Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Biri bana yardım ederse çok memnun olacağım.

Okul sebebiyle bu sene FM'den uzak kaldım.

Şimdi Hepsiburada.com'dan sipariş vereceğim. Ama nasıl kuracağım vs. Bilmiyorum. Birde steam,stream vs. birşeyler var galiba onlar nedir :D

Hıyar Tiote yüzünden lig sonuncusu Sunderland ile berabere kaldık. :mad: 35. dakkada kırmızı kart aldı. :mad: Sakatlıktan da yeni dönmüştü. :mad:

Manchester United i cektim :/ Schalke varken :(

Hıyar Tiote yüzünden lig sonuncusu Sunderland ile berabere kaldık. :mad: 35. dakkada kırmızı kart aldı. :mad: Sakatlıktan da yeni dönmüştü. :mad:

Biri bana yardım ederse çok memnun olacağım.

Okul sebebiyle bu sene FM'den uzak kaldım.

Şimdi Hepsiburada.com'dan sipariş vereceğim. Ama nasıl kuracağım vs. Bilmiyorum. Birde steam,stream vs. birşeyler var galiba onlar nedir :D

Yardım etsene olm :D

sana sifre verecekler, ve steam de sifreyi kullanip, indiriyorsun, gerisini steam zaten kendiliginden yapiyor updati filan da

Yardım etsene olm :D

Key mi alacaksın bilmiyorum da aynı oluyodur heralde. Steam hesabın yoksa steam hesabı açman gerek. Sonra işte oyun key'ini oraya gircen, key aldıysan indirmeye başlayacak, sonra oyunu kuracaksın falan filan.

Yani her şey normal sadece Steam aracılık yapıyo diyim. :yenieek: Normal oyunu nasıl kuruyosan öyle.

City deplasmanında yatarak da olsa 0-0 ile 1 puanı kurtarabildik. :D 85'te Fellaini atılınca yüklendik ama gol gelmedi.

Manchester united 1 -2 Galatasaray suan, ManU kirmizi gördü, Hamit direke atip gol oldu xD

Haydaaa :o Hamdi Afrika Kupası'na gidiyomuş hiç hesaba katmadık. :o Adebayor satılıkta bu arada belki alırım. :Z18:

Edit: Bi dakka ya o da gidiyor. :o

Sidney Sam'i satın aldım.

Emenike'yi kiraladım

Großkreutz'u kiraladım.

https://i49.tinypic.com/21lo8c2.png

21lo8c2.png

UEFA Avrupa Ligi son 16'da Basel'i içerde 1-0 yenerek, dışarda uzatma sonunda 2-1 kaybederek eledim ve çeyrek finalde rakibim Celtic oldu. Yarı finaldeki rakibim ise eğer Atletico izin verirse Fenerbahçe olacak.:evilsmile:

Finalde Fenerbahçe/Atletico/Celtic/Newcastle - Anji/Stuttgart/Leverkusen/Cluj maçı olacak.

Maçları benim gibi 2B izleyen var mı yahu? :D

Rezalet :sad007::sad007::sad007:

106lhk8.jpg

:cool:

Önceki sözleşmem 1.1m€'ydu senelik. En başta 2.5m€ önerdiler de gıcıklığına yükselttim :ka25:

Bu arada UEFA AL yarı final'de 2-0 ve 0-1'lik (2-1) skorlarla Atletico'yu eledik ve finale çıktık. Rakibimiz Leverkusen.

2w36u88.png

UEFA Avrupa Ligi Kupası'nı kazandık. :f50:

34splrb.png

Ligi de 6. sırada bitirerek hedefimize ulaşmış olduk. Bazı maçları çok çabuk geçtim çünkü önümüzdeki sezona daha iyi hazırlanmayı planlıyorum. :ka21:

Son maçımızda City'yi 2-0 yendik. :ayatollah:

Blue Square'den Luton'un başındayım. 35 maç sonunda ligde lideriz. Hedef Premier League.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt