Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

nzwbf.png

Genelde bu 2 sistemde oynuyorum ilk sistemi oturtana kadar anam agladı..

hummels i chelsea ye aldım..bı yıllık tum transfer paramı verıp adam 15 gol attı ılk 25 macta kornerden acaıp gol atıyo :D

Lige rezalet bir başlangıç:asd: Özellikle Avrupa kupası eleme maclarını kes:o

Taktigi ve Oyuncuları oturttunca takım rayına oturdu.. Şuan ligde ikinciyiz ama hedefimiz ilk 3 e girip clye eleme oynamadan gitmek..

Ayrı ayrı yazmasan mesajları daha hoş olur.

nzwqw.png
Ve Son olarak Transfer Dönemimiz.. Fmyi genelde online oynadıgım icin hic oyuncu arastırmadım cunku online oyunlarda transfere gerek duymuyosunuz(online turnuvalardan bahsediyorum istesenizde yapamıyosunuz zaten) O yuzden ilk uzun ligim bu oyun oldu pek basarılı görmedim bu transfer döneminde kendimi seneye daha dikkatli olmam lazım Rodrigoyu buyuk umutlarla aldık cok durgundu son maclarda acılmaya basladı aogo takımın en fazla asists yapan futbolcusu sol bek olmasına ragmen fena performans göstermesede bu geciş döneminden sonra oraya daha iyi bir siim düşünüyorum Glen johnsona cok iyi bir teklif geldi sattım ilk hedefim portolu daniloydu bırakmadılar bende dogu pazarına girmek icin nagatomoyu aldım:D Şimdiden unidesenin faslı stoperinin işini bitirdim ocak ayında takıma takılacak gerci coates muazzam bir performans sergiliyor aggeri kesti Suarezden cok memnun degilim gol yollarımızda sıkıntı hala mevcut ocak ayında yaratıcı bir oyuncu daha katmayı düşünüyorum takıma

Ynt: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

İlaçlı oyunda online oynanıyormu ?

Fm'de sürekli kariyer açıp siliyorum iki maç sonra. Yenilgiye tahammülüm yok resmen. :D

Murat KILIÇ online turnuvalari nereden yapiyorsun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt