Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Valla harika özellikleri var.Bir Selçuk İnan,bir Pirlo,bir Kaka havası var adamda.:yenieek:

Bir Pirlo Olsun Yahu :yenieek:

Andrea+Pirlo+Italy+Training+Session+Press+irxeVN2ovuWl.jpg

Reissss :ayatollah::ayatollah:

Uzaktan Şut:17 Pas:15 Takım oyunu:19 Liderlik:16

Valla bu özelliklere bakacak olursak şuan bir Selçuk İnan olduğunu söyleyebilirim.Pirlo olması da gecikmez.:b5:

78yd.png

Bu Adamı Zor Kesecek Gibi Ama :ayatollah:

Ekli dosyalar

• WİLL.webp
    WİLL.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 17

[video=youtube;uoH1lvZent0]https://www.youtube.com/watch?v=uoH1lvZent0[/video]

Willshere Güzel Gol Attı

Miralem Pjanic satış listesinde ama AMC mevkisinde Sneijder var. Kanat olarak iyi verim verir mi sizce Pjanic ?

Oyunda Sadece Belli Takıma Oyuncu Önerme Var Mı?

kime satacaksan o takımın menecırlığına geç ne uğraşıyorsun böyle..:asd:

sonra o menaceri silip eski menacerin kullanabilecek miyim ilerde gsye geçmeyi düşünüyorum

arsenalde türk yetenekler var galatasaraya yollayıp sonra 2-3 sene sonra bende gidim diyorm

3. sene sonunda Galatasaray'dan istifa ettim. Avrupa'da çeyrek finalden öteye gidemedik 5 yabancı sınırı yüzünden. Paris SG'nin başına geçtim daha transfer yapmadım. :asd: Bir kaleci alırım belki

qyf07.png

3. sene sonunda Galatasaray'dan istifa ettim. Avrupa'da çeyrek finalden öteye gidemedik 5 yabancı sınırı yüzünden. Paris SG'nin başına geçtim daha transfer yapmadım. :asd: Bir kaleci alırım belki

qyf07.png

psg filan müthiş kadro yapıyor

city chealse kaliteli topçu nerdeyse topluyor

Arsenalden Sıkıldım 2018'de Bana Adilik Yaptılar

Arapların Kulübe Aktardığı Tüm Parayı Galatasaraya Verdim

Galatasraya Başvuruk Şak

:eek::eek::eek:Mourinhoyu Aldılar Beni Alcaklarına

Beni Bayern Münich Aldı :mad::mad:

Bu oyunu Steam'den aldım, uzun bir süre oynadım (yaklaşık 30 saat falan) ve şu oyuncuların uçuk transfer bedellerine acayip kıl oldum. Bu nedir arkadaş? 500b €luk adama 15 M € istiyorlar. Şaka mısınız siz? Ben satmaya kalksam en fazla 1,5 M € verirler aynı adama. Ayrıca şu 2D ve 3D oyunda saçma sapan hatalar yapmasını görünce defansının Ramazan günü günaha sokuyor adamı. Mesela kanattan orta geliyor, bizim adam 2-3 adım geri atıp kafayı vurabilecek yerde, hiç olmadık bir şekilde öne doğru koşuyor ve adam bomboş kafayla golü atıyor. Sinir katsayımı yükseltti bu oyun.

Neyse sonra FIFA'nın da manager oyunu var diye temin ettim malum şekilde :D

Bununda sinir bozucu yanı, oyuncularınla çok detaylı konuşamıyorsun ama en azından transfer bedelleri makul seviyelerde. Savunman saçma sayılabilecek hatalar yapmıyor, günümüz futbolunda gördüğümüz hataları yapıyor. Yukarıda verdiğim örnekteki gibi saçmalıklar değil.

Üstelik kendisinden müziği var arkaplanda, FM gibi boş ekrana bakar gibi hissetmiyorum kendimi. Zaten FM kadar detaylı her şey var. FM'de olup da bu oyunda olmayan ufak şeyler var, mesela KURALLAR diye bir bölüm olsa iyi olurdu. Ligde kaç yabancı sınırı olduğunu bilmeyen için zor bir durum oluşuyor. Daha detaylı transfer ödemeleri falan olabilirdi, bir çok şey var FMdeki ama her şey değil.

Her neyse; öylelik FIFA Manager 13 oynuyorum artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt