Sol kanat rotasyonu berbat abi. :D Obertan ve Gutierrez var ikisi de iyi değil. Marveux da çok genç, arada bi oynatacağım, potansiyeli iyi gibi.

Sağ kanat için yedek önerileri varsa alabilirim bu arada.

Sağ kanada Partizan'dan Markovic'i aldım yedeğe. Potansiyeli 3.5 yıldız görünüyor, özellikleri de fena değil gibi. (daha almadım gerçi, çalışma iznini bekliyorum. bedel: 5m€, maaş 80bin)

UEFA ön elemede Finlandiya'nın HJK takımıyla karşılaşacakmışız. :rolleyes:

Sağ kanada Partizan'dan Markovic'i aldım yedeğe. Potansiyeli 3.5 yıldız görünüyor, özellikleri de fena değil gibi. (daha almadım gerçi, çalışma iznini bekliyorum. bedel: 5m€, maaş 80bin)

UEFA ön elemede Finlandiya'nın HJK takımıyla karşılaşacakmışız. :rolleyes:

Bu adama bakmanı öneririrm Talha çalışma izni verirlermi bilmem ama çok iyi gelişiyor iyi yedek olabilir şuan sana.

gj4cj.png

^Profili koyma ya kendim bulmak istiyodum :D

Neyse bakarım ona.

l33q1.jpg

Billy Sharp Billy Sharp Billy Sharp !!!

Oyunum geldi....

An itibariyle kuruyorum.

Aynı kodla kaç farklı PC'ye kurabilirim oyunu?

Bugün Teknosa'ya gittim. Oyun kalmamış. Hafta içi tekrar D&R'a gidicem. Umarım gelmiş olur.

Kredi kartı da yok. Netten sipariş de veremiyorum. Oynayamayacağım galiba :sad007:

Newcastle kariyerime şimdi oturabildim. :D Malouda'dan sonra Iaquinta'yı kiraladım alternatif olsun diye, böylece Gouffran'ı sağ kanatta oynatabilirim.

Bu arada HJK ile değil Polonya'dan Legia Warszawa ile karşılaşıyormuşuz UEFA ön elemede. İlk resmi maçımız bir hafta sonra Swansea ile.

Fm 2012'de iki sene üst üste gruptan çıkıp,Barca'yla eşleştik. :(

defansı önde kurmuyorsanız mutlaka sezeri alın. 17 maçın 7'sinde maçın adamı seçildi.

l3xdn.png

Fm 2012'ye en güncel yamayı çakıp orda bi kariyer açayım en azından :(

Beyler orijinal oyunu aldım fakat Steam yüklerken Steam-Fatal Error hatası veriyor. Karşısına bu hata çıkıp, nasıl halledileceğini bilen var mı?

Steam Update gerekiyormuş ama internet bağlantın yokmuş. "Steam güncellemesi için çevrimiçi olmanız lazım. İnternet bağlantınızın açık olduğundan emin olun." gibisinden bişey diyor.

Steam Update gerekiyormuş ama internet bağlantın yokmuş. "Steam güncellemesi için çevrimiçi olmanız lazım. İnternet bağlantınızın açık olduğundan emin olun." gibisinden bişey diyor.

İnternet bağlantım açık. Nasıl halledebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt