Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Galatasaray ile oynamaktan bıktım orta halli takım lazım çalıştırıcak varmı önerisi olan ?

mzm7t.jpg

Kötü başladığımız, maç içinde her türlü şanssızlığı ve badireyi yaşadığımız bu maçta 9 kişiyle beraberliği yakalamak önemliydi. Son dakikalarda Halil mecburiyetten sağ bek oynamak zorunda kaldı. :f

Falcaoyu chelsea de bi turlu oynatamadim tek forvet..demba yi oynatiorum adam takir takir oynuo takim olarak da daha iyi oynuo anlamadim bu isi..

Falcaoyu chelsea de bi turlu oynatamadim tek forvet..demba yi oynatiorum adam takir takir oynuo takim olarak da daha iyi oynuo anlamadim bu isi..

Aynı durum bende de var Dortmund ile Götze dökülüyor ama onun yedeği Leitner döktürüyor

1 bck sezon geride kaldi yaratici forvet fg ve komple forvet oynattim..en iyi rolu yf ile aldim ama kacirdigi gollere kendi bile inanamiyordur..

Neymarda da var ayni problem ilk basta yrdmci forvet oynatiyordum bktm oynayamio sol acik ike oynattim orda da oynayamiyo :) oyunda transfer yapmamak en mantiklisi sanirim :)

1 bck sezon geride kaldi yaratici forvet fg ve komple forvet oynattim..en iyi rolu yf ile aldim ama kacirdigi gollere kendi bile inanamiyordur..

Yaratıcı ve komple oynatma bence. Falcao o kadar meziyetli bir oyuncu değil. O rolleri verdiğin zaman oyuncu top sürüp asist yapmaya çalışıyor, kanatlara deplase oluyor, gollük ortalar yapmaya çalışıyor falan filan işte. Falcao en iyi fırsatçı golcü oynar.

Aynı durum bende de var Dortmund ile Götze dökülüyor ama onun yedeği Leitner döktürüyor

Gotzeyi hic transfer edemedim ama chelsea galatasaray ve lpool kariyerlerimde farkettigim kagawa neymar cavani de rossi gibi yildizlar pek verimli degil..

Yaratıcı ve komple oynatma bence. Falcao o kadar meziyetli bir oyuncu değil. O rolleri verdiğin zaman oyuncu top sürüp asist yapmaya çalışıyor, kanatlara deplase oluyor, gollük ortalar yapmaya çalışıyor falan filan işte. Falcao en iyi fırsatçı golcü oynar.

Asistan yaratici oynat diyor bide fg de rol icin onemli ozelliklerde kafa vurusu yok adamin en onemli ozelligi o die komple oynatiyorum..3 hafta sakat simdi dembaba ile takimin oynadigi futbola inanamiyorum :) arsenali 6 1 yendim :)

Sağdan soldan bekler devamlı orta yapıyorsa illaki kafayla da gol atar yani. FM 13'ün en sevdiğim yanı kafayla gol atmanın daha fazla sıklaşması. FM 12'de çok nadir gol oluyordu öyle.

2-0 öne geçiyorum fakat bi türlü skoru tutamıyor takım ya 2-2 bitiyor yada yeniliyorum çok gıcık olmaya başladım

Taktik yaparken oyuncu ayarlarıyla oynuyormusunuz yoksa sadece oyun icindeki kanat ofansif felan mı ayarlıyorsunuz ?

Ynt: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Samsunspora q7yı aldım 3. sezonda verim alamadım bir türlü kanatlarda iş yapmıyor yaratıcı forvet denedim yine verimsiz en sonunda orta sahanın ortasina koydum oyun kurucu olarak iş yapmaya başladı

aldim oyunu netten. elime ulasinca baslarim efsane kariyerlere :)

fm2013'ü indiriyorum şuan. Güzel bir kariyer açalım artık :)

Takım tavsiyelerinizi bekliyorum :ka21:

Galatasaray'la başlamıştım, sarmayınca Rize'yle kariyer açtım. Transferlerim ve kadro bu şekilde. :o

n7hx7.png

n7j06.png

Orijinal oyunda Editor olmuyor mu yahu?

Dün Atletico Madrid ile bir kariyer açtım. Ama pek sarmadı.

Takım önerisi olan var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt